266

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

265

хахаха

преди 4 години

Искаме си Годжи, Годжи, Годжи.........

264

Мангьров

преди 4 години

Да го тестват задължително за дрога и алкохол преди всяко интервю...

263

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен278Ако доцентът иска даже че 300000 са го преболедували с минимум хоспитализиране и минимум смъртни случаи, то оттук неизбежно следва да си направим единственият възможен извод, че мерките са били перфектни!!

262

Анонимен

преди 4 години

Нищо вече не може да каже Мангъра. Не е фактор!Света се промени. Дори и Шведите ще се съобразяват с новите реалности, без значение какво и как правят.Разликите не са определящи за следващите поне година до създаване на ваксината.Не зная за какво е този рев. Обърнахме се на вирусолози, математици, статистици и играем стратези, на процеси които не са под контрол на който и да е умник с клавиатура.Но да се ориентираме, в новите реалности, никой нищо не споделя. Има или не вирус, има нови реалнос

261

Доктор Хаус

преди 4 години

Единственият професионалист , който знае и казва истината , но на Тиквеникът *** , това не му допадна , а ще слушаме всяка сутрин тъпизмите на Годжи ...

260

Анонимен

преди 4 години

Във всяка държава си имат по един Мангъров,които говори каквото си иска знаейки че няма да има никакви последствия и отговорност за него ако нещата не се случат по неговият сценарий.Това е както във всяко село има по един които казва че е полезно да се пие ракия нон-стоп,но няма да поеме никаква отговорност ако го послушам разболея се и умра от цироза.

259

бай Пешо

преди 4 години

По-скоро може да се каже, че биха били 300 000 срещнати с вируса, ако не бяха мерките. Сега са доста по-малко, максимум 10 000.

258

Анонимен

преди 4 години

До иванДоцентът иска да каже, че поне 300 хиляди са го преболедували и то без да имаме 60 хиляди хоспитализирани, 3000 на вентилатор и незнам си колко умрели - вместо това имаме празни болници - 270 в болница няма и по 1 на болница, има 40 умрели, което на фона на 300 хиляди е нищожно - с две думи исак да каже, че мерките и щаба са *** работа - борят нещо, което го няма - 0,01% смъртност излиза по тия сметки, и то винаги са тежки съпътстващи заболявания

257

друга сметка

преди 4 години

Ако сега са 300К значи на принципа на удвояването за една седмица трябва след една седмица да са 600К, а след един месец цялото население да сме готови :)

256

до Гешев

преди 4 години

Гешев... не се прави на приятно разсеян, защото това е същото, което направи Сидеров...Сезирай се и му повдигни обвинение за съботаж на дейността на щаба и Правителството.

255

аноним

преди 4 години

Някой води ли сметка на прихваналите вируса от вносителитие - тия дето се върнаха знаем откъде!? Защо за такива 14 дневна карантина нямаше още при минаването на сухопътна, морска граница, терминал на летище? Толкова хотели празни, нямат работа, а те се връщат с парички и могат като за толкова да си платят и хотела!? Ама не, пуснаха ги да си ходят в къщи както могат и сега какво!? Имаме "клъстъри" от заразени!Клъстър на български ще рече смесена сбирщина! Кой носи отговорност за това?

254

Анонимен

преди 4 години

До ДокторНовия доктор Менгеме

253

Анонимен

преди 4 години

"Но защо е цялата тая паника, и защо света е полудял, е въпроса?"Защото глобалната върхушка, истинския управляващ "елит" на планетата иска да се откажем от всякакви човешки права и така да приемем техния Нов световен ред, както го наричат. Това не е нещо, което са измислили вчера, подготовката отдавна си върви. А какво ще представлява този ред само ни загатват от СЗО. Това ще е небивала тирания в човешката история ако хората им го позволят.

252

Доктор

преди 4 години

Имаше един масов убиец -руснак ( те са най-страшните убийци) , Чекатило , който прилича много на нашия доцент Мангъров. Май и в действителност са родственици.Мангърчето иска да се "пуснем" по вируса , пък накрая който оживял, оживял ! Майната им на умрелите ! така мислеше и Борис Джонсън, така "мислеше" и социалиста -италианец , така "мислеше" и социалиста - испанец ! И....разнасяха труповете си като зеленчуци - с хладилни камиони.

251

Подкрепям 241

преди 4 години

Мисля че бяха 230 положителни бързи теста на медиците от Бърза помощ които след тестване с PCR тестове се оказаха 13 от 940 работещи в София (и това е таргет група работеща 24 с болни).Друг пример Банско под 5%, шофьори от градския транспорт 1 на 400, Филиповци 20 на 10000 квартал, полицаи от КПП 3-*** на 1017.Хора Населението на земята е 7,5 милиарда а в момента заразените са 2,5 милиона.По сметките на Мангъров да се заразят 70% означава още 100 години да боледуваме за да стигнем 5,2 милиарда!!!

250

42

преди 4 години

До 267Маската пази, колкото можеш да си оградиш лозето с ограда от клечки. Единствено Бог пази, а цял свят не може да умре от вирус, а само от Божия гняв за нашата разгащеност и аморалност.

249

Чикатин

преди 4 години

Журналистите...нарочно ли винаги му слагате тая снимка на човека ???

248

Анонимен

преди 4 години

Даже я занижава бройката. Вероято е до милион. Нашенеца докато не осъзнае, че трябва да носи маска за да пази другите, а не себе си, няма да стане. Но, *** го обяснявай на деформациите. За съжаление, философията на нашенеца е - такова животно нема.

247

Анонимен

преди 4 години

ДОЦ МАНГЪРОВ ДА СЕ ПАЗИ ОТ УСЛУЖЛИВИ МИНУВАЧИ И БЪРЗИ ДЖИПОВЕ ПО СВЕТОФАРИТЕ.