30

Анонимен

преди 4 години

Може да се окаже,че безсимптомните го носят и не боледуват докато не им отслабне имунитета.Тогава ще има много вълни на вируса.Още нищо не се знае и не е доказано за този нов вирус.

29

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да се лъжем,всички ще се заразим и въпроса не е дали,а кога.Прав е Мангъров,че трябва масово да се зарази населението.Няма как да се крием вечно като мишоци,защото ще дойде момент да свърши всичко,а дилемата да се мре от глад или от вирус е една и съща все ще се мре от нещо.Какво като пазим здравната система?Ами ще започнат масови обири,убийства за парче хляб и ще се претовари и МВР и всичко!Държавите ще се разпаднат,парите няма да са нужни само храната ще е важна да я има,или край!!!

28

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!70 % си го измисли. При СПИН няма имунитет та и при корона не е ясно дали няма човек да е цял живот заразоносител и може да се разболее и умре.

27

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Чудесна статия целяща да ни убеди колко страшен е вируса и колко дълго трябва да стоим затворени заради него.За втората вълна на вируса в Сингапур разбрахме, ама не разбрахме какви са били мерките по време на първата и как е била спряна тя.А, отговорът е, че мерките бяха драконовски и затвориха хората по домовете им !Така ограничиха заразата и затова вдигнаха мерките мислейки, че вече са преборили вируса.Втора вълна ще има навсякъде, където не са преболедували поне 70% от хората !

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Статията е силно манипулативна !Истината е, че Сингапур е диктаторска държава и мерките, които взе още през януари бха силно ограничителни. Вирусът там не се беше разпространил много, а властите избързаха и затвориха хората.Когато вдигнаха ограниченията вирусът логично се завърна.Така ще стане и в България !С КПП-та и затваряне по домовете вирус не се бори !Вирус се преборва с имунитет !Така че примерът със Сингапур доказва колко безсмислено е това, което се прави в момента в България.

25

Анонимен

преди 4 години

Оплешивех от страх!

24

Анонимен

преди 4 години

Следователно София правилно беше затворена за пришълци и остават само ако има квартири както и софиянци не могат да напускат София за да купонясват. Борисов сутрин каже едно а вечер се върти.

23

Анонимен

преди 4 години

На местопрестъплението. Труп, целият оплескан с кръв.Следователят към полицая:- Полицай, извадете ножа от гърба му и брадвата от главата и направете бърз тест. Тоя коронавирус съвсем озверя.

22

Анонимен

преди 4 години

Разни селски тупани и гайди повече от месец се опитват да ни заблуждават как коронавирусната пандемия била измислица с цел да се отнемат правата на хората, как болестта ковид била най-обикновено грипче и как само в България имало карантина, а навсякъде по света в напредналите страни хората си ходели свободно, работели си кафани и ресторанти и т.н. Пълни глупости, като че ли световите медии не отразяват постоянно какво става в САЩ, Англия, Италия, Испания, а там трагедията е голяма

21

Анонимен

преди 4 години

не е втора вълна. просто пак пуснаха 5Г антените.

20

до 15

преди 4 години

Баце, явно си нямаш на представа Циганпур какъв сбирщайн от всякаква *** е. А за "великата" им икономика моля ти се не ми споменавай. Цялата им пишман икономика е вързана с корабоплаването и най-вече в сферата на услугите. Дори и банките им и офис сградите, са повечето свързани пряко, или коствено с корабоплаването. Ако затворят всичко като нас ще фалират много по-бързо от нас.

19

:)

преди 4 години

Една жена на пазара каза... и мисирките написаха статия.

18

ЕЖК интернешънъл

преди 4 години

Какво е общото между камила и крокодил - нищо. Така е и между Сингапур и тикволандия.Като задължаваш някого да си стои вкъщи, чрез което причиняваш определени щети, си ги плащаш.А в бг ще теглите кредити и то при при определени условия от наш'та банка.

17

Анонимен

преди 4 години

Еднокнижник ***, прочел "Бай Гано", щот му се присмивали, че знае само *** от вицовете, и се получило "*** чел Бай ***" и сега е институция ***. Тъй де саморъкоположен си за *** Еднокнижний от институцията "***". Честито!

16

ПорЦелан

преди 4 години

Това май е плесенясала новина? Мисля че четох за това преди около две седмици в Дейли мейл или нещо подобно. Между другото в провинция Гуандун, Китай изловиха всички nеgри и ги затвориха в нещо като концлагер, защото в Гуанджоу 11 заразили още 100. Колегите не смеят да излязат от комплексите дето живеят (така наречените гардъни), щото може да не ги пуснат обратно. Полицаите спират и проверяват всички с фанелки, щото китайците ходят само с ризи. От около седмица не пускат чужденци в магазините.

15

Анонимен

преди 4 години

хайде стига брътвежи и пропаганда ....генералчетата само и това чакат...да ви затворят до 2050 година ...

14

Анонимен

преди 4 години

Епидемия има, това което липсва е стратегия за справяне.Ако си мислите, че заключване на народа за вечни времена е стратегия, лъжете се, другарки и другари от Герб, защото не всички са на държавна заплата като вас.

13

Анонимен

преди 4 години

Бай *** отново е прецакан...Въпреки денощните си усилия да компрометира работата на щаба иПравителството... Бай *** вече е безсилен да измисля нови лъжи залипсата на епидемия по Света и у нас...Sorry...

12

Анонимен

преди 4 години

До ВасилНо има 9000 заразени и едва 900 излекувани...

11

До Васил

преди 4 години

Е нали ти каза, сред такива гастърбайтери и черноработници. И имат малко починали защото са напреднала икономика - отлични здравеопазване, силна икономика, работлив народ, отлично образование и така. Ти не можеш да сравняваш изостаналите европейски държави с япония, южна корея и сингапур.