32

Анонимен

преди 4 години

Браво, най-после край на тая дивотия.

31

Анонимен

преди 4 години

Ще отпаднат и на закрито.Никой собственик на заведени не би изгонил човек без маска след като им разрешат да работят.

30

Летя с колата

преди 4 години

Маската не трябва да се пипа. Носи се макс 2 часа с цел да не вдишаш обратно мъртвите микроорганизми, които си издишал. Това има доста лоши последици. Сваля се като се хваща единствено за въженцето или ластика зад ухото и по възможност веднага се дезинфекцира.Ръкавиците без талк се изпотяват неимоверно и така стават чудесна среда за гъбички, които са много упорити при лечение.Бъдете внимателни, хора!

29

Анонимен

преди 4 години

до 25 Голяма логика изкара. Тогава да те питам зъболекаря защо си слага маска когато си отвориш устата и да ти прави развалените изгнили зъби? За да те предпази от дъха си или да се предпази самият той от тоята смрад която излиза от устата ти и да му лепнеш някоя бактерия идваща от изгнилите ти зъби, папагал?

28

Летя с колата

преди 4 години

Не гледам телевизия много много, но чета какви решения взимат от щаба и какви препоръки дават. Спазвам малко по-засилена хигиена и дистанция, каквото спазвам по време на грипа също. Мисля, че е достатъчно.Но така и веднъж не разбрах тия от щаба обясниха ли на народа как се ползват маските и ръкавиците. Защото при неправилно използване имат обратен ефект, както са писали преди мен. Даже и Бойко и генерала ги ползват изключително неправилно....

27

аз-ът

преди 4 години

Значи ... Сега...тия 16000 акта за липса на маски да паднат. И след това160000 иска срещу държавата в Страсбург. За тормоз. Ей тия дори и за бой не са. Бати некадърниците 13

26

Анонимен

преди 4 години

Нормалните хора които познавам слагат шало-маски само ако видят полицунгер.Имам и няколко хaхо познати - и вкъщи си ги носят и маски за гости имат. Но пък част от тях са си вегани, други са си обикновени паникьори...

25

До ve

преди 4 години

Немогат да го схванат! Според тях хирурга като оперира си слага маска за да не се зарази. А не за да пази! Не успяват да мислят.

24

Киру-Шарнира

преди 4 години

КПП-тата кога ? Това е най-безсмислената мярка.

23

Анонимен

преди 4 години

ди 21 А бе мозък, а ти как си се заразил тогава, че да пазиш другите да не ги заразиш? Значи преди това си бил без маска за да се заразиш от друг. Така че маската е И да те предпази да не се заразиш от другите+ ти да не заразиш след това други след като си заразен когато си бил без маска.

22

Анонимен

преди 4 години

Вече и за това, което ОБМИСЛЯТ ли ще има брифинги? Аман. Толкоз да не им дойде акъла, че само с брифинги не ставааааа.

21

Ve

преди 4 години

Вие толкова ли неразбрахте, че маската еда пазиш другите, а не теб от другите.

20

Анонимен

преди 4 години

до 17 Ама стой си цял живот с маска без да я пипаш на всяко излизане или влизане от и в магазина. Изобщо като си я сложиш един път и повече не я пипай. Спи с нея, къпи се с нея, у вас ходи с нея, навън ходи с нея. Няма да я сваляш при никакви обстоятелства, ОВЦA !

19

Анонимен

преди 4 години

Скоро носенето на маски ще отпадне.А за носенето на закрито щом даваш пари на никой няма да му пука дали си с маска или не.

18

.

преди 4 години

До Анонимен 17Точно така, носи си я джоба. Мойта например си седи в колата :) Така ще е до края на това безумие...

17

Анонимен

преди 4 години

И то сега какво излиза, че като изляза от нас през времето за което ще отида до магазина ще съм без маска,но трябва да си я нося в джоба за да може като вляза да си я сложа и като изляза пак да я махна.Ами ако в магазина върху маската примерно се е лепнал вируса и аз я пипна при махане то той ще се лепне на ръката ми но не трябва да си пипам лицето защото ще се заразя.А няма ли да се заразя при всяко махане и слагане през времето когато съм навън питам господата "умници".

16

Анонимен

преди 4 години

Щом от ГРОБ започват да обмислят, смятайте какво обмисляне ще падне дето имат там всичките по две мозъчни клетки. Значи да очакваме да излязат с решение към Коледа!

15

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ обмислят - това е най-краткият виц.

14

Анонимен

преди 4 години

До 11Аз съм биолог бе пич и в общи линии имам идея от бактерии и вируси и размерите им. В тоя ред на мисли няма как слагайки безумен парцaл на устата да бъда спокойна.

13

Анонимен

преди 4 години

И като ни съобщавате, чи ги обмисляте тези идеи, това мисловния ви процес ли стимулира? Каква ни е ползата от това, че ги обмисляте? Направо ришавайте, да не ни държите в напрежение.