89

Bond

преди 4 години

Папата не може да каже на черното бяло.При положение, че не е имало холокост, да каже че е имало ли?

88

Анонимен

преди 4 години

Всички са знаели.

87

Анонимен

преди 4 години

Ха, американците са били наясно и без Ватикана да им докладва. Просто са изчаквали до последния момент, преди да се намесят в Европа.

86

До Bond

преди 4 години

Глупости ! Сметката излиза по няколко хиляди на ден, и то взето общо за всичките концлагери. Научи се да смяташ, тогава пиши ! Ей така тръгват "конспирациите" - от разни чели недочели, и учени недоучени !

85

аман бе

преди 4 години

Ейии,тия се ненаядоха и ненапиха!Търсят и най-малкия повод да ревнат колко са гонени и избивани,и колко им е длъжен света!

84

Щерю

преди 4 години

- Ама как?!? - Може ли, Светият отец да не е свят?

83

не може да бъде!

преди 4 години

И папа Йоан Павел III е знаел много добре ,че България и Сергей Антонов нямат нищо общо с атентата срещу него,но папите от много време не са най-големите началници -има и над тях,които казват какво може и какво не може .А ако папата се опита да бъде по-така или му сипват някакъв по- специален чай или пада по стълбите!

82

БатБулгар

преди 4 години

Хитлер е бил ЯВЕН КАТОЛИК. Освен това е бил и тъмен окултист. За това.

81

До "историчка&q

преди 4 години

Как трябва да се постъпва срещу терористи, убиват невинни хора, взривяват църкви и служат на чужда държава, червена "историчке"?

80

Все зловещи

преди 4 години

До Анонимен Евреите,както и арабите са семити и са генетични роднини. Точно затова ме дразнят техните спорове и за земята,и за религията. Натрапили са си проблемите на света да им ги решава и ангажират за това огромни световни ресурси. И нацистите,и семитите са сатанисти и окултисти - виж им символите...все са зловещи. Разбира се нацистите са паленца в сравнение с расизма на част от семитите - техният е на 2800-2900 години.

79

Анонимен

преди 4 години

Католическата църква е най-хуманната църква. За да не пролее и една капка кръв е въвела кладата.

78

Историчка

преди 4 години

До "историчкатаПисмото е неоспорима истина, имах предвид жестокостите срещу народа му от 1925 до 1944!

77

perry

преди 4 години

Не е прав папата, да не докадва на сащ.

76

До "историчката

преди 4 години

Да, професор Цанков подписва писмото на Димитър Пешев за спиране на депортирането на българските евреи и това може да се види и днес!

75

Анонимен

преди 4 години

При загинали няколко десетки милиона руснаци , защо все още плачем за милион евреи?

74

Анонимен

преди 4 години

Американските тайни служби са проучвали и какво яде Хитлер и какви са му сексуалните предпочитания, да не говорим да са чакали римския папа да ги информира какво се случва в Германия и окупираните й територии. Че и папата е бил страшен ***, едва ли някой е изненадан.

73

Bond

преди 4 години

Както написа някой по-долу, излиза че на всяка минута за избивани по 2400 евреи, т.е. по 400 на секунда. Това е при 6 млн. "избити" евреи, според симитските статистици и математици.А един мармот какво прави....?

72

Анонимен

преди 4 години

Тоз кат го гледам, бая зауеркраут е папал и бая шнапс е пил.

71

Библията

преди 4 години

В Библията пише, че християните са божият народ. Когато Исус е бил на земята, повечето евреи са вярвали в Талмудата, а не в старият завет.

70

(не)случаен минувач

преди 4 години

Горките американци. Цял свят е знаел какво става с евреите, а те - не... И са чакали някой да им каже за да раздадат справедливост. Велика нация, няма що...