49

Анонимен

преди 4 години

А случайно да проверяват какви са тези ВИП купони по време на пандемия! НАП вместо да се подпират вкъщи да проверят Всички лалета, придобили имоти последните 3 години и да конфискуват! Ей такива след време мама и тати ще ги направят министри или депутати!

48

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли в 24 часа снимката на приятелката на водача Изцъклена и надупчена с железа по устните

47

Анонимен

преди 4 години

Чл. 139 от Наказателния кодекс. Благодаря, че ме осведомихте!(колко странно звучи това по интернет... особено тук).Ок, значи ги съдят за глоба от 100 до 300 лева по този член? Якоооо...

46

Анонимен

преди 4 години

Хехе че то ако така с кражби всички обикновнни българи се борехме срещу системата, кьорав бонбон нямаше да остане по супермаркетите. Айде стига глупости и оправдания.

45

Анонимен

преди 4 години

До 41Чл. 139 от Наказателния кодекс.

44

До 41

преди 4 години

Непознаването на закона не е оправдание за неговото неспазване. Ако искаш отиди в саудитска арабия и щипни жена по дупето, защото в България няма закон, който го забранява и после хем ще те спукат от бой в ареста, хем ще те ..ат, защото това не ти е Европа.

43

Анонимен

преди 4 години

В България има правосъдие, щом са привлекли към отговорност и другите двама. Корветата и другият са затаили истина и си мислят, че може да разиграват държавата като тройка в XXL.Но те са и допустители и скоро ще има и такова обвинение. СРП , ние, данъкоплатците, вярваме във Вас и сваляме шапка, защото на мястото на покойния може да бъде всеки.

42

Анонимен

преди 4 години

"Те са обвинени за затаяване на истина в случая с катастрофата."Сега искам да видя как ще се гъpчи прокурора да го докаже това. След като те вероятно са казали "не видях добре" или "не помня". С такава прокуратура и съдииите са безсилни...

41

Анонимен

преди 4 години

Нашенският психолог-плагиат на чужда лицемерна идея, се опитва да ни убеди, че когато безотговорният разглезен синковец ощетява други хора само за да си направи кефа, всъщност се бунтувал срещу системата, която му е осигурила привилегии и лукс като на принц, а също и безнаказаност.Аман от угодничещи лакеи! Ще започне да ни убеждава, че ние сме виновни затова, че горкото момченце е тормозено с лукс и привилегии! То се е възмутило горкичкото и почнало да се бунтува крадейки и убивайки невинни!

40

Ебльо на 3 морета

преди 4 години

Интересно, ако си некомпетентен да окажеш помощ? Явно е по-добре да му натроша гръдния кош докато правиш уста в уста щот си се учил от ТВ-то иначе отиваш в пандото

39

Анонимен

преди 4 години

Почнаха да съдят вече за граждански дълг и правото да не свидетелстваш срещу себе си. А напрегнете се малко, измислете нещо по хващащо дикиш. На какво ви учат в магнаурската школа?

38

Анонимен

преди 4 години

Този "детски психолог", който се опитва да оневини Кристиан и да го изкара герой, бунтуващ се срещу системата, всъщност не е оригинален.Спомняте ли си, че след атентата на 11 септември, при който загинаха над 4 000 невинни, имаше опити от страна на известни среди да оневинят ислямистите-терористи като ги представят като "младежи, които искат да бъдат чути"!Сега пък нашенският психолог-плагиат на идеи се опитва да ни убеди, че презадоволеният безотговорен лигльо всъщност се бунтува ..........

37

izh

преди 4 години

Готов съм да се хвана на бас, че:убиеца получава 3 години и 5 години изпитателен срок, от които ефективно ще лежи 1.5 при платен лек режим, плюс 200к обещетение от които мама ще плати 100, а другите ще се проточат в годините незнайни. !00 к ще гушнат адвокатите. Дригите ще получат 1 до 3 години условни и 20 до 30к за адвокати. Така, че ВНИМАВАЙТЕ. Ако нямате финансовите възможности - кротко по всички показатели !!!

36

Смърт

преди 4 години

Публичен линч за тия животни.Да,точно така казах - животни!Майка му на това *** и тя - смърт!Като в Северна Корея - разтрел на стадиона и да се предава по телевизията.Или казват кой е дал поръчката,и тогава може да се прояви милост и да се даде доживот без замяна.

35

Какъв бунт е

преди 4 години

кражбата от супермаркет?! Презадоволен глезльо ще се "докаже" като герой пред други лигльовци като него, ако успешно извърши тази кражба!А реалните последици какви ще са? Персоналът на този магазин ще трябва да плати щетата от джоба си! Месечните заплати на хората от този персонал са далеч по-ниски от джобните, които разглезеното ле.кенце получава в рамките на един месец от родителите си.Така го възпитават, психолозите го изкарват бунтуващ се герой и след няколко години вече е убиец с джипа!

34

Анонимен

преди 4 години

"Те бяха разследвани и за това, че не са изпълнили гражданския си дълг и не са помогнали на човек в нужда"Гешефтурата откачИ райбера, рийш ли... член, алинея която задължава да помагаш на хора в нужда? Че не се сещам...

33

Анонимен

преди 4 години

Добрия стопанин на народа Бойко и неговия личен Доктор.Нашите деца да си стоят в къщи а техните да трепят свързващите закона народ.

32

Бай Ставри

преди 4 години

Лакейчета чакам ви за масаж на простатата с топчета

31

До 37

преди 4 години

Абсолютно вярно, тия са гнусни животни и не заслужават да са повече на свобода.

30

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

тия не са хора