27

Ей народе!

преди 4 години

Айде ПАК хукнаха - селфита по плажове, барбекюта, салатки-ракийки! Точно сега ли е момента за разходки???

26

Анонимен

преди 4 години

Къде да заведа децата!!! Първо уж карантина 2 седмици, после месец, после станаха 2 месеца, в началото ви вярвах и ви подкрепях, но вече не!! Вижда се , че правите глупост след глупост /справка кпп/! Децата луднаха, затворени, времето топло, в парка в колонка по един, не могат да играят! Искам да ги заведа на вилата да играят на двора на воля!! Махнете КПП-тата!! Това го няма никъде! Фашисти! Сталинисти! Садисти!!

25

читател

преди 4 години

При положение,че са 3 почивни дни,по каква работа служебно ще излизат???Тези които работят непрекъснато са затворени-хотели,ресторанти,заведения,остава само администрацията,но тя почива!!!Толкова ли са глупави в тази държава!!!Това е поредната измама!!!

24

3456

преди 4 години

До Анонименако не станат ще ги докарат със самолет

23

Анонимен

преди 4 години

Молбата ми е кьм сайта всички които призовават да се нарушава карантината да ги подавате кьм прокуратурата, има си ip адреси и сравнително лесно могат да ги установят. нека им потьрсят сьдебна отговорност

22

ББ

преди 4 години

Кой се е заразил от това че някой си ходи на вилата бе умници. Това са на Хераковския доктор номерата ама те ще му се върнат тъпкано.

21

6

преди 4 години

До ДО 4Селяните живеят в София бе ***. Софиянци си купиха къщи и вили и си почиват на тях.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Само да ти обясня! като си спазваш мерките, нито вируса ще изчезне по-бързо, нито ще открият ваксина по-бързо.Мерките са безсмислени, защото така или иначе 70-80 % от хората ще се заразят от вируса.А той никъде няма да ходи, просто ще живеем с него и точно за това ни готвят закон , който ще направи извънредното положение закон !Та не бързай .... свиквай !

19

Анонимен

преди 4 години

Преди Великден , заразени по 12 -16 човека , след Великден 30-50 човека Дали след тези почивни дни няма да са по 60-80 - от нас си зависи Аз спазвам мерките , не защото много ми се спазват , а защото искам по бързо да излезем от това положение .

18

БАЧКАТОР

преди 4 години

Защитата от Ковид 19 трябва да бъде индивидуална. Който го е страх спазва изолация, стои си вкъщи, носи маски и ръкавици и тъй нататък. Останалите си водим нормалния живот. Щото мерки за цялата нация са невъзможни и много вредни за икономиката

17

Анонимен

преди 4 години

06.05*

16

Анонимен

преди 4 години

Не си седнаха на д-то, голямо безобразие. Има и 06.06, и 24.05. Селяновирусът е по-коварният.

15

az

преди 4 години

Айде пак подигравката от страна на правителството към хората, които си спазват карантината.

14

Анонимен

преди 4 години

Голяма илюзия е да предполагаме, че може да се говори за подобряване на ситуацията. Ние все още сме в началото на пандемията, мнозина забравят този факт

13

gogo

преди 4 години

До Анонименработи, от днес сутринта проверено за последно

12

Анонимен

преди 4 години

Родния ми град Столицата на България беше токова тиха ,спокойна и чиста когато въведоха мерките.Но ,от дъж до пладне Нема спиране на силен ветър и селяниятаА дано Пловдив го направят Столица И без това майните го искат от почти столетие

11

Анонимен

преди 4 години

Законите не важат за балканския селянин бе, никой не може да му казва какво да прави. И така 30 години.

10

Анонимен

преди 4 години

До gogoТози номер вече не работи.

9

БАЧКАТОР

преди 4 години

На вилата на село

8

gogo

преди 4 години

На моята декларация пиша, че шефа ми е братчеда, инструктиран е да потвърждава. Сложил съм име на някаква фирма, която намерих в интернет.Няма ядове, шаря си свободно така.