41

каръка Борисов

преди 4 години

Сега като нема море ,как ще ползваме магистралите на Бойко . Той ги направи да свърже цяла Европа с пътища.Ама НА карък е горкияТ. Няма да се печели от магистралките дори (проститутките)

40

Отговор на заяждане

преди 4 години

Гърция работи по ясна концепция са частично спасяване на летния сезон. Глобите там винаги са били по-ниски от тук. Социалният пакет е наличен и истински. От 02 Май мерките намаляват, защото им "увря" главата, че този грип ще го бъде, но прецениха, че не е лошо народът да има и какво да яде...

39

Анонимен

преди 4 години

До ами то си е яснодо края на живота ни маскирани и никакво излизане от населеното място- това е положението

38

Анонимен

преди 4 години

Бих могъл да преглътна едно лято без море, животът и здравето са на първо място. Догодина ще си вземем пропуснатото през тази.

37

69

преди 4 години

те в гърция да отворят в бг не ни интересува дали ще има сезон

36

Ваучер

преди 4 години

Плащате си почивка на морето и получавате листовка със снимки от хотела и изгрев на плажа, да си я разглеждте вкъщи.От министерство на туризма са помислили за всичко.

35

Тонката

преди 4 години

В Гърция що не отидете на плаж бе?:):):):)Нали нашето Мутренско Черноморие за нищо не ставало/:):):):)Идете,идете в Гърция да проверите там какви са глобите за неспазване на мерките:):):)

34

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Тази година няма да има нормален летен сезон с пълни плажове и пълни хижи в планините. Това би било безотговорно. Още повече че големите събирания са забранени до края на август", заяви тази седмица германският външен министър Хайко Маас. Ама знае ли се генералското трио заедно с супер експерта Ангелкова може и да измислят нещо иновативно от което Германците да се поучат и после да ни хвалят и дават за пример.

32

Анонимен

преди 4 години

До AUDIИ как ще идеш?По партизанските пътеки ли>

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52И какво ще стане на изборите?Кого ще избереш?и този когото избереш, ще те пусне да заразяваш наляво и надясно.Така ли си мислиш?Явно не си хич умен.

30

Винету БорисOFF

преди 4 години

Барба Ганиос преди малко се изцепи по телевизията, че Малта му била съседна държава. Тъпата мутра да го пратим във някоя африканска държава от сорта на Буркина Фасо да се изживява като пръв сред неграмотните

29

Анонимен

преди 4 години

В този момент е важно да сме здрави. Морето няма да се премести, планината също.

28

Психиатър

преди 4 години

Б..о...р...и...с..в .е патологичен случай. Сам си вярва, сам се хвали и продължава напред без да вижда идващия влак.

27

Анонимен

преди 4 години

пика няма да мине без хората да се заразят, по тяхната логика с по 10 болни на ден карантината трябва да продължи 7000 годиниама изборите са след една и повече няма да ги чуем

26

Тонката

преди 4 години

Глей кво става в Русия,Турция,Гърция,спазват си хората мерките и не реват,а тук Бойко ги моли по два пъти на ден:):):)Един като Вовата ви трябва или Ердоган и такива морета и мастики ше видите,че повече няма и да помислите за тях:):):):)А Кими Севернокорейски би сложил на всяко КПП по една картечница за любителите на плажа:):):):)

25

AUDI

преди 4 години

Айде бе,аз ще си ходя и нищо не може да ме спре.А овцете да си седят в панелките и да гледат Майтапчийски и поредните "заразени" докато аз се цопвам в бистрата водичка :)

24

Orban

преди 4 години

Миналото лято на Тасос,това лято на Терасос!Свиквайте.

23

Анонимен

преди 4 години

Същото ще е като за Великден едни ще почиват защото имат добре платена от държавата работа а другите вкъщи ще гледат брифинги ако не са си счупили телевизора до тогава.

22

Пиян - залян

преди 4 години

Последните години ходя по 20-25 дни на море , та тази ще си пия мастиката с таратора на вилата ! Не ми дреме за хотелиери и концесионери , нека да научат и действие изваждане , че и деление даже...