34

???

преди 4 години

?...36-годишния лидер ? - роден януари 1982: род. 8 января 1982-1984 или 5 июля 1984 года: в КНДР сообщили дату на год ранее, 1982 год.???

33

koto

преди 4 години

divercia po koreiski.. da belia si xodi toxi mayen mozak ne e za vlast ste napravi

32

Анонимен

преди 4 години

Жив, умрял, местя.

31

Анонимен

преди 4 години

Ким е фамилията При тях се слага фамилията отпред

30

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера как брат и сестра имат едно и също малко име: Ким и защо мъжа Ким толкова обича прическата тип "табуретка".

29

Анонимен

преди 4 години

Бая е тежък Ким, като го гледам е някаде 1'70 висок, може и по нисък да е, но цели 126 кг. направо здраво се е ос финил.

28

Анонимен

преди 4 години

Севернокорейците още не могат да повярват как в еврог-йска либерална Европа борят вирус с нацистки методи

27

Внос/Износ

преди 4 години

Ако искат може да им внесем Пеевски.Горе долу е същите килограми и възраст. От към пари и власт също му диша във врата.Само да кажат братята корейци и ще им го натоварим в един товарен самолет и ще им го пратим с експресна пратка.

26

Харесвам Дръпнати

преди 4 години

Аз харесвам дръпнати и азиатки.Ако искате, може да ме пратите като дипломат там и аз ще надуя корема на сестрата на Ким.Хем ще имат нови наследници на династиятаХем българите ще се побратимим най-накрая с една велика държава.

25

КОС

преди 4 години

едно време северно корейски и съветски пилоти с Мигове бягаха на запад, ама сега горивото им свършва и падат в морето или ги свалят с ОСА и БУК

24

Диагноза

преди 4 години

Явно комунистическата зараза е силна като корона вируса. Като почнат да се сменят комунистите на едно място, веднага повличат крак и в другите държаваи. Другарят Ким ще го сменят, у нас *** ще я сменят , Джуджето в Кремъл също е на път .... ! Дай Боже съвсем да изчезнат комунистите !!!

23

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Каква смяна на властта ? Прасчо е само на 37 години !Проф. Чуков обясни при Хикимян защо е била разпространена фалшивата новина за смъртта на лидера на Северна Корея.Ким е предложил на Башар Асад договор за съвместна отбрана и бартер - самолети МИГ от Сирия срещу севернокорейски високоточни ракети зема-земя.Слуховете за Прасчовата смърт се оказа един американски фейк !

22

Анонимен

преди 4 години

Не може жена да стане президент !Корея ще направи ядрена война до три месеца .Сестра му е убита и става преврат .Генералите ще нападнат Япония .

21

Анонимен

преди 4 години

Горките севенокорейци!И да е пукясал, другият ще е пак такъв!

20

ИСТИНАТА Е ТУК

преди 4 години

важно е КОЙ ще спи със сестра му за да има нов ВОЖД след време

19

Анонимен

преди 4 години

До VПак имаш ***.

18

Уй Хан

преди 4 години

Не е умрял а се е е заразил с коронавирус докато зарежда бомбите да ги метка в японско море с вируса !Имено той измисли вируса и бе заразен цял Хан .

17

АнонимеН

преди 4 години

ДОБРЕ, ЧЕ ТИ ДА НИ ГО КАЖЕШ, ЧЕ НИЕ НЕ ЗНАЕМ!В МОМЕНТА ТЕЧЕ УСИЛЕНО КОНКУРС ЗА КИМ ЧЕН УН 3-ТИ МЕЖДУ ВСИЧКИ ТЛЪСТИ КИТАЙЦИ!КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТКИМ ЧЕН УН ПЪРВИ ДВОЙНИК УМРЯ ПРЕЗ 2020-ТА ОТ КОРОНА ВИРУС

16

изтрепахте рибите

преди 4 години

последно умрял ли е или е жив или може да е болен от коронавирус и да диша с вентилатор. принципно каквото и да напишете ние ще ви повярваме!

15

V

преди 4 години

Смяна на вастта се задава в източна черноморска Македония ;) ще се сменя тиквата която поддържа най голямато администрация и милиция в света за да не плаща помощи и пенсии както в в северната част на Македония и Албания.