25

Ха-ха

преди 4 години

Може би очакват да се пръкне някой северно-корейски Горбачов?Ами нема да стане.Да видим сестричката какви ще ги направи...

24

Пурко

преди 4 години

До УРКОТолкова са военизирани там, че имат лампази и на Шаците си!Всеки втори там е с униформа, включително и женските.Освен армията имат и народно опълчение - нещо като едновремешните трудови войски у нас. Не носят пушки, но са обучени за това. Иначе - бачкат, но живеят в казарми.Потвърди и ще намериш снимки на генералите им, дето са накичили ордени и медали и по крачолите на панталоните си...Сега сме почти като тях:Великият вожд, слънцето, което свети над нас, другарят маршал/генерал

23

Анонимен

преди 4 години

Като се сетя какво Господ причини на Фараона на Египет,и какво причини на фашизма и комунизма,знам че Северно Корейският модел е обречен . но сигурно Господ го държи за пример да помним какво е било и да не забравяме.

22

гост

преди 4 години

Дългата ръка на ЦРУ. Облъчили са го с нещо. Явно САЩ смятат жълтите за сериозна заплаха за своето световно господство. Първо случайно изпуснатият вирус в Ухан, сега сърдечни проблеми за Ким, може и инфаркт да е, въобще все случайни събития. В отговор като едното нищо севернокорейците ще пуснат ядрена ракета срещу Америка и ще бъде запален целият свят. Наистина, в опасни времена живеем, като че ли разумът напуска хората, а остават само алчността и душевната нечистоплътност.

21

АнонимеН

преди 4 години

ИСТИНСКИЯ КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА ГОДИНА НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ! КУЦАШЕ НА СЦЕНАТА ЗА ПОСЛЕДНО БЕШЕ ВИДЯТ ТОГАВА И ИЗЧЕЗНА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА НАПЪЛНО СЛЕД КОЕТО СЕ ПОЯВИ ТОВА ОТ СНИМКАТА ДАЛЕЧ ПО-МЛАДО И НЕХАРИЗМАТИЧНОКИМ ЧЕН УН ОТДАВНА ГО НЯМА ВЕЧЕ!

20

Истукан

преди 4 години

Като убива болните от коронавирус и роднините си, както и други невинни хора, добро не го чака този Ким Чун Ун. Плаши и с ядрени бомби. На всичкото отгоре се угоява като прасе като за последно. Такъв диктатор ще пукне скоро. Преяжда не само с власт и пари, а и с ядене.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Ако е прекалил с настъпването по мазола на грешните хора, хич не му е рано.

18

Анонимен

преди 4 години

До 19Дядо му нито беше дебел, нито пушеше.Едно време, при бай Тошо, какви комунисти имаше. А сегашните за нищо не стават.

17

доктор Уханчев

преди 4 години

Короната предпочита дебелите пушачи.

16

Анонимен

преди 4 години

Рано му е на младежа, на 36 години е. Дядо му Ким Ир Сен доживя до 82 години.

15

CIA

преди 4 години

Здравословните проблеми са най-малката опасност за живота му, както беше за Саддам, Бин Ладен, Кадафи и Чавес.

14

Горан

преди 4 години

До Анонимен 1:О, да знае се как е действал Сталин, но се знае и как свърши! Бил е насадил такъв ужас, около себе си, че когато получава инсулта, който в крайна сметка го приключва, дълги часове никой не смее да влезе при него за да не бъде разстрелян!

13

Анонимен

преди 4 години

Не знам как е със здравето Прасчо, но не искам да съм на мястото на лекарите и сестрите, които се грижат за него

12

Анонимен

преди 4 години

Как ли се е чуствал лекаря който го е оперирал?

11

Анонимен

преди 4 години

айде да се гътва вече грухчото. И баща му и дядо му умират от преяждане, препиване и охолен живот докато народа им се канибализира от глад. Комунисти, сър.

10

До 2

преди 4 години

Знаем, бе дрОгарьо, че за теб единствено три редови статиики на секира, брадва, пик, блиц и хилядите им идиотизиращи аналози в нета, анонимни, без източници, ти се видАт достоверни, ослепен от собствените си предразсъдъци! За кво беше целият този безкраен ресурс на информация, когато кратуната пак примижва с дребните си очички и вярва само това, на което примитивното му съзнаниице иска.

9

Т.Шак

преди 4 години

Лъжат. Гледат кой ще се зарадва, за да го утрепят и него, и всичките контактни нему.

8

Смях

преди 4 години

Ким Чен Откачен.

7

Анонимен

преди 4 години

CNN най-фейк медията

6

Фен

преди 4 години

Иска да утвърди култа към себе си. Не му трябва някакъв дядо отпреди Корейската война. 😁