179

гогич

преди 4 години

Става въпрос за коментар 194. Тук яко *** на коментари пада :)

178

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Сега е момента, който почине ВЕДНАГА вирусът му е виновен. Планът се изпълнява !

177

гогич

преди 4 години

До Анонимен 198Логиката е точно обратна - колкото повече тестват, толкова повече заразени ще откриват, просто последните дни правят двойно повече тестове и затова заразените са повече. А държавите, които си изброил не са пример за борба с тоя вирус - почти всички държави на запад от Унгария разхлабиха мерките и махнаха изв.положение щото разбраха каква манипулация е тоя вирус.

176

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 170 Не ти разбирам писанието! Недоволен - че от какво видя да съм точно недоволен? И да ако забелязваш необяснимата за мен промяна в номерацията на коментарите! Писал си ме 178, а съм вече 166!

175

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията и пазарната икономика е така - имаме банани и тоалетна хартия гарнирани с коронавирус и домашен затвор, но какво друго да очакваме от демократи!

174

Вола 189 и Леле 193

преди 4 години

Бик ли си вол ли си не знам но знам че само пишеш по форумите без да четеш и гледаш ТВ.Ако го правеше щеше да знаеш че 83 държави с 4 милиарда население са в извънредно положение и нашите съседи Турция,Гърция,Румъния,Македония и Сърбия са наистина затворени с комендантски час и патрулиращи войници по улиците. До 193:Преди 20дни правеха по 300-500 теста защото заразените бяха по 15-20 на ден а сега при 50 по 1000-1500 защото се изследва кръга на хората които са близко обкръжение на всеки един!

173

До 197

преди 4 години

Щабът няма права да налага мерки. Уточни към кого си адресираш мнението.

172

Вижте кво

преди 4 години

КУмунета жалкиВ България умират нормално по 300 човека дневно. И ако вярваме на вашите конспиративни теории можеха спокойно да изкарват каквато си и искат бройка от тях жертви на короната! Но на кУмунист акъл от къде!?

171

Като цяло

преди 4 години

Негативните усещания спрямо пресилените мерки на Щаба затъмняват и надхвърлят позитивното отношение към усилията на лекарите за спасяването на болните.

170

Анонимен

преди 4 години

Долу диктатурата на Тиквите!

169

баба мара

преди 4 години

ЗАЩО БОЙКО РАЗРЕШИ НА СОФИЯНЦИ МАСОВО ДА НАПУСНАТ СОФИЯ А МЕН НА СЕЛО МИ НЕ ДАВАТ ДА МРЪДНА

168

Анонимен

преди 4 години

платени гереберастки форумни *** - по левче на мнение.

167

Леле ко станааа

преди 4 години

Голямо напъване е да подържат бройката на заразените около 50. Преди ги вадеха от ~700 теста. Сега трябваше да направят почти 1400 за да достигнат бройката. Иначе щеше да трябва да махат КПП-така и маските ... и да отварят откритите заведения. По им е кеф обаче, народа да е заключен и да се страхува. Така по-лесно се управлява! Кво каза, кво каза - не те чувам през маската!

166

Анонимен

преди 4 години

В ситуация на корона вирус епидемия, България се справя много успешно, въпреки популярното мнение че сме винаги в дъното на всякакви класации. Майната им на класациите. Този вирус създаде условия да се види реално кой колко струва. И аз съм горд от това, че тези които управляват епидемията са точните хора на точното място. Горд съм, че медиците ни се борят за всеки живот, и съм убеден че тези които до вчера си позволяваха да ги пренебрегват като специалисти, ще стоят прави когато изнасят доклади

165

Опаля

преди 4 години

Още преди 2 месеца казах, че в бъдеще ще е достатъчно да кажат как един човек е починал от ку.рона за да ви държат под домашен арест. Виж ти, бил съм Нострадамус с малката разлика, че съм предсказъл неща с точност и не съм говорил неясноти, които могат да се възприемат по един милион начина. Сега чакам да видя дали ще вляза в историческите книги като него.

164

Е па те така

преди 4 години

До: номер 187Значи, ако трябва конкретно да говоря, първо трябваше да въведат строг контрол над държавните ни граници.В Кипър имам информация, че още от летището прибират всички пристигнали от чужбина и ги водят в бункер оборудван специално за карантина.В хосписите и домовете за възрастни трябва също да се наложи забрана за свиждания, а хигиената трябва да се засили драстично. Имам личен опит за съжаление. За останалите възрастни които се "омешват" с младите рискът не е толкова голям.

163

Дий воле

преди 4 години

Няма друга държава в света, която при 1 умрял днес пенсионер с 10 болести да държи народа си арестуван по местоживеене, маскиран и глобяван.Честито, все пак измислиха как ви вкарат в казармата, а целта на казармата винаги е била,под заплаха да пречупи и подчини младия и свободен човек на по-простия и нагъл висшестоящ къ тил, държащ сопа! После можеш да правиш с него каквото искаш - впрягай го, бий го, той е пречупено животно.

162

Анонимен

преди 4 години

10 куршума в главата (короновирусът), но според умниците е умрял от кръвоизливите в главата (придружаващите заболявания). Въпросът, който умниците не си задават е, защо без коронавируса, придружаващите заболявания няма да убият човека.

161

Анонимен

преди 4 години

Голямата грешка на правителството е, че на затвори границите на България, като затварянето на границите трябваше да го направи през януари 2020, най-късно през февруари.

160

Анонимен

преди 4 години

До Плачете другари ! Правителството наистина няма да падне, а ще бъде пометено от"народната любов"