31

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

сатанисти юдей в ада да горите наркоманите също дагорите в ада КРИСТИАН ЛЪЧО малкия мозък ЦВЕТКОВА ВИЕ НЕ СТЕ ЧОВЕЦИ А ДОЛНИ СЪЩЕСТВА

30

Анонимен

преди 4 години

Усещате ли какво става само 1 ден след смъртта на Милен?Започна се с пропагандата - лиенйката,охраната,тротоара,пешеходците,които му дали вода,самия Милен не трябвало да се мести и тн.Всички тези неща ще помогнат за възможно най-лека присъда на дрогата.

29

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

това не е майка на пешеходната пътека имаше хора и майка с дете а наркоманите са ***

28

до 31

преди 4 години

Много ясно, аз съм тука за сеира, да си почеша езика. Мислиш ли, че ми пука дали е умрял Цветков или някой друг?! Всеки човешки живот е равен. Не ме интересува Цветков ли е, не е ли. Важното е да се смени моделът "безнаказаност".

27

se

преди 4 години

Известността му предизвика много коментари и публикации.Всеки ден у нас поне 2-*** човека средно губят живота си в катастрофи.Освен близките някой знае ли техните имена ?Болката е за най близките му всичко друго е пошло и ще се забрави и пак след време някъде тук в страната ще си отиде нелепо човек.Не вярвам ,че ще има справедливост и жалко ,че един човешки живот беше прекъснат поради арогантност и простащина.Богатите у нас кога ще разберат ,че също са смъртни за да ценят живота на другите

26

до 26

преди 4 години

Хубаво де, моят дом струва 1.2 милиона лева. Не продавам на никого нищо. От заплата е всичко. Взимам точно 14000лв. месечно, програмист съм. Жена ми е на висока позиция в немска компания и взима 9000лв.. Всяка стотинка данък е платен. Имаме и малък бизнес в хранителния сектор. Престанете с тоя хейт към заможните, смешно е. Доста малка част от тях са крадци. Понеже продавал еди какво си му струвала къщата 2 милиона. Глупости.

25

Нормален

преди 4 години

Не съм плакал така от много години, както плача тези дни за Милен Цветков. Все едно беше част от семейството ни.Такива хора като него вече няма ...Животът му бе пример за достоен живот.Дано смъртта му да се превърне в повод за обединение на всички честни хора за борба срещу мафията.

24

Руди

преди 4 години

С това, което се случи през тази година до момента смятам, че столчето на управляващите в момента е окончателно ритнато. Чакаме изборите и вън. П.П. Още не зная за кого ще гласувам, но знам за кого няма. БСП също не са алтернатива.

23

Анонимен

преди 4 години

До ФБРВсички са навързани като свински черва!Виж майка му на убиеца до какви висши персони се хили и кипри на снимките (примерно, в ПИК).

22

ФБР

преди 4 години

Разследвайте кой внася, продава и изнася този препарат? И какъв е бил бизнеса на 22 год. шофьор на джипа? "Адренохром: наркотик извлечен от човешка кръв наситена с адреналин, след което се синтезира, в повечето случаи от измъчвани хора, дори деца."..Това ли е вземала Симона, приятелката на убиеца? Това ли е имало на заданата седалка на джипа, че МВР от катастрофата ги пусна да го скрият и ги чака 2 дни да им се изчисти кръвта преди кръвната проба?? С това ли убиецът снабдява Германия, че домът му струва над 2 милиона?https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%85%D1%8

21

ФАКТ

преди 4 години

Почтен човек, който не се продаде през целия си живот на никоя власт !Шапки долу за Милен !

20

Хиена

преди 4 години

До 666: На мен ми казаха така; ставаш гербист и се отварят много Врати,така направиха моите познати, един кмет другия зам,зам по образование и така нататък, нашето семейство не се продаваме на любители и пари, със бившите приятели не поддържаме комуникация, защото презирам продажници, ако си продажник отивай при гербисти, но по добре Недей., Почивай в Мир Милен, много ще ни липсваш.

19

Анонимен

преди 4 години

Пазете се!Не спирайте по светофарите!МинаватколитенадрОгарите!

18

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ да прости господин ЦВЕТКОВ

17

House M.D.

преди 4 години

Уж го беше помело Ауди q7, а сега се оказва, че е джип. Каква е истината?

16

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Харизмата се дава...свише,а Милен бе журналист с...мисия в нашата постоталитарна ***.Такива като него са...трън в очите за властимащите.Бе поръчан и...ликвидиран,наркоманчето е само...машата.Възмездие ще има и няма да го даде...власта,а тя ще го получи.

15

Анонимен

преди 4 години

Случайни събития няма на този свят. Наричаме случайни тези събития, които представляват неизучена закономерност. Така че, имало е да става, станало е.

14

Анонимен

преди 4 години

3 апртамента е подарил на жените си.

13

Истината

преди 4 години

С пачката дебела, няма знай пандела. Имаш ли си "Мерцедес", всеки те зачита днес! (х2) За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Кокошкаря няма как, ще лежи в затвора пак! (х2) Най-красиви са парите, с тях се сбъдват и мечтите. А пък пачка ли са те, никой няма да те спре! (х2)

12

Анонимен

преди 4 години

До КрайБеше многоженец с няколко жени.