15

хахахааа....

преди 4 години

До Калеко АлекоТи си 100% - осакатен мозък

14

Браво на Путин!

преди 4 години

Руският президент "Владимир Путин се срещна вчера с банкери и им разказа, че имат пари, за да оцелеят и самите те в кризата, и да я облекчат за всички останали"

13

Пешо

преди 4 години

Надявам се вирусът в президентството да е прочел писанията на руснаците и поне малко да си е взел поука!

12

Анонимен

преди 4 години

Властите не се канят да подкрепят хората и банките с ипотечни преференции и антикризисни мерки. Те вече цял месец го правят. Вчера норвежски арктически специалисти бяха бяха изумени, че в условията на пандемия и турболентност, руският "Атом-флот" сключи финален договор с най-голямата руска корабостроителница за старт на строителството на първия от серията 10510 руски ледоразбивачи "Лидер" - 120 кВт мощност и цялогодишна експлоатация в Арктика при 4,2 м. дебелина на леда и 60 м. широка следа.

11

Диагноза

преди 4 години

Май китайците готвят Русия за нова китайска провинция . Имат да си връщат за изгарянето преди години. Даже имало ново име за Сибир - щял да стане Чибир и щял да има император.

10

Зозо

преди 4 години

А другаря Путин коментира ли цената на руския петрол от 6 долара/барел? Та да се посмеем всички :)))))))))))))))))))))))))

9

Калеко Алеко

преди 4 години

Гражданите на раССия живеят в перманентна криза, така че новините за кризите там не са новини изобщо...Икономическите кризи в Раша са вързани с цената на бензина, тъй като той пълни касичката на бензиноколонката, а не с Коронавируса. Бензиновата и икономика е вързана и за долара и еврото, които Матушката получава за газта и нефтопродуктите си, така че в раССия нищо не зависи от самата раССия, единствения начи тя да повлияе на конюнгтурата е товарищ путин да създаде напрежение със зелени човечета

8

Зозо

преди 4 години

....Постпандемичният синдром може да се проточи с години, окончателно да погребе крехкия модел на евроинтеграцията.....Хахахахахаааааа, пак ли ще се разпада ЕС, НАТО, фалита на САЩ и другите руски дъвки?То и прогнилия запад щеше да фалира, ама фалира СССР и се разпадна :))))))))))))))

7

Анонимен

преди 4 години

Душевно болните ни русофили не търпят да се каже нещо негативно за азиатската им клоака :)))

6

Смях

преди 4 години

На кой ли му пука за живота на обикновения мужик?

5

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 4За Русия не беше имало статия от онзи ден, така че опорките ви не минават. Ако искаш да говориш за нещо друго отивай в секцията за българска политика. Там има доволно теми. ПАнял?

4

Анонимен

преди 4 години

До 4Е ама като е за САЩ или ЕС няма проблеми нали :) я у лево бе :)

3

Анонимен

преди 4 години

две странициза проблемите на русия стига бре подлогари краварски вижте какво направихте българияи кога вашия банкянски комунист ще си поиска 3 те милиарда дето ги снесе на умиращата от глад америказа американчетата да има а за нашите деца кучена ги яли дано даде господ да си плати и той и родата мумного си е заслужил- най големия комунист на българия

2

1

преди 4 години

"Владимир Путин се срещна вчера с банкери и им РАЗКАЗА, че имат пари, за да оцелеят и самите те в кризата, и да я облекчат за всички останали"Така ли им РАЗКАЗА, или им КАЗА, че ще им РАЗКАЖЕ играта, ако не отпускат пари когато и където той лично им каже, щото иначе му заплашват царуването?

1

Анонимен

преди 4 години

Е нали аналгин-хинин имахте и тн отвари от пантивека?