32

Анонимен

преди 4 години

При 20 милиона безработни само за миналата седмица... къде ще работят, там всичко е парализирано. Най-много в някоя морга да ги наемат да носят трупове...

31

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

ДРУГАРЯТ ВАГИНИР *** Е ЗАЯВИЛ,ЧЕ ЩЕ ПРИЕМЕ ВСИЧКИ ЗАДУНАЙСКИ КРЕПОСТНИ СТУДЕНТИ НА БРИГАДА В РУСКИТЕ НЕОБЯТНИ КОЛОНИИ. НОСЕТЕ СИ КИРКИ,МАНЕРКИ,КАНЧЕТА И...ХРАНА.

30

Нане

преди 4 години

До бригадираТи така разправяше и за комунистическите бригади...

29

Анонимен

преди 4 години

Това на нищо не прилича - носели отговорност - отговорността е колективна защото като се върнат с чумата ще искат лечение и ще заразяват други хора. Да се затворят границите и толкова.

28

Анонимен

преди 4 години

Нямам думи, колко глупава и не далновидна е тази гербава Хиена.

27

Анонимен

преди 4 години

Абе нали утре чичо Дони като каже че им трябват работници за полето не студенти ами и пенсионерите ако трябва ще изпратим.Кой ще му откаже ?

26

Бригадир

преди 4 години

Жалко! Бях 3 последователни години в САЩ на бригада и това което научих там, никой не може да го види и научи другаде. 2 пъти бях на Кейп Код и веднъж в Санта Моника . Изкарах си супер и се върнах обогатен житейски и обогатен социално. А вие плюващите САЩ и около 5000-6000 студенти които всяка година заминават за САЩ ще си останете такива каквито сте. - нито ходили, нито видяли а все знаят. Заради такива дребни душици като вас сме все на този хал.Студенти, спокойно другата година всичко ще е ОК

25

Нане

преди 4 години

захаркова, става само да я хвана за ушичките...

24

баба мара

преди 4 години

престанете с това прибиране на българи не виждате ли че от тях измряха българскиграждани кои където е да си стои там които заминава да не се връща защо ще мремние които стоим в къщи а те ще шетат по света работа на полето има и в българия

23

Анонимен

преди 4 години

Пример полета от 2 дни никой не проверил всеки хванал пътя,та жената ще ги прибира ,и кой е виновен???

22

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросчоПрав си- по-добре е да ги заразят сезонни работници, връщащи се от Холандия! По-демократично и либерално е!

21

Доктор

преди 4 години

Как бе, ще се връщат ? Ами нали те точно плюят родното здравеопазване , че е пълна разруха ??? Нали те ругаят некадърността на нашите доктори ??? Нали така , бе русофили ?

20

Въпросчо

преди 4 години

Какво, имало българи в Русия , които искали да се приберат ? Я, че защо не си стоят там ? Нали там е най-доброто и безопасно място за живеене? И защо аз да плащам за евентуално тяхно лечение тук ? И защо да ми заразяват децата , заради русофилското им битие ??? Я да си стоите там, другаре русофили ! Нали за вас е най-доброто място на света !

19

Анонимен

преди 4 години

Какви студенти при 10 000 000 безработни бе мозъци?

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен14Човекът е имал предвид тази сума за цяла година.

17

Анонимен

преди 4 години

Кризата е изкуствено създадена.. Не отреичам наличието на вируса, но чак пък толкова. И то по цял свят, като че в един миг стана.

16

Мунчо

преди 4 години

Аз, като не особено бързо развиващ се, искам да попитам: Как така аз не мога да отида до вилата си, на 15 километра от дома ми, спират ме на КПП-то, че и акт си изкарах,а тумби "сезонни" работници напускат?

15

Анонимен

преди 4 години

до hahaИ като е безработица кво ? - ще седне някой американец да им работи на полето ли , е тука вече ще ти се смеят много / ха ха ха ха и така нататък докато ги заболи стомаха от смях.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2"В склад в София братовчед ми взима 2800лв.- студент 1ви курс"И какво работи в този склад, ако не е тайна. Обикновените складови работници (хамалите) преди няколко години не взимаха и половината от тази сума чисто при шестдневна работна седмица. Дори и да са се повишили заплатите, не вярвам, че чак толкова. И какво учи - предполага се, че не е на пълен работен ден. Приказки от хиляда и една нощ са това.

13

Анонимен

преди 4 години

Да,на нашето море плащат много яки заплати с много нули ама пред нулите пак нула !