377

бай Цеко полицая

преди 4 години

Немъ "ъ пцовате началнико паля патрулката и шъ въ окушаря.***, он е учил у Симеоново за джандар, а не у Софийскио за държавник.

376

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни ГлуПости от кризата можем до излезем само ако държим на българското -на това което премиерът не държи -той държи на Европа от там му идват парите .Българското е бълг.производство бълг.селско стопанство това което може да се развие в момента и българско самосъзнание -такова премиерът няма той е за това на Меркел ама Меркел не е с бълг самосъзнание

375

42

преди 4 години

Коя е тя? Единна Европа, де...

374

чичо

преди 4 години

Вчера Бойко се похвали,че Сталинка му се обадила по телефона и му казала че довечера ще спи сладко,сладко на плюшена възглавница.По едно време се обадил бай Ставри:Бойко приключвай разговорите че гасим лампите!

373

Хиена

преди 4 години

Има чувство, че след известно време ще бъдеш постоянен жител на Барселона, господин Б.Б. По време на почивка, минавам по една от улиците към клуба" Бона спорт" ха гледам кошницата немска Кю-7 СА8855,казвам на жена май има още Българи тук в Барселона,а тя ми казва; не това не Българин той е мутра, премиер.Ха,Ха.да знаете той Лъжи, мутрата.

372

Анонимен

преди 4 години

Разбрах,че премиера работи без заплата за ползу роду.Предлагам да съберем помощи или да открием СМС -сметка да го подпомогнем,че без пари не се живее.Вие как мислите?

371

Анонимен

преди 4 години

Та,кога ще получим гранДовете,че не разбрах?

370

Професионалист

преди 4 години

С тзи"висок"стандарт на живот сме за еврочакалнята за 00

369

Винету

преди 4 години

Еврозона, за какъв *** при положение сме без пари и без работа. От сега ни обработвате да работим в следващите години за по 500лв. И да теглим кредити за да пълните уж държавната каса за дарители като Пеевски.г-н Борисов вие не вдъхвате и 1%надежда на обикновения човек.Надявам се това да е последния ви мандат

368

Анонимен

преди 4 години

Ако си все още жив до юли може и да влезем в Ечакалнята

367

До Само ББ!

преди 4 години

Ще видим пак фалит с този вирус. Нека ти припомня : КТБ, американските самолети, санирането по-скъпо от ново строителство, некачествени магистрали, да не говорим за изгонените инвеститори. Не си мисли, че не са ограбили държавата. А и има време. Не се заричай ....

366

Анонимен

преди 4 години

Русофилска злоба и ненавист се лее по адрес на Борисов, защото е проевропеец, а не проазиатец !

365

Анонимен

преди 4 години

Андрешковци, и такъв като Борисов не заслужавате, защото сте неуправляеми !Кръгом, марш в казармата !

364

Тиква

преди 4 години

Всеки който подкрепя гроб, май подла и нагла Хиена, крадец и лъжец, те личат, имаш достъп до фондове,тук откраднеш там захапеш,обаче от моето наблюдение хора от тази партия нищо полезно не могат да направят, само ядат и С....Т.

363

Анонимен

преди 4 години

Ще ти устроим подобаващо изпращане, Пътнико!

362

Анонимен

преди 4 години

Кажи го на италианците това за обединената Европа

361

az

преди 4 години

Я кажи нещо за ГранДа.....хаха дето няма да го давате....

360

Iozeff

преди 4 години

Приказки под шипковия храст!В главната роля борисоффф! България затъва в тинята блогодарение на герб!

359

Калеко Алеко

преди 4 години

Споко другари и товарищи, знам че думи като Обиденина Европа, ЕС и НАТО Ви вдигат веднага кръвното и Ви повишават кръвната захар, но и за тези състояния медицината е измислила лекарства, само рушофилията не се лекува с медикаменти, тя не убива веднага, но мъчи до живот ... Така че на първо време пийте по едно валидолче, пък после си лайте колкото щете ... той керванът си върви ... !!!

358

Анонимен

преди 4 години

Боко, чувам че си започнал да привикваш хора дето не ги е страх да те нарекът такъв какъвто си - БЪЛГАPOУБИEЦ!!!!