15

Анонимен

преди 4 години

Майко мила 40% спад на БВП на провинция Хубей,не ми се мисли тук при нас какъв погром ни очаква!

14

Анонимен

преди 4 години

Предполага се че, много от жертвите на вируса в Ухан са изядени.Та и за това официално бройката на умрелите е толкова малка!

13

Дончо Тръмпов

преди 4 години

Глупотевините на СНН....

12

МНЕНИЕ

преди 4 години

Все си мисля че ако я имаше СССР , НРБ , ООН , нямаше да има Ковид 19 през 2020 година .И то не защото границите бяха затворени , Напротив бяха отворени за Туристи през Туроператори . Истината е Грозна - След Студената Война се Затвориха 90% от Болниците , Обраованието за Лекари стана ПЛАТЕНО - това е .

11

Анонимен

преди 4 години

Това е нормално след терора,който им наложиха китайските комунистически власти уж,за да спасят живота им.Сигурно половината граждани са на антидепресанти,а другата половина страда от някакви неврози. Не се прави така,не можеш да се държиш така с народа си.

10

Анонимен

преди 4 години

A муат ли пак супа от прилепи?

9

Bill Клинтън

преди 4 години

Китай накрая ще плати сметката, като Япония за Пърл Харбър с този огромен народ всеки трети по света е китаец, градовете са им 20 пъти по-замърсени над нормата , ядат всичко което се движи като плъхове, хл..арки, прилепи, кучета ,котки, папагали, домашни рибки и други, и всичко което расте, заливат света с аВтини ментета, а и докораха ковид 19 с тяхните грешни новини.

8

Заразно Зло

преди 4 години

Значи, скоро няма да почнат пак да хапват супа от прилепи и флейки от манголини?Ха, странно

7

Няма изкарване!

преди 4 години

Сега ще трябва та приемат специални закони да ги изкарат от дупките! Говедата сега са толкова наплашени че предпочитат да си стоят запрени и маскирани и да умрат от глад.

6

Анонимен

преди 4 години

А оня китаец дето изяде прилепа и подпали света изстреляха ли го в космоса без скафандър?

5

Анонимен

преди 4 години

Какво общо има София с Ухан?Ние прилепи ли проядохме, та да се сравняваме с китайците?

4

KamKam

преди 4 години

За да избегнем подобна ситуация,трябва да отваряме бизнеси колкото може по-скоро.Това зависи от какво правиме днес!!Като се юркаме да пътуваме (не за настина нуждаещите се) и увеличим бройката заразени,няма как да стане...

3

Анонимен

преди 4 години

Айде стига негативни статии. Все едно има поръчка - една на час, за да плашиме хората. Време е за позитивизъм в живота ни!

2

Анонимен

преди 4 години

Въпрос:защо болниците се превръщат в основни заразопреносители въпреки мерките с маски които са професионални?Отговор:защото хигиената по почистване на кабинети и коридори на болниците професионално липсват. От последни изследвания короната се лепи и по дрехи и обувки при директен контак, защото микронната и структура заразява след 10 минута, но нашите профани от Щаба не го вярват!До Щаба мерни единици: милиметър, микрометър, нанометър, пикометър ......

1

Уханчев

преди 4 години

Местя!