11

малко трудно

преди 4 години

При положение, че доходите ми вече понамаляха, а в бъдеще съвсем не знам как ще я караме ми е адски далечна представата как отивам на море и изсипвам на съвсем освирепелите хотелиери/ресторантьори 2 бона за седмица (при внимателно разчетени разходи и лишения). не че не ми се ходи, но лично аз ще отложа за по-добри времена и ще компенсирам с пикници на Витоша и наоколо.

10

Турция

преди 4 години

До Днec.бгВ Турция можеш да почиваш извън сезона за 35 лв на ден олинклузив. Ако направиш резервация за април, да речем в Анталия, там температурите са над 27 градуса, а морето около 20. За безплатните тенис кортове мълча.

9

Анонимен

преди 4 години

Да поканят индийци, тъкмо по техния стандарт и джоб...А Индия е и голям пазар...

8

Чикатин

преди 4 години

Пфффффффффффф хахахаха представям си.....

7

Анонимен

преди 4 години

Дотук с туризма.

6

ЧСИ

преди 4 години

Хотелите да се готвят за публична продан на ипотекираните си апартаменти. Само чакаме да отменят ИП и пускаме обявите. До края на септември началната цена за двустаен обзаведен може да падне до 20 000 лв.

5

Днec.бг

преди 4 години

Те са готови но неи не. Както и да го смятаме в Турция е по-евтино поне с 20%, защото нямат ДДС на туризма. Пък и яденето и напитките ти са без пари направо в комплексите.

4

Анонимен

преди 4 години

Накрая и дупе ще дават те.

3

az

преди 4 години

помислих че ще сложат нормално ДДС на туризма, пък то някаква журналистическа абревиатура. време е ДДС-то в туризма да стане 20%, а да свалят това на храните както в редица европейски страни. храните са необходимост, а 1-2 години може да изкараме и без слънчака!

2

Анонимен

преди 4 години

Само за успокоение, НЯМА ДА ИМА СЕЗОН!

1

fg6757

преди 4 години

Смях :)))))))))))