49

...

преди 4 години

Ейййй ама то голямо заключение. И това е съдебен медик. Ми значи, над 90% от хората в България, могат спокойно да получат диплома за Съдебни Медици. Щото на всички, или поне тези 90% е ясно, че човека си отиде в катастрофа. Другите си мислят че е от реголване на градината, *** щом дипломиран съдебен медик казва че умрял от катастрофа (при наличието на такава)... ми браво. Голямо заключение. Браво.Ай са късай купената диплома и оди на село да раниш кокошките, че гладни, яйца нема. Ти да видиш...

48

ПАЗИ БОЖЕ

преди 4 години

ОТ ТАКИВА СЪДЕБНИ МЕДИЦИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ДЪНКА ЛИЦЕТО ИМАЛО КАМШИЧЕН УДАР И МУ ПРЕКЪСНАЛО ВРЪЗКИТЕ В ГРЪБНАКА ПЪК ЧОВЕКА ИЗЛЕЗЕ ОТ КОЛАТА И ВЪРВЕШЕ ....ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕГРАМОТНИЦИ СЛЕД 1989Г СЕ НАВЪДИХА МНОГО ТАКИВА.САТАНИСТА *** ЗАЛИЧИ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ....ЖАЛКО ЗА ВОДЕЩИЯ ИМАХ СИМПАТИИ КЪМ НЕГО .ДАВАШЕ НА ХОРАТА СВОБОДНО СЛОВО.

47

до 47

преди 4 години

Що, бе?! Всеки ден умират по трима души. Ама за никого не пише. Защо да не пишем сега за него?! Да не е нарушавал изолацията, че да не пишем! Да е мислил, негов си проблем. Ще пиша колкото си искам! Свобода на словото се казва.

46

до 44

преди 4 години

Един такъв страхлив роб преди години зяпаше като ме обираха и му се молех за помощ, бях на 12 помолих го да ми помогне, каза ми: "Не се намесвам, ще си имам проблеми, жената така каза.". До ден днешен го помня. Бях дете, на 12. С насочен нож в лицето от 30-40-годишни наркомани. Абе, да не ти разправям. Знаеш ли какво му се случи? Баща ми го преби, защото същите ги изплещи и пред него. Тежка телесна беше, ама съдията разбра, че мизерникът е роб, мъж на лекарка и му се размина с глоба.

45

до 44

преди 4 години

Ясно ми е, че сте бедняци и стахливи мизеpници- сам по твоите думи се издаде, но, все пак, да кажа как един истински гражданин (не беден въшкар като тебе) постъпва по учебник. Звъни на 112, вика линейка. Преценява дали има опасност от пожар- обработва колата с пожарогасител при нужда. Успокоява пострадалия, не го докосва, ако няма шини и не е обучен на първа помощ (странно, ако е взел БЧК как няма да е, то е основно правило, че не се докосва катастрофиралия?!). И така нататък. Абе, не е за тебе.

44

12_5

преди 4 години

Тоя го отпишете. Държавата има да лъска имидж.Гешев няна да изпусне мач твърдо 1..!!.. наркотици, скорост, ***, журналист...и прочие!! Боко...никой не смее да му ходатайства, чуди се как да разкара мозъка,че му троши ореола!! Няма все да има вирус я,че да се печели популизъм!!..така че зобльото е тотал щета, фамилията ще я занулят?!! Олаф..яко се дразни, Херо..много гледа..Ясен е случаят

43

Анонимен

преди 4 години

"Ще изкарат хората дето го извадиха от колата виновни едва ли не, че са го доубили!"Майната му на делото, то е ясно - 5-6 години на първа инстанция, на втора условна и айде. Аз друго питам - ако имаме пострадал от ПТП при който местенето ще го доубие - какво правим с местещите?Жената е лекар и ми е заръчала - беги мани, на никой не помагаш - или ще се повредиш(стъкла, пожари), не го знаеш от какво заразно е болен(еле па ся), или ще го дочупиш. Чакаш си бърза помощ, на тях това им е работата.

42

Анонимен

преди 4 години

'шансът' да те блъсне наркоман е в много пъти по-малък от това *** на 5 ракии да реши да отиде до съседа с колата. обикновено наркоманите са го закъсали толкова, че нямат пари и за автобус, изключение са тези богаташки лекенца. за не знам си кой път повтарям, че ако се завишават наказанията, трябва да е паралелно за алкохол и наркотици, дори да няма 0,5 промила и т.н. познаваме си българите, в момента в който видят, че двойно скачат наказанията само за наркотици, пак ще се метнат на колата.

41

Анонимен

преди 4 години

То оставаше Гешев да не натисне да се изкажат 20-30 лекари как доброволците не са причина. Факт- не са причина, безспорно лекето наркоман е виновно, НО действията на помагащите са тотално и престъпно неправилни. Огромни адмирации, че сериджийството е отстъпило място на действия, но, ако не знаеш какво и как да пипаш, по-добре недей! Защото утре в съда правиш услуга на наркоманизираното лекценце, имащо се за богаташ, а същевременно каращо 10-годишна бракма, струваща има няма 30к..

40

Анонимен

преди 4 години

В каква връзка тр.да доказва дали е бил Милен или не. Има ли значение кой ще бъде убитият?

39

Анонимен

преди 4 години

Пфффф

38

Анонимен

преди 4 години

до Бубето...имаме обаче наркотициии, имаме случка в насрещното от 2015-та....имаме и известен журналист. 15 годинки най- малкото тоя го очакват

37

Не съм куче

преди 4 години

Прочети поста ми до края. виждал съм кво ли не няма да ме уплашиш непознати ми събеседника.

36

Бубето

преди 4 години

Ако в съда не издържи обвинението за умишлено престъпление, това не пречи водачът, извършил деянието, да бъде осъден за непредпазливо, което се наказва от 3 до 15 години лишаване от свобода.

35

Анонимен

преди 4 години

Разбирам твоята гледна точка ,но не съм *** разхвърляй обидни квалификации когато човекът е пред тебе не се крий зад клавиатурата си.

34

Анонимен

преди 4 години

До 25Точно същото си мислех има аз.

33

Анонимен

преди 4 години

др. Милева, пазете се да не ви променят мнението принудително

32

средно образован

преди 4 години

Умишлено убийство е несериозно обвинение според мен

31

Анонимен

преди 4 години

Пуснете го ... Народа ще се погрижи за него ...

30

Анонимен

преди 4 години

До 29Аз ще ги дам! Сега съм още студент, ама само да минпаднеее ... Ох малееее!