54

Анонимен

преди 4 години

Те хората идват сами. Парите обачеееее ... ахаааа!

53

До 61

преди 4 години

Приходи от данъци 2018 година около21-милиарда:ДДС-9.3 милиарда,сума която се плаща не от "частника" а от всеки един потребител на стока и услуга! Мита и акцизи-5 милиарда,сума която се плаща не от "частника " а от всеки един потребител основно на цигари, алкохол и горива!Данък върху доходите на физически лица-5.6 милиарда,сума която се плаща не от "частника " а от всеки един индивид който извършва трудова дейност! И КАКВО ОСТАНА-1.1 МИЛИАРДА ЛЕВА КОРПОРАТИВНА ПЕЧАЛБА,ПЛАТЕНА ОТ ЧАСТНИКА!

52

Клоунски Свят

преди 4 години

Хаха, българско земеделие.... От 30 години такова няма. Всичкото потомствен земледелец се изнесИе у градо, у офисчИто...За това и нямат условия, защото не ги интересува.А да не говорим за 20% ДДС за храни и лекарства....Това вече е истинското престъпление.

51

Анонимен

преди 4 години

До 58 личи си че представа си нямаш от данъчната система в БГ и как се пълни бюджета. Фирмите плащат 20% ддс на всичко което продадат на краен клиент - за безумно високите осигуровки няма да говоря щото сигурно още си мислиш че здравеопазването е безплатно. Следват акцизи, мита етц. Проблема не е че фирмите внасят малко а че много са накачулени на държавната хранилка - включително и този празнодумец от синдикатите....

50

Анонимен

преди 4 години

Скъпи работници и комунисти! Не можете да ядете без пари! Затова сведете скормно глава и си потърсете работа на заплата, колкото пазарът ви дава! Ако изобщо пазарът има нужда от вас!

49

До "частниците&

преди 4 години

И колко"напълнихте"бюджета на България със тоя смешен корпоративен данък от 10%Хайде "пълначо"вземи отговори?

48

Анонимен

преди 4 години

До До45А сега всичкото неприкосновен"частник" нададе вой Държавата да го спасява!нададоха вой червените капиталисти - хотелиери и ресторантьори. Нямало руснаци по морето и щели да ***.

47

Анонимен

преди 4 години

Димитър Манолов предупреди, че не може да се живее за един търбухе как да не може, той за какво живее другаря Манолов?

46

въпрос

преди 4 години

До От частницитеТака е но защо няма съкращения при чиновниците в партийните хранилки на държавна издръжка а страдаме само ни я?това да каже!

45

Ясно

преди 4 години

Четете по долу какво пита 22,това е основният въпрос и проблем в тази жестока криза....

44

Анонимен

преди 4 години

Подкрепа на (ГЕРБ) , колко национални протеста направиха за 3 мандата на режима Борисов???

43

От частниците

преди 4 години

До До45А кой пълни бюджета и хрантути хиляди търтей на държавна служба,от къде мислиш са парите?!

42

Помнещ

преди 4 години

До 45 То и днес има такива дето само се " пробват"! А не търсят начина! Е аз взех и кола и жилище тогава! И първата ми заплата след казармата беше 360 лв! Работех в АПК тогава! Искаше се работа и работа! Младите бягаха от тази работа. А точно там бяха парите а не зад бюрото!-:) Пика на заплатите бяха лятото! И днес 30 г по късно пак съм добре!-:) Честит празник!

41

До45

преди 4 години

А сега всичкото неприкосновен"частник" нададе вой Държавата да го спасява!Що така бе Миме?

40

Мите

преди 4 години

Плюни у пазвата,че роботите идват,а те членски внос не плащат.Дори и по ведомост!

39

Анонимен

преди 4 години

До GURUА ти лоялен ли си към твоя работодател като японците?

38

Анонимен

преди 4 години

До ПомнещРаботил си при социализма за себе си, ама друг път.180лв цялата ми заплатаот тях давах за лихвоточки уж да взема жилищеНе взех.Давах и за кола.Не взех.За мене остана само трамбоването по манифестациите.

37

GURU

преди 4 години

Българските "капиталисти" така и не разбраха, че трябва да не са алчни и да развържат кесиите с парите. Бизнесът е споделено преживяване , а не угояване. Вземете пример от Япония - там работника е лоялен към работодателя все едно е част от семейството му.

36

Ами

преди 4 години

Така си е !

35

Анонимен

преди 4 години

Злoто беше внедрено със замах като се раздадоха куфарчета и ги "назначиха за милионери". До ден днешен ефектът е :акъл море - глава куфарче. Резултат: нула до нула. Логично, почваме сега от нулата. И по-умната! Юздите...