26

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс: "Единственото спасение от коронавируса е да ваксинираме всички 7 милиарда човека."Има ли какво да коментариме повече?

25

Анонимен

преди 4 години

Е, физическият контакт след коронавируса... ще се промени така, че ако някоя дама прави на някой джентълмен ръчна работа, ще трябва да използва маска и латексови ръкавици!!!Също така, ако се наложи да свири на духов инструмент, ще се наложи да използва пер-вер-затив, както казват от ромския етнос.

24

Ковид-1984

преди 4 години

Целта на сценаристите е чрез ДИСТАНЦИЯ, ИЗОЛАЦИЯ, УСАМОТЯВАНЕ хората да се отдалечат и ОТЧУЖДАТ един от друг, защото както знаем Съединението Прави Силата, а на Световния Елит му трябва разделена маса, без лични контакти, контролирана чрез електронни устройства (G5).

23

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

Муахаха... още нищо не сте видели!! след някой и друг месец ще разберете!

22

Дънбар

преди 4 години

- Може би един дълъг живот трябва да бъде изпълнен с много неприятни неща, за да изглежда дълъг. но в такъв случай кой ще желае дълъг живот?- Аз, - му каза Дънбар.- Защо? - попита Клевинджър.- Че какво друго има на този свят?

21

Анонимен

преди 4 години

За мен, приятелите и семейството ми никак няма да се промени. За болните мозъци пък изобщо не ми пука, ако искат и да правят секс със скафандри, все ми е тая.

20

Анонимен

преди 4 години

Сега с "новото нормално" промиват мозъците, а всъщност Европа се провали срещу коронавируса, в медиите хвърчат само заклинания и пожелания.

19

ааа мисля видях

преди 4 години

Бях пред един магазин.Неква мадама явно имаше среща.Стана ми интересно кой е щасливеца.появи се от някъде и мадамата скочи да целува дръвника,той обаче беше зомби с маска и я отблъсна и се извърна.....

18

Анонимен

преди 4 години

Ето така дами и господа, се опитват да ви препрограмират да спрете да бъдете хора и да заживеете в тъмната дистопия на Оруел !Не се подавайте на този тираничен светоглед !Запазете връзките си, и бъдете комуникативни, контактни и правете повече секс !Излизайте и бъдете хора, а не роботи и марионетки на сатаничната, технократска и дехуманизираща промивка на мозъци !

17

(-_-)

преди 4 години

Типично нео-либерастки Оо боже света никога няма да е същия..Точно същия си е от хиляди години това е проблема. Едни и същи стремежи и техники, характери и хора.Никой не трябва да го е страх от този вирус, ама нали хората престанаха да мислят и повтарят като папагали всичко което им издрискат от телевизора..

16

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е КАДЪР ОТ ФИЛМА ГОЛ ПИЩОВ КОГАТО ПРАВЕХА ЛЮБОВ И ДВАМАТА НАХЛУЗЕНИ В ОГРОМНИ ПРЕЗЕРВАТИВИ

15

Анонимен

преди 4 години

Да никак.Просто хората по целия свят ще отсеят истината от плявата. В момента всяко управление по света използва ситуацията. За жалост и почти всички медии също. И много други. Алчните сега ще понесат последствията след време

14

Четец

преди 4 години

"Как ще се промени физическият контакт след коронавируса?""Свикнахме с коронавируса, а ставаме ли непредпазливи?""Как се промени обществото у нас с коронавируса?"Три новини за по-малко от 2 часа. Плащат им шекели според това колко паника могат да инжектират дневно.

13

Подходящ заместител

преди 4 години

Някакъв професор от Манчестър не виждал адекватен заместител на ръкостискането!Той не помни ли, че навремето имаше един танц "конфу"?

12

Бож.

преди 4 години

Никак!

11

Анонимен

преди 4 години

О стига глупости. Само балъците вече ги е страх от този вирус да не се заразят. Специално физическите контакти ще си останат както си бяха и преди. Страшното е как ще са нещата в работата, ваксината и т.н

10

БлакРам

преди 4 години

"А според някои експерти, когато ваксината срещу коронавируса вече е готова, новите ни навици бързо ще изчезнат."Така и не разбрах имената на тези експерти. Какво ги прави по-експерти от други. Кой плаща за тяхната експертиза. Защо никой не дава думата на независими експерти. Кой въведе феномена на тинк-танкове в Запада, където псевдо-учени, медици, икономисти, социолози и пр. биват промотираните във всички корпоративни медий.

9

Intel Inside

преди 4 години

Ще се промениживотът и то много. Този вирус не е пуснат току-така, за развлечение. Това е само уводът. Сега предстои основната част - дълго чаканата ваксина, отдавна готова "за спасение на човечеството", която ще ни наложат задължително! Да видим след нея кой ще оцелее.

8

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще се върне на мястото си рано или късно. Обаче тея хиляди специалисти дето никой не ги знаеше и сега ни заливат с мнения за вируса по всякакви медии ще останат пак без работа.Което е добре.

7

Хах

преди 4 години

До Анонимен 4Доста оптимистичен поглед за бъдещето имаш, дано да е така. Но този вариант не включва евентуални 2,3 пикове на болестта. Трудно може да се прогнозира , при положение, че няма дори адекватно лечение за вируса.