7

Анонимен

преди 4 години

Да фалират мафиотите недни!

6

abonimen

преди 4 години

Заради тях или заради такива като теб едно.ще ти кажа инструктора е дал всичко от себе си не тие дал дрогата и ракията мисли умно

5

аnons

преди 4 години

ало умнико по полека с обидите прави са хората.ела живеи със 180 лева пенсия и.щете питам пандемия ли простотия ли да закриваш ли искаш а ела се самоосигоряваи

4

Анонимен

преди 4 години

Хахахах да умиргат, аз какво да направя. Заради такива като тяк е такова положението по пътищата. Да останат само свестните.

3

Елемаг

преди 4 години

1 на никой не е пред фалит.Германия или Англия вадеше кешовица и плащаше на всички да са в къщи.Ти наще са ни натирили в копторите и не дават нищо.И друго ,всичко си отваря икономиките,ние ще слушаме Плешо до умирачка с по 10-20 всеки ден до края на Държавата...Германия даже началните класове пусна на училище!!За Швеция дори няма да говоря!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Шибаняри, фалит и за вас като за туристическия и ресторантьорския бизнес!Надухте цените до небесата, а обучението ви изгражда "шофьори" като педермето с Q7 - цата, нулево ви е нивото!ЗАКРИВАЙ!СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО ПРОТЕСТ - ЖАНДАРМЕРИЯ И ВОЕННИ ДА АРЕСТУВАТ + ЗАТВОР!

1

Анонимен

преди 4 години

Стойте си в вкъчи. Охьови... На целия свят бизнеса е пред фалит.. Не само вашия. Ксто разнесетв заразата няма да имат бизнес по бъроз. И срещу, какво ще протестирате? Нима мислите, че ще дойда на курс в тая зараза ли?Или какво? Само ненормални.