18

4-ти км

преди 4 години

Важното е какво ще каже генерал Мутафчийски на сутрешния брифинг. Аз си го записвам и си го гледам по цял ден!

17

Анонимен

преди 4 години

В много страни от Европа има тотален картбланш по всички сметки - ток, вода, телефон, банка. У нас няма нищо. Гнусна работа

16

Анонимен

преди 4 години

И след 30те дни отсрочка сметките стават за 2 два месеца ! - и после честито седене вкъщи на тъмно а може и да ви осъдят.

15

К

преди 4 години

Да ми ядеж тока, теменужке!

14

Анонимен

преди 4 години

И парното го намалиха с 2,35% ! - хората по света почнаха да плащат някой да им купи петрола и газа а тука как не дигнаха цената просто се чудя.Ама още не е късно , може да вдигнете цената на парното с 40% за да компенсирате намалението.Тука така става , навсякъде намаляват а при нас нагоре и само нагоре.Както казва Татяна Дончева ! - всички сме на 4ти километър ама още не го знаем.

13

Батко ви

преди 4 години

Сметката ни за февруари 117лв, а за март 210лв. Въоообще не манипулират електромерите.

12

Анонимен

преди 4 години

Последната сметка за офиса ни, който за периода поради ИП не е работил нито един ден и една крушка дори не е светила, дойде АБСОЛЮТНО СЪЩАТА /2 лева разлика/ като предишната, преди затварянето. Пишат си както им дойде, надписват безобразно, и дори кризата не ги спира.

11

АНОНИМЕН

преди 4 години

ТОВА НЕ Е ВЯРНО. МОИ БЛИЗКИ КОИТО ПРОСРОЧИХА ДАТАТА ЗА ПЛАЩАНЕ ИМ БЕ ИЗКЛЮЧЕН ТОКА. ЕДВА СЛЕД КАТО СИ ГО ПЛАТИХА ИМ ВКЛЮЧИХА. РАЗЛИКАТА Е В ТОВА, ЧЕ НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ХОДЯТ ЕРПД-ТО ДА ПРЕДСТАВЯТ ФАКТУРАТА, ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ И ДА ПЛАТЯТ ТАКСА ВКЛЮЧВАНЕ. СПЕСТИХА ИМ ПОНЕ ТОЗИ РАЗХОД. ТОВА Е ЕДНА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА МАФИЯ.

10

Пак полуистини

преди 4 години

Срокът за плащане на сметките за ток се удължава до 30 дниСрокът се удължава с 10 дни - от 20 става 30 дни.Не е ясно как неплатежоспособният ще се превърне в платежоспособен за 10 дни.Последен опит да се избяга от народния гняв - 10 дни отсрочка.

9

Анонимен

преди 4 години

Как масово хората са с намалени доходи и без работа, ги чакайте на жълтите павета в най скоро време

8

COVID безработен

преди 4 години

И двамата с жена ми сме без работа от 13 март.Да попитам управляващата мафия как да си плащам тока като нямаме стотинка доход ?

7

Анонимен

преди 4 години

До: 1Генералът най-после вчера се чукна по плешивата тиква и се усети, че неговите редовни брифинги стресират народа.Даже призна, че самият той се стресирал вече, затова обмислят да променят начина на обявяване на информация.

6

Теменужник

преди 4 години

И теменужката я тресе тока, яко.

5

възмутен

преди 4 години

масово сметки за ток са надписани, вижте по темата в социални мрежи, в нашето семейство не сме спряли да работим и не сме консумирали повече ток, а дори и по-економично карах ме, сметката от 80 лева скочи на 193 лева... "БЛАГОДАРИМ" на управляващи за удължаване на срока за да съберем цялата сума.

4

Анонимен

преди 4 години

Имам въпрос към г-жа петкова, когато не уважавам някой го пиша с малка буква. Ти малоума ли си? Ако хората нямат пари за 10 число и не работят няма да имат и на 20то число. Решението е минимум 3 месеца гратисен период да не кажа дори 6 месеца, най добре е да е за периода в който не се работи плюс 3 месеца за да може да си стъпят хората на краката спокойно.

3

az

преди 4 години

Ненормалници. Миналия месец сметката ми беше 150лв. Допреди тая година в живота си не съм имал сметка от над 100лв. Толкова безумно го вдигнаха тоя ток с по 10 процента всяка година и така 10 години подред, че хората трябва да не ядат вече, че да си го плащат.

2

Covidението

преди 4 години

Е като не го спират поради неплащане, защо да се плаща?

1

вижда се

преди 4 години

Стараят се да зомбират народа във всички насоки , и в крайна сметка от тези брифинги резултат никакъв !