127

100%

преди 4 години

Само влюбени пи-дали сте!

126

Mutti

преди 4 години

Дай да се махаме от тука, тия са отровни дори онлайн. Оная вечер се чувствах като пребит. (Хм, странно определение!!! :))))

125

Анонимен

преди 4 години

121 ... ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ ***?ДОСЕГА КВО ПРАВИ ... С.Ф.ИРКИ ЛИ?

124

.

преди 4 години

Милен и Слави критикуват властта = Дяволът (който ми беше гадже едно време) чете Евангелието.

123

Анонимен

преди 4 години

До :)Аз не гледам Цистиридис.Имам цистит.

122

Анонимен

преди 4 години

до 120 Ааа... забравих да кажа че вътрешното огледало постоянно го гледаш!А от страничните огледала не можеш ли да видиш автомобил който е в твоята лента и който е на 50- 100 метра от теб? Ти пиян ли си бе боооклук? Изобщо сядал ли си зад волан? Бил ли си шофьор? Наркоманче май нещо ми изглеждаш като Кристианчо- не разсъждаваш адекватно!

121

:)

преди 4 години

Аз специално гледам Цитиридис. :)

120

погледнете

преди 4 години

от позицията на потърпевшия...

119

Защо сме 111-ти

преди 4 години

Защото ни слагат маски да мълчим.Уволняват на поразия истински журналисти-М.Стоянова,К.Алипиев,Р.Ковачев,Искра Ангелова,Валя Ахчиева,Дарина Сарелска,Л.Бенатова,Генка Шекерова,Милен Цветков,Ани Цолова,Мира Иванова,Галя Щърбева...Гледайте Гала и Хекимян.Да ви е сладко.Домус да живей!

118

До 116

преди 4 години

Ми бил е без работа, защото беше алкохолик.Колкото до театралното "какво бе, Боже, съгреших"? колко пъти да ти повтарям - защото искаше да Ме убие, защото съм му била "откраднала парите от КТБ". Телефонен номер искаш ли, за да го обсъдим? :)))) Или ЕГН и сметка, да ми преведеш парите от КТБ? :))))А, колкото до тебе, ти си И садист. Пълна мерзост в очите на Бога, т.е.

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 118Не страничните , а огледалото вътре за обратно виждане....При такава скорост шумът е много силен ...И не ми се опъвй ... щото ще почна да мисля, че не си човек.

116

истински

преди 4 години

Браво на Генка Шикерова за предаването по тв едно вчера!

115

Анонимен

преди 4 години

до 116 Чакай малко...ти винаги ли си гледаш страничните огледала като си спрял на червено? Оня наркоман ти идва за 3-4 секунди от 100 метра със 120км/ч бе! И да го видиш, какво? Ти и да си в болид от формула 1 дето ускорява от място за 2 секунди до 100 км/ ч няма как да го избегнеш.

114

Анонимен

преди 4 години

Да се избият, ако щат. Земята ще стане още по-хубава. Само по-бързичко, ако може.

113

2 неща се питам

преди 4 години

1) Дали Милен е можел да потегли, за да бъде ударът по-слаб, защото Милен беше съобразителен. И не е потеглил за да не погуби хората на п. пътека.2) Дали първата му мисъл след това и преди ДРУГОТО не е била: какво бе, Боже, съгреших, та ме смазаха точно, когато започнах работа.ПС - Милен беше 2 години без работа и започна малко преди месец. Каква е била другата му мисъл ... не знам имал ли време за нея?

112

Анонимен

преди 4 години

до 115 Когато загубим някой или нещо , тогава започваме да го ценим!Тогава тръгваме да искаме мерки, тръгваме да искаме промяна...а то насреща няма кой да те чуе.Ето...за 2 дни след убийството на Милен един пак 22 годишен пиян се блъснал с кола в Габрово. Вчера на булеварда на който уби наркомана Милен 20 годишно на червено тръгва и блъсна странично друг автомобил и човека в болница....И за какво говорим? Това е касапница по пътищата без никакъв контрол!Мършиии, оставкааа!Това става винаги

111

:(

преди 4 години

*** сериозно ли???? :))) *** ПАК ли го убихме???? :)))) Леле! Направо се гордея със себе си! :)))) Но най-горд ще съм, когато довършим Слави Трифонов! :)))) Те тва ше е ПРОЧИСТВНЕ! :))))

110

.

преди 4 години

А, да, и призивите да Ме убият, за да си върне парите от КТБ. :))) Странна логика, след като имам само 100лв в ПОРТМОНЕТО и 100евро в банката. :))))

109

До 111

преди 4 години

Ще се радвам, ако по този начин сме допринесли за изчистването на софийския въздух, но, уви! Уби го едно надрусано чал.гарче и литрите алкохол, които не се посвени да пие почти в ефир.

108

напротив

преди 4 години

До Анонимен 111Ако Милен може да види и чуе, ще е крайно учуден.За това, че маса народ се "развълнува".За това, че новината за случката не се "замаза".За това, че най-после го забелязаха ... : (