164

Мале

преди 4 години

Тая, Чаталова наистина ли е стояла на съдийското място, добре че това е минало?! Явно при нея е било практика ненаучната фантастика да "разкъсва" дела.

163

Анонимен

преди 4 години

Има момиче с раница до светофара горе в дясно.Тя е в шок, не може да помръдне и е също свидетел.

162

Анонимен

преди 4 години

В тази връзка се сещам да запитам какво стана с делото на убитото с нож момче в Борисовата градина?До едно време имаше медиен шум, а на финала - нищо.

161

Анонимен

преди 4 години

видяхме ви.. и децата на елита .дрогирани самозабравили се презадоволени убийци и родителите-депутати законотворци - неморални индивиди

160

;)

преди 4 години

До АзКак какво: когато цялото ти житие и битие е сведено до нищоправене (но не заради кризата, това винаги си е било така), е изключително важно да си намериш някой, който да ти е "виновен" за положението.

159

Аз

преди 4 години

До ПроСоТоКаквото и да пише в статията - ти си знаеш твоето: ББ е виновенНе съм привърженик на ГЕРБ - но какво общо има между статията и твоите коментари?!

158

Елате в Реалноста

преди 4 години

Маминия ще отърве пандиза ...... а спътниците му ще се отърват само с уплахата дето са я получили при удара . А всички ние ще си останем със заканите и юнашките приказки дето ги редиме тук из под статиите .

157

@

преди 4 години

До менНяма такова нещо. Дай линк да го прочетем.

156

мен

преди 4 години

Абе не знам как няма как. Ама в Германия преди година на един гонкаджия му дадоха доживотна, защото утрепа един старец с колата си докато са правили гонка. И той уж нямаше умисъл. От тогава гонките спряха в Германия.

155

Анонимен

преди 4 години

Т. е. истината вече е известна и оповестена от министерството на истината. Тогава следствието и съда, чието предназначение е да стигнат до истината, стават безмислени и ненужни.

154

ПроСоТо

преди 4 години

впрочем,нашата трагедия В МОМЕНТА се състои в това,че неусетно ни се втълпи,че Б. Тиквата РЕШАВА ЗА ВСИЧКО в Територията.Дори не се и замисляме,че сме Парламентарна Република,а МС е САМО ИЗПЪЛНИТЕЛ на решенията на НС!!!!Но мутрягата така успя да се окопае във властта ,вкл. и посредством ограждането си с незначителни,безидейни ,но жадни за власт и пари индивиди,че направо УНИЩОЖИ конституционния ред в "държавата".

153

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен159дай Боже да греша!..Но ако се вгледаме по-внимателно сигурно ще усетим,че тая шумотевица ще отзвучи доста бързо,така че Оня едва ли ще заложи на нея.Виж,перспективата да "ОТМЕНИ извънредното положение",за което да му е "благодарен целия народ",поне на мен ми се вижда по-привлекателна за него.Разбира се,болния му мозък може да щъкне и да измисли нови,по-тежки ограничения,"мотивирайки се" с тая трагедия...Но ще поживеем,ще видим..

152

Анонимен

преди 4 години

"Очевидец разказа как Милен Цветков излиза от автомобила и се е движил сам. Бившият съдия Румяна Ченалова посочи, че подобни показания разкъсват пряката причинна връзка за настъпване на смъртта и така Кристиан може би ще отговаря за причиняване на тежка телесна повреда."Т. е. ако те бутна от 16-я етаж и се размажеш на тротоара, моите действия нямат отношение към смъртта. От бутването най-много да съм причинил синина, истинската причина за смъртта е удара в тротоара.

151

само питам

преди 4 години

Маминкия дале вече го натегнаха веднаж дваж у ареста, че нещо мноо се е олабил?

150

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоВ случая грешиш! ББ колкото е ***, толкова е интуитивен и много ясно усеща каква ще е реакцията на хората, докарани до ръба в момента. По-скоро очаквам близка до максималната присъда, за да използва случая като клапан за натрупаното напрежение и така да поотложи предизвестения си край.Оттам насетне е задача на 4-тата власт да продължава да бди след година-две да не изведат копeлeто в чужбина.

149

Ммм

преди 4 години

Ако случаят, не е тежък какъв да е. Катастрофира,надрусан,убива човек, потенционална опасност за още 5 човека, бяга от местопрестъплението има доста обвинения да се повдигат.

148

@

преди 4 години

До до 146/152Само дето останалите СА се притекли на помощ на пострадалия и НЕ СА избягали от местопроизшествието, КАТО УЧАСТНИЦИ.

147

Анонимен

преди 4 години

Не се знае дали премълчаната истина (ако е такава каквато ни внушават) ще ги спаси, но се знае, че казаната истина ще им донесе присъда.

146

ПроСоТо

преди 4 години

какви сте наивници!..Очаквате някаква справедливост?Е,кога сте видяли такава по нашите земи?.."Това,което е,вече е билоа това,което има да стававече се е случило.И нищо ново под слънцето".....А щом самия гешеф сай зафанал с делото,пишете работата "бегала"!Ще пооскубят тоя-оня,ще се правят "експертизи","вещи лица" ще бъдат вкарани в играта,разтропани адвокати ще си мерят езиците, и..така докато се забрави..."Всяко чудо-за три дни"........"Тенекето бакър не става"..

145

Анонимен

преди 4 години

по същата причина, поради която няма обвинения и срещу още 20 'кибици' на спирката и булеварда"Кибиците" няма как да окажат първа помощ, ако не знаят как.