79

Анонимен

преди 4 години

Ми то и тука така. Овцете поверваха на некъв хирург, че като носят маски са безсмъртни.

78

Анонимен

преди 4 години

аха, ей сега повярвахме на тези глупости!! Верваме ви другари, верваме ви. Минимум!!

77

Анонимен

преди 4 години

"ТРЪМП САМО ЧЕТЕ КАКВО СА МУ НАПИСАЛИ и прави каквото са му казали ,за да се задържи на поста си колкото се може по-дълго"=============Точно като нашия ТИКВАР. Слуша Тръмпи, за да се задържи на поста си колкото се може по-дълго!

76

Анонимен

преди 4 години

"В САЩ нема Доместос ве кратуни!"===========Боко Тикваря като добър приятел на Перчема, ще му занесе Доместос + Меглио, бонус! Може да ги инжектират заедно на работна вечеря, в спалнята на Тръмпи!

75

Анонимен

преди 4 години

В САЩ нема Доместос ве кратуни!

74

баи

преди 4 години

повече белина да пият вьв борба с коронката и доместос -там е спасението

73

Някой

преди 4 години

Велика и умна нация са , признал съм ги !

72

Дан сан

преди 4 години

Тази статия строши бул*итомера. Националнто радио в САЩ било съобщило,хахаха какво национално радио ве в САЩ всички са частни.Естествено никой в САЩ не чувал такава новина, но в Бегейница разбирателите вече ехидно и се радват. Мераци!

71

Велес

преди 4 години

Ъъъъъ..... Техническата нация...... Ъъъъъъ...- Ми кат нямат боярщник !!!!!!!!!

70

истината до Оптимус

преди 4 години

Не, не мразя държавата си и съгражданите си, просто съм разочарован от тях.Аз съм от хората, които имат логично,аналитично и критично мислене. Пределно ми е ясно какви са американците, познавам такива, пределно ми е ясно какви са и българите. Всички народи, етноси си имат позитивни и негативни черти. Нашите негативни черти просто изпъкват много в последните години и това си личи в коментарите под повечето новини.Мога да говоря много по темата, но едва ли си тук за това. Храни ме колкото искаш :)

69

Оптимус Прайм

преди 4 години

До истинатаДа, може би си прав . А ти освен всичко изброено от теб мразиш и собствената си държава, съгражданите /съселяните си и най-вероятно мразиш самия себа си .С две думи - глобален хейтър.п.с. Вероятно вече мразиш и това което си написал и обмисляш дали да ме си сложиш един обърнат палец

68

истината

преди 4 години

Кефи ме как мнозинството хейтят по американците и президента им. Какви били ***, какви били ***. Ние пък сме много хубави , заради това сме на това дередже. Мразещи другите, съседите, мразещи колегите си , различните от тях, завиждащи , цинични , груби , невъзпитани, меркантилни , неподдържани, радващи се на мутри и кифли и за ваша голяма изненада ***. Да, българите са ***, ако изляза навън и почвам да изпитвам съгражданите с въпроси резултата ще е същия като с американците

67

a

преди 4 години

Проста нация, *** президент

66

MakeTrumpGreatAgain

преди 4 години

Всъщност както и в много други държави Тръмп НЕ Е ТОЗИ КОЙТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА . Това го правят корпорациите , банкерите и правителствената администрация . Те издават законите , те определят външната и вътрешна политика. Дърртия изрусен перчем е само една кукла на конци използваща късмета да е на висок държавен пост за да оправи финансовото състояние на фалиращите си фирми.ТРЪМП САМО ЧЕТЕ КАКВО СА МУ НАПИСАЛИ и прави каквото са му казали ,за да се задържи на поста си колкото се може по-дълго

65

До 40

преди 4 години

Не е издухал толкова много, ама е тръгнал по пътя....

64

Анонимен

преди 4 години

До до 38Нямам в предвид президента. (не сме президентска република) друг "гений" визирам в държавата.

63

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Това е Предизборна Пропаганда срещу Тръмп,Всичко е нагласено от Холивуд,Но, в Американската Тъпотия - не се съмнявам, даже и за секунда. И Тръмп го е казал, Вярвайки си, Там всеки 3-ти - Чупи ***,Преди няколко години - при репортаж , питаха случайни минувачи по улиците в САЩ - кой е сегашния президент на САЩ - имаше отговори като Ейбрахам Линкълн, и всякакви Изцепки ,И малко от тях знаеха - кой им е президент.Все едно си в Махалата в България - даже в нашите махали са по Интелигентни:)

62

Анонимен

преди 4 години

Аре стига наричахте тая сбирщита от цял свят нацияА иначе ,не белина, ако искат ,и урина от бял носорог да пиятСкоро абаносовите и латиносите ще са половината население

61

Додо

преди 4 години

100% фейк нюз. 3-ти ноември наближава и оттук нататъка очаквайте подобни режисури и хибридни атаки към оранжевия веселяк да станат хронични. През ден, всеки ден, понякога по два пъти на ден. Очаквайте и платени актьори, специализиращи в кризи (crisis actors) да ви заливат от телевизия и интернет. Те играят ролята или на жертва на режисиран инцидент, или на близък на такава жертва.

60

Аз

преди 4 години

Ако е истина, значи са изключително ***.