24

Анонимен

преди 4 години

Канада,какво държавно има в нея? Е,какво опарване,или си имат заяждане При нас се гивори за фурми,ала някойот това да е направил проблем.Не ги ивиждам по рафтовете.Може и за ракияда нестават.

23

Анонимен

преди 4 години

Започнаха да си ги произвеждат и сега се чудят как да върнат китайските маски поръчани в моменти на паника... милите протекционисти- от тях да се учим!

22

Анонимен

преди 4 години

Пълен блокаж на чайниците

21

Калеко Алеко

преди 4 години

След като заразиха света за пореден път с вирусът си, сега китайците му продават предпазни средства за защита от същият този вирус ... а качеството на тези средства, е като на всички стоки с етикет - "Made in China" ... !!!

20

1

преди 4 години

До До анонимния"китайска да е"Те повечето неща не "са китайски". Само са произведени там. Измислени са другаде, тъй че докато си купувате американски и западни стоки все още храните главно западните икономики. Проблемът настъпва, когато започнете да си купувате китайски китайски стоки, правени недоправени с крадено ноу-хау. Все пак, трябва да се каже, че стоките произведени на запад в повечето случаи са по-добри от тези от същата фирма правени в Китай. Примери бол.

19

Анонимен

преди 4 години

След,като сте позволили жълтите да унищожатвашето производство на какво ли не защото стеглобални така ще е.

18

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на Китай!

17

Анонимен

преди 4 години

Телефона ми е LG корейско производство на вече 3 години и много малко памет и не искам да го сменям точно щото няма друго освен китайско.Пълня и трия и така си карам ! - върши работа.

16

Мдам

преди 4 години

Самата Канада особено англииската част е пълна с китайци.

15

Анонимен

преди 4 години

Аз не се сещам за нито едно нещо което да е китайска разработка ! - всичките неща които произвеждат са западни технологии.Скоро жена ми купила карфици с тези цветните главички а върховете им *** ! - заболя ме стомаха от смях.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14"ама технология за маски нямат"3М е американски производител, който произвежда най-висок стандарт маски със собствена технология в китайските си заводиВсъщност е точно обратното, чайниците нямат тяхна технология за маски, а скоро няма да имат и заводи.

13

Анонимен

преди 4 години

Смърт на Китай, и вън китайците от България и Европа!

12

Анонимен

преди 4 години

То производството на маски е много сложно нещо ей ! -американците ще пращат хора на Марс ама технология за маски нямат.Ако не са китайците ще изпукаме от коронавирус ! - вярвайте.

11

Анонимен

преди 4 години

Да вземат парцали от Бойко, ние как ги носим. И шал може

10

Анонимен

преди 4 години

Като видя надпис Made in China и ме побиват тръпки ! - за съжаление друг избор почти няма но човек когато търси намира.Имам едно малко телевизорче SONY ама Japan made и работи вече 30 години а картината е като цветна картичка.

9

Мдам

преди 4 години

Китай имат предимство те са 1.5 млтд тоест огромен пазар.С нулева раждаемост Европа е пълна с имигранти които омат нисъл стандарт и не купуват нищо.Естествено че фирмаджиите искат да продават и отиват там дето има пазар а не в пенсионерска Европа.

8

Анонимен

преди 4 години

Канада да си направят маски що не си нaправят, ама те не могат да постигнат дори китайското качество. Вече не трябва да се казва Канада, а Афроканада.

7

1

преди 4 години

До Анонимен 4Западните производители отидоха в Китай за да произвеждат по собствени стандарти за качество. Никой не е предполагал, че китайците ще започнат безогледно (и с държавна помощ) да крадат интелектуална собственост и да произвеждат ***, камо ли че ще започнат активно да вредят на Запада както става в момента. Китайците тепърва ще разбират какво са направили.

6

Анонимен

преди 4 години

До Ха ха хаИзнесоха за да може такива като теб да могат да живеят по-добре (на по-чисто, по-удобно, с икономика ориентирана към ноу-хауто и пр.). Сега, след като се видя какво представляват чайниците всъщност, ще ти се наложи да работиш във фабрика, вместо да вземаш кинти за да си развяваш коня. Стягай се за 10 часова работна седмица.

5

Анонимен

преди 4 години

Канада са толкова зле, нещо като бавно развиващи американци. Нямат население и дават граждансто на който попита - украйнци, араби, бразилци, румънци много, африканци, китайци, българи има много ... там всички знаят че се взема лесно гражданство и държавата се напълни с куцо и сакато