29

?!?!?

преди 4 години

Давате ни НАШИТЕ спестени пари, като кредити ? Благодаря.

28

Mister Cro

преди 4 години

Тоя главанак като го гледам и дигам кръвно до небасата! Я ги погледнете, мазни, лъснати, добре облечени, доволни от живота, елегантни....всички са такива - министри, заместници, шефове на агенции, бордове, фондове, фондове на фондовете...Ваааща ....!

27

Анонимен

преди 4 години

под хора се разбира - гербавата чета

26

Шефа

преди 4 години

Дават , но само на близки , роднини и приятели при условие , че върнат половината в техния собствен джоб!Така работи мафията на Борисов!

25

Ммм

преди 4 години

Къв е стиснат, едвали се е бръкнал и го е платилтой. Това е подарък от влиятелен човек или групировка да обслужеа нечии интересни. Нормален министър и човек не би с бръкнал с толкоеа пари и такава показност.

24

1

преди 4 години

Кръсниците да помагат! Само на Държавата чакате!

23

Анонимен

преди 4 години

До вчера бяхме много стабилни, икономиката се развиваше с бързи темпове, опс! индустрията се развиваше, минахме Гърция и Румъния и в един момент всички държави помагат безвъзмездно на гражданите без изключение, а в Бг- кредити и дарения след дарения за болниците. Няма страна в ЕС, която да не помага на населението, освен Бг.

22

Анонимен

преди 4 години

Дават пари за бизнеса НЕ взимат ги от данъкоплатеца.

21

Mister Cro

преди 4 години

Демек, оправяйте се както можете и "спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се"! ***!

20

Анонимен

преди 4 години

А нещо държавата да се бръкне? Щото само кредити виждам. Поне на семействата с малки деца раздайте по една минимална заплата за дете.

19

От Германия

преди 4 години

В Германия помощта за малки фирми и еднолични търговци е както следва:предприятия до 10 човека получават за три месеца по 15000 евро на месец ,предприятия с по трима човека получават по 9000 евро за три месеца и едноличните търговци получават по 3000 евро на месец за три месеца помощ ,не кредити ,помощ!!! Заявленията се подават онлайн и обработката отнема ... до един час! Маргиналите според недоразумението безимотникът Горанов. Маргиналите са гръбнакът на икономика .Само нашите не го знаят...

18

Не може да бъде

преди 4 години

Че тия много скромни,бе.Ще гепят само 5,5 милиарда.Рязко са си свалили тарифата за грабежа.

17

Анонимен

преди 4 години

Даже по 1 мизерен ваучер за храна НЕ отпуснаха на хората. Всички са засегнати от извънредното положение.Не наричайте кредитите "помощ"!Заемът НЕ е помощ.А заплатите на държавната администрация си "вървят".

16

Бързи кредити

преди 4 години

Да го духат бедните, ще ви свалим 4500 кожи от гърба.

15

Анонимен

преди 4 години

Откога кредите се наричат помощ?

14

Анонимен

преди 4 години

До От ГерманияНашият е гордо завършил в Свищов, барабар с чалга певачиците дето не са стъпвали там, но са го завършили.

13

Анонимен

преди 4 години

И как точно кредитът е помощ? Нали кредитът се връща, само е освободен от лихви, но разните таксички си ги има.

12

Сатирс

преди 4 години

А какво правим с хората който имат малки деца, и трябва да си остават в къщи за да ги гледат. Защото детските градини не работят. Как ще им компенсирате неплатените отпуски който си взимат ?? Никак нали. Това не се е помощ, по скоро - "Оправяйте се сами" и всичко на гърба на трудещите се хора.

11

Иван

преди 4 години

Цвял свят дават безвъзмездно помощи на народа си, нашите само за кредити говорят. Никой не го интересува, какво се случва с хората, НИКОЙ!

10

българка

преди 4 години

Кредитът трябва да се връща ! ТОВА НЕ Е ПОМОЩ ! Помощта по принцип е БЕЗВЪЗМЕЗДНА ! Все е едно на тези хора, на които им раздават хранителни продукти, после да ги карат да ги връщат ! НИЕ НЕ СМЕ *** ! КРЕДИТЪТ НЕ Е ПОМОЩ ! Сега "дават" 4,5 милр.лв, утре искат ДА ГИ ВРЪЩАМЕ ! Увеличава се задлъжнялостта на населението и на бизнеса ! КАКВА ПОМОЩ Е ТОВА ?!? КРЕДИТЪТ СИ Е КРЕДИТ !