11

Анонимен

преди 4 години

С регистър или без гербавите ще усвоят всичко до стотинка!

10

Анонимен

преди 4 години

Това с регистрите е добра идея - отваряш съответния регистър и виждаш, че Боко е получил 15 тона суджуци от щедър бизнесмен, които герберите са изпплюскали - всичко записано надлежно в регистъра.

9

Анонимен

преди 4 години

Да не мислите, че дърпат 10 млрд. заем и ще ви кажат къде ще отидат парите, плюс всичко останало, което ще опоскат? Наивници!

8

Анонимен

преди 4 години

Би означавало прзрачно харчене - това в България никога няма да се случи! Мечтайте си за регистър!

7

Анонимен

преди 4 години

Много държави дариха маски, стотици хиляди маски къде са маските и защо не стигат до хората.

6

Анонимен

преди 4 години

Беларус и Туркменистан умират, Ананиев да иде да им оправи здравните системи и да им пусне заповед за маски. В баровете и парковете на Швеция е пълно със трупове милиони трупове.

5

Анонимен

преди 4 години

Публичните регстри трябва да станат практика за всичко, където се харчат обществени средства и всеки разход да се отразява в какъв размер е, за какво е похарчен и на кого е платено. И не само за разходите по кризата, общините отдавна трябваше да имат такива регистри. Но политиците няма да го допуснат - ако има обществен натиск за въвеждане на регистри, ще се впуснат по медиите да ни доказват колко е невъзможно, несвоевременно, или изисква много време.

4

..

преди 4 години

Продуктите като маски за колко ги е купила държавата от фабриките на Боко? За лев, два, десет? Колко?Никой не може да докаже.... но едни пари са потънали и още много ще потънат.

3

Анонимен

преди 4 години

Да нека държавата да каже колко даде на полицаите които са на работа и получават за тази работа заплати че и отгоре и после да каже колко средства изразходи за дезинфекция ама не тая с пръскачки ами тази дезинфекция на автобусите например аз ще ви кажа никаква -в автобусите дори не мирише на дезинфектант а уж след три курса трябва да ги дезинфекцират и да не продължавам защото у нас няма никакви мерки за гражданите

2

Анонимен

преди 4 години

Е как да докажеш 15, като можеш само 0,45?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

да ама надали та то далаверата и корупцията цъвти и просъвтява и ще върже плод