141

xaxsas

преди 4 години

До az - Няма да давам примери, но за 10 години в нарко средите имам повече наблюдения и от психолозите. От коментара ти личи че нямаш и пукната идея за какво говориш и с плиткоумието си рискуваш следващият Кристиан да прочете какво си писал. Повярвай ми живота не е нито преди наркотиците, нито по време на наркотиците, а след тях. Едва когато си спрял всичко включително алкохол и цигари можеш да говориш за реакции и рефлекси дотогава си просто слаб психически.

140

xaxsas

преди 4 години

До az - хайде много да не знаеш щото и аз съм друсал и съм бил в такива компании и синтетиката те прави неадекватен с месеци напред. Имам поне 4-5 познати които изпаднаха в психоза на по 24 която лекуваха с месеци. Познавам и такива на по 27-30 минали през комуна, върнали се към дрогата изритани от семействата им. Тези пишлемета са на по 20-22 и са още в розовите облаци в които друсат по 3 грама джам и поне още толкова бело на вечер.

139

Анонимен

преди 4 години

До азДа та *** в *** ***, п***дераст ненормален. Поздрави майка си! Фекалий.... т***п

138

az

преди 4 години

До АнонименМамин, когато разбереш как работят наркотиците на един мозък на 22г пак можеш да се включиш в разговора.

137

Анонимен

преди 4 години

До азА ти получаваш в г***за. Барабар с амбрияжите като теб. Деева и родителките ви пр0сти

136

аз

преди 4 години

До АнонименЕвалата мамин. Това че тестовете за наркотици ловят с дни назад, не означава че мозъка ти не работи. Карал е бързо, сбъркал е *** за спирачката с газта и го е оцелил. От тук нататък каквото такова. Милен си отива, тоя получава условна.

135

Анонимен

преди 4 години

До azЕй, амбрияж! Не те правих толкова *** и ***! Наследил си майка си.

134

Анонимен

преди 4 години

До azДа те *** в ТИЗа. И ти като направиш нещо такова с който и да било - в пандиза. Деева и федерунгелите фрости сте! Абе, кукундрели! Вверно ли се мислите за безсмъртюни ли бе, простаци ***? Да не се окаже, че плачкате като дечица?!

133

az

преди 4 години

Бил е на парти , минали са едно 10ч от как е друсал. В кръвта му може да има много неща но преценката му е ок. Нещо друго е станало. Не е като да не съм друсал и аз и то къде по-големи коктейли и количества. Амфета те държи 2-4 часа ако е хубав и толкова. Коката час преко сили. Марихуаната пак толкова. Най вероятно са си купули евтино бяло което е разредено с амфет и други неща. Освен ако не е перкал преди по-малко от час съзнанието му е съвсем нормално.Особено на 22

132

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам на Лъчо Мозъка, сина му и на каката (оная грозотия от колата на убиеца) да им се случи същото, което оня фидерунгел е причинил на Милен Цветков. Те всичките са гнусни и гадни фидерунгели. Както и мамката на извършителя, самия извършител и тоя, за който не се говори, че го е правил.

131

xaxsas

преди 4 години

Изпитвал той... Оставил последните си две мозъчни клетки на изпитание. Егати евтиняците батко, познавам двама шофирали дрогирани и за щастие и на двамата им отнеха книжките. И двамата бяха на амфети и кока и караха Ауди и БМВ. Явно като си под 30 и с автомобил струващ колкото на баба ти пенсията за 5г. напред си мислиш че бързата скорост ще компенсира за духовната бедност. Дано малките наркоманчета осъзнаят какво означава свобода в днешни дни и от кои модели на поведение е време да се освободят.

130

Анонимен

преди 4 години

До VНе само сина на лъчо мозъка е бил на Витоша. симона /с нитовете по устата/ е празнувала рожден ден, по сигнал от МВР изгонили всички купонджии от територията на Витоша.... След часове друсалката кристиян със служебния автомобил на мама /олигарх от БСП/ убил Милен Цветков. Сина на лъчо мозъка и симона/ журналистите крият кому е дъщеря/ са били заедно с убиеца в колата.

129

Анонимен

преди 4 години

Дреме ни какво е изпитвал. Убиеца си остава убиец, да го вкарват в затвора и да спрат да говорят глупости и адвокати и разни мними свидетели. СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Убиеца в затвора, да си научи урока.На хората им писна такива *** да се разминават безнаказано!

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Те това е от патил!

127

да де

преди 4 години

До Анонимен132Отново грешка!Закони натвориха дупетатите и да се изкашляш ще те осъдят.Проблема е ,че не важат за всички!Има наши и ваши както е от векове по тези земи.

126

Анонимен

преди 4 години

До да де"рева толкова", защото някоя друсалка, като убилия Милен Цветков, може да убие децата ми, съпруга ми, брат ми...мен, роднини и приятели. За мен е важно да има нов Закон, според който на всеки управлявал МПС под въздействието на наркотици и алкохол да се конфискува МПС-то, и да му се отнеме книжката за 3-5-10 години според промила или вида дрогата, и най-вече при причинена смърт от водач употребил алкохол или дрога деянието да се приравнява с умишлено убийство по особено жесток начин.

125

да де

преди 4 години

До Анонимен 130Затвора е място за превъзпитание,а не за изтезание ЗОМБИ,но няма да го разбереш защото си просто МИЛИЦИОНЕР без правна култура,преди са ги наричали заптиета-еничари.!Тези които реват на чужд гроб се наричат ЛИЦЕМЕРИ.За децата си няма да ревете толкова колкото за това ПТП с у умрял чужд човек.

124

Анонимен

преди 4 години

И в затвора има адреналин, ама там го инжектиран през сфинк стера

123

Чичко Доктор

преди 4 години

Вярно много сте психясали. И всички сте "Голямата Работа"Легайте си. Но се изпишкайте преди това да не ви напъне посред нощ.И никакви треви, гъби и хапчета, че око се погледнете в огледалата, няма да се познаете какви сте ***.Лека и до скоро, деева вашта родителка.

122

Анонимен

преди 4 години

нЕ ТРИЙТЕ постовете на Психиатрията! Чакаме Ви!Не, че сте лоши. Да бяхте учили повечко...