24

Анонимен

преди 4 години

Има отбор Литекс Ловеч?Не се ли казват вече ЦСКА?

23

Личен грях за Бойко

преди 4 години

За обикновените хора - кредити. За нашите хора - директен кеш в джоба!А дали обявените суми не са многократно занижени и реално ще източат в пъти повече?

22

Вече е нетърпимо....

преди 4 години

Направо ми се драйфа.....

21

Анонимен

преди 4 години

И на "Бистришките тигри"!!! Защо ги забравихте?

20

Нещастници

преди 4 години

Те изкарват голя част от БВП. Заслужават ... Особено чужднците в Лудогорец със сравнително ниски заплати.

19

АХЕ

преди 4 години

А думусчиту ко ги прай пърицити от предишнити пичалби от лудогурецу........Ще уволнява ли ще фалира ли, ще съкращава ли, ще закрива ли Лудогорчето, о?????и кой одобри това разхищение държавно????

18

Тва не е патриотично

преди 4 години

Виждате ли къде отиват парите ни! Всички фирмички в кръга (КРИБ) на Домуса ще бъдат облажени с пари. Че и клубът му Лудогорче също. Да не забравим също така тв Нова домусчиева и медиите му които ще рекламират фонда на фондовете.

17

Мда

преди 4 години

На следващите избори пак гласувайте за бате ви Бойко! Той може и знае всичко. Парите ги раздава, все едно хвърля салфетки в някоя дискотека, само че за обикновените люде няма! Ще даде на те дето имат връзки и хора във властта и ние пак ще си плюем във форумите. Изборите наближават, да не забравите пак да гласувате за него...

16

Анонимен

преди 4 години

Хе,те като Лудогорец и Литекс нямат пари какво да мислим..!!!

15

MILF

преди 4 години

За свещи да ги дадат. Дано

14

Анонимен

преди 4 години

Ето къде отиват парите ...всичко е един цирк,то фирми с 2000 лв .то министри и депутати и сега футболни отбори,като Горанов каза на футбола да не подават :)

13

Така ще е...

преди 4 години

Ами така ще е , докато си мълчим и свиваме, така ще е! Ще ни лъжат, крадат и подиграват! Що за народ сме един път да не можем да се съберем 200-300 хил. и да ги ометем! Срамота!

12

HeinrichHimmler

преди 4 години

Държавата не изкара един лев да даде на хората за над един месец извънредно положение. Най-вече на тези в крайна нужда, които нямат дори храна! Но сто хиляди лева ей така се спускат на милионерчетата на мутрата Киро. Искам да попитам най-прос*ото правителство в историята на света, тези сто хиляди лева които дадохте, за да платите част от заплатите на май*муните в Лудогорец каква реална полза ще има за държавата и какво ще промени за нормалните хора! Борисов да ч се гърчиш дано в адски мъки!

11

Kolchak

преди 4 години

Ето че можело да се дават пари на калпак , но на наште калпаци!

10

Анонимен

преди 4 години

Домусчийдки, Мутафчийски...все герберастки мошеници.

9

Анонимен

преди 4 години

за кренвирши да ги изхарчат

8

така е

преди 4 години

То бе ясно къде ще идат паричките. По този начин отиват почти 90% от всики помощи, субсидии и т.н. . На наши фирми или наши хора.Дайте и на оная колекторската фирма нещо от програмата 60/40, че ония 75 млн. може даи са малко.

7

Bobo

преди 4 години

Е наистина нема такава държава. Ми той никога не е бил болен од корона само PR беше и далавера.

6

Анонимен

преди 4 години

Сега държавата трябва да обложи печелившия бизнес на собственика на "Лудогорец", като използва за основане свръхпечалбата от лекарства.

5

минувач

преди 4 години

Аре нЕма нужда, а!