86

Анонимен

преди 4 години

Е кой лъжат да не отиват на море??

85

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩаба и министрите и те, дърво без корен ли сте. На акъла на журналисти ***, удобни въпроси, всяване на страх и вина във хората, откровено неверни твърдения. Такава омраза и злоба към народа, туй за мен ако са хора са без души и без сърца, да *** прощават но това е впечатлението, което остана във мен. Не им ли неудобно от семействата им.

84

Сержант

преди 4 години

Те и здравните лъжат, но сега са на почит. Въпрос!!! Защо в София в болница постъпват само сериозните случаи, а в Сливен(примерно) всичко със симптоми в заразното? Борба за първа линия ли е(1000лв на месец), или изпълнние на заповед.

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен На внезапната обедна пресконференция направо се потресох до дъното на душата си. Журналистите вместо да са коректив на властта, те в колаборация каквато няма на света.Тези млади момичета и момчета журналистчетата яко надъхани срещу народа си. Те майки и бащи нямат ли, семейства нямат ли, баби и дядовци на село нямат ли, не са ли чели за селските дворчета и градинки, че искат плевене и копане. Бийте бе.Уважаемите домакини вижте си заглавието само като че ли за друг народ е написано.

82

Анонимен

преди 4 години

нравствена полиция кога?

81

аз

преди 4 години

Има хора, които наистина работят без трудови договори. В строителството е масово, бригади се събират на роднинско-приятелски начала и хващат обекти.Не зная защо е толкова странно на много хора, това е препитание за доста голями групи хора.

80

Анонимен

преди 4 години

Тези 41, които са излъгали да ги пратят в Белене да чукат камъни!

79

'дезифенктантит

преди 4 години

са ми изключително смешни. на тях пише 'антибактериално действие', а досега 200 пъти повториха, чевирусът не е жив организм, не е бактерия и не му действат антибиотици или антибактериални лекарства/препарати. та, за чий *** са тези 'дезинфектанти'? видях, че цените им са скочили 3-4 пъти, явно пак оправяме на наши хора закъсалите мутренски фирми.

78

разсъдете сами

преди 4 години

каква опасност има от предаване или заразяване, ако отиваш в собствен имот да копаеш или садиш??? Само полицеиски глави под щапка могат да измислят подобна глупост и да създават хаос по пътищата. А какво ще се яде догодина, като нищо не сме засели Беее??? Предлагам всички на протеста на ПП Възраждане на 14.05 от 12.00 ч пред народното събрание и да изметем паплачта!!!

77

1

преди 4 години

Ей, тези безработните, с камани да ги ... , малко ще им е! Бате бойко такива условия създаде за работа и живот-те ми се шляят по КПП-тата безработни!

76

БЦЖ

преди 4 години

60 погинали на население 7 милиона е 0.00085714285% от населението.не ме е страх.

75

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!Оставка на шайката!

74

Анонимен

преди 4 години

Гербавата пpocтoтия е ненадмината!Милиционерщината и мутрящината е тяхната същност!

73

Анонимен

преди 4 години

едно е сигурно, след катоотмине карантината, 20% от населението ще се води осъждано и престъпници, ако не и повече.

72

Анонимен

преди 4 години

Кога да очакваме да ни оковете в пранги?

71

123

преди 4 години

Мерките са напълно безсмислени. В това приятно време хората не могат да излезнат от града и да отидат сред природата. Там вируси няма и вие много добре го знаете. Вече не вярвам нито на телевизии нито на политици.

70

fory

преди 4 години

Колко хубажо беше със...старите паспорти....месторабота,сем.положение,деца и още куп печати...гласувал,ял,орал , а тази Европа съвсем замяза на чип,чип,а!

69

Анонимен

преди 4 години

И то излезе че 99 процента от българите минават с фалшиви декларации през кпп-тата.

68

Един мислещ човек

преди 4 години

Обяснете ми по пътя на коя логика ни е забранено да ходим в планината и на село, а не ни е забранено да пътуваме със самолет до Англия, да берем ягоди и да се върнем ?Селата ни са почти обезлюдени. На село има простор, чист въздух, слънце. Все смъртни врагове на вируса !В планината е същото.Заради тези КПП-та хората не могат да си засеят дворовете на село. Ще гладуват следващата зима.В същото време границите са отворени и от чужбина продължават да влизат заразени хора.Мерките са неадекватни

67

Анонимен

преди 4 години

От еднокнижен крадец какво друго да очакваш. Погребални агенти дрънкат глупости, милиционери пречат да пътуваме между градовете, същите дебнат да те глобят я за маска я за каквото дойде , това са им мерките против сезонния грип.А милиарди отиват за къщички по Барселона и къде ли не, островчета и т.н.А вие стойте в къщи с маски и плащайте .Ако бяхме народ нямаше да го допуснем.Протести трябват и бой с тояги и камъни иначе свобода няма да има.