15

anonimen

преди 4 години

Значи че и да пръцкаме не можем било корона аиде стига пиите си ракията короната нее наркомания тя е по страшна бог да прости милен знаете ли колко народ умря от наркомания за последните два месеца лично знам 10 човека дето се самозатриха от дрога бяха позле и от короната гарантирам ви го

14

Анонимен

преди 4 години

Свят може да ви се вие поради един милион причини. Имам сколиоза, ако не правя определени упражнения поне веднъж седмично и не ходя веднъж годишно, усещам виене на свят. Значи ли това, че имам коронавирус?Отделни симптоми не означават нищо. Да не говорим, че има много заболявания с припокриващи се симптоми.

13

Анонимен

преди 4 години

А като сънуваш епруветки и медицински сестри дали си болен ?

12

Анонимен

преди 4 години

Изкараха като симптом на вируса половината болежки, които така или иначе изпитваме поне веднъж в годината. Ако ме засърби, това също е симптом на вируса, нали?

11

Анонимен

преди 4 години

А който нищо не го боли да е наясно че вече е умрял ! - от коронавирус.

10

Анонимен

преди 4 години

Чувството на умора преди сън също е симптом на вируса. Доспи ли ви се вечер, значи 100% сте болни

9

Симптоматика...

преди 4 години

Едно време деня ми започваше със следните действия... Събуждам се, ставам , пикая, гимнастика и т.н.- Сега... Пикая, събуждам се, излежавам се на топло....

8

Котки

преди 4 години

В първия момент го прочетох само като "виенето е симптом" и се успокоих, че няма нужда от тестове, само трябва да изчакаме следващото пълнолуние.

7

Анонимен

преди 4 години

"Китайски учени са установили..."

6

Анонимен

преди 4 години

Стига бе,ошашавихте ни вече!

5

Велес

преди 4 години

- Ахааа.... Вече се уверих, че съм изкарал 100% тая гад! Досега съм имал всички изброени до днес симптоми! Очаквам още... За 150% сигурност!

4

Кукуруку

преди 4 години

Ако ви заболи зъб да знаете,че сте заразени вече и спасение нема,чувала и ковчега чекат.

3

(-_-)

преди 4 години

Да, за съжаление цялата истерия покрай една настинка има за цел да ограничи свободата на хората..Догодина ще се превърнем във зверчета на къса каишка с мисълта, че всичко е за наше добро..най-лошото е, че болшинството дори не проумява какво се случва, защото е в състояние на масова психоза. Това състояние се поддържа от медиите, които си играят с най-силните страхове на хората. Критичната мисъл и здравия разум са напълно блокирани и отстъпват на първичните инстинкти..

2

хер Езел Шванц

преди 4 години

И хемороидите също!..вие явно сериозно еаботите да побъркате хората тотално!Бравос!!!

1

Чикатин

преди 4 години

И сутрешното уриниране е симптом на корона....да ви .....