14

Bond

преди 4 години

Кви ваучери, кви 5 лв.? Миналото лято - по 50-60 лв. за чадър и шезлонги, 5 лв. за мин. вода, 10 лв. за парче пица и т.н. , тогава мутрите не рИваха, нали?А казваха - "ходете си по Гърция и Турция щом ви е скъпо, имаме си достъчно платежоспобни балами"Абе както казва Слънцето - имат си достатъчно "мазнинка", няма кво да ги жалиме

13

Анонимен

преди 4 години

Тязи година никои няма да почива, защото всички се уморихме да лежим вкъщи:)

12

Анонимен

преди 4 години

Планът е да докараме няколко милиона китайски туристи за сметка на нашия бюджет.

11

пол

преди 4 години

туризмът вярно носи много приходи,но и всякакви зарази от цял свят!!тъй 4е яко ще ни заразят , а милионерите ще се нагушат за сметка на измрелите!! богаташите като 4е ли са психопати??по- добре да измират хора ,но те от 100 милиона да имат 200?

10

Анонимен

преди 4 години

Кой ще отиде с ваучери!?Едва ли ще е платежоспособен за да харчи там и да съберат 1 милиард

9

Ол Инклузив

преди 4 години

Да отидеш на море и да ти забранят Плажа като тука Парка!

8

Anton

преди 4 години

Доколкото знам, няма официално оповестено проучване затова, как се държи вируса в морска вода. Достатъчно е да е вирулентен няколко минути и забравете за къпане в морето.

7

шок

преди 4 години

италианския министър днес обяви затваряне на границите за туристи до края на годината, нашите мутри натискат Ангелкова да пуска сичко от 1 юли тоест месец преди сезона още да идва всичката *** в българия????

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Мутрите ще си отворят заведенията, както миналия Сезон.И сега има нЕкои нелегално отворени в градчето ни ...

5

Киро слепото

преди 4 години

Куба му ще спасят за обикновения работник нищо за ония *** с хотелите и ресторантите ще връхната някоя и друга далавера с министерството на финансите и това е

4

Анонимен

преди 4 години

Какви милиарди възвращаемост ви гонят,за съжаление туризмът отече в канала,докато светът не се пребори с тая гад,надежда всяка забравете!

3

Потънали гемии

преди 4 години

Да не сте си гонили редовните туристи, с очаквания всеки следващ сезон да идват други. Накрая вече никой не иска да идва, защото комплексите са презастроени, обслужването е лошо, мениджмънта е некадърен, персонала е *** и не говори добре дори български и алкохола е менте.

2

..

преди 4 години

Сметката е направена без кръчмаря, това е ясно още на пръв поглед.

1

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо против да им се помогне като им намалят някои данъци, по този начин помощите ще са пропорционални на свършената работа.