89

Nik

преди 4 години

Абе генерале и от пожари и радиационен фонд ли разбираш вече. Не знае, че коремен хирург е експерт и по тези неща, че да се изказва дали има опасност или не. Не е ли по добре в този момент да продължите да правите операции, в които сигурен съм, сте специалист и така ще помогнете повече на хората, а не по два пъти на ден да казвате прогнозата за нивото оппс обърках се, за новите заболели от вируса, починали, по области, по възраст. Не е ваша работа, това може и една леля от някой институт на БАН

88

мхм

преди 4 години

защо лъжат? излезнаха кадри на френската станция за изследване на радиация и нормите са 16 пъти над нормалното! хора не вярвайте, а четете какво се случва в световните медии!

87

Анонимен

преди 4 години

Абе на сегашните властимащи родителите същите неща говореха и 1986та. Защо сега да им вярвам?

86

Анонимен

преди 4 години

До АнонименMothman се завърна на планетата и създава бедствия. Аз и Илон Мъск сме хората, които го търсим да го заловим. Предполагаме че той предизвика пожара. Не се притеснявайте, ще го хванем. Спазвайте всички разпоредби на властите и всичко ще е наред

85

Е

преди 4 години

Сега вече всички ще се кротнат.То ,че короната няма да ни умори няма,ама с тая радиация дето посреднощ се изтъпаниха да кажат,че я няма,намериха начин да ни държат в къщи още.

84

Анонимен

преди 4 години

2020 януари - огромни пожари и на крачка от ТСВ, февруари и март - коронавирусна пандемия, април - чернобилска радиация и астероид, който ще мине много близо до планетата ни... А докрая на годината ни очаква поне една световна икономическа рецесия, да не кажа депресия. Страхотна година, която разкрива некадърността на сатанинския елит, който ръководи света.

83

Анонимен

преди 4 години

Какво ни занимавате с Чернобил. Лъчо Мозъка подаде ли оставка, като вносител на поправката на чл.343, ал.3 от НК., а именно "Установяването на метаболит в организма към момента на деянието означава само, че някога във времето лицето е употребило наркотично вещество, като е възможно да се касае за период от ч, д, с или м и вредният ефект от злоупотребата да е отминал. При изтекъл значителен период от време не може да бъде обоснована субективна съставомерност на поведението на дееца.

82

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Абе доста притеснително си е да ти направят извънреден брифинг по никое време, за да ти кажат, че всичко е наред.Ако няма за какво да се тревожим, защо ни стресират така по нощите. Явно има нещо, но не ни казват точно какво.

81

Анонимен

преди 4 години

Да-да, те така казаха и едно време като гръмна централата.Особено Боко като ви казва нещо си имайте не едно ами 101 наум!!ЛЪЖАТ та знае ли се.

80

Ветеран

преди 4 години

Ммдааа, те и през май 86 така казваха. И да се поправя, първите дни след експлозията нищо не казваха. Оставиха народа да се наяде с радиоактивни марули. Но пък марулите бяха хубави.

79

Анонимен

преди 4 години

IRSN успокоява французите че най-значителните изхвърляния от пожара не са стигнали Франция, но са минали през Беларус, Румъния и България.Някой ще ни даде ли информация колко и какво ни се стовари на главите между 9-12 април. И защо беше този среднощен брифинг като очевидно е закъснял с една седмица.

78

IRSN

преди 4 години

Изхвърленията , възникнали между 9 и 11 април 2020 г., са най-значимите според моделирането. Метеорологичните условия, които преобладаваха до 14 април, благоприятстваха транспортирането на въздушни маси от района на тези зауствания до Беларус, Южна Украйна, Източна Румъния и България. Досега не са достигнали Франция.

77

IRSN

преди 4 години

IRSN направи оценка чрез моделиране на радиоактивността. Тези симулации показват, че въздушните маси от района на пожарите, възникнали на 5 и 6 април, са били в състояние да достигнат Франция от вечерта на 7 април 2020 г. Към 14 април 2020 г. тези въздушни маси покриват все още половината от територията. Очакваните във Франция нива на радиоактивност са изключително ниски.... Продължава

76

анонимен

преди 4 години

Не случайно имаше брифинг в 23 часа!Въпрос на време е !

75

анонимен

преди 4 години

Не случайно имаше брифинг в 23 часа!Въпрос на време е !

74

до 82

преди 4 години

И сега ли те репресират? Ужас! Милиционерите ли? Ужас! А чичковците с белите престилки дадоха ли ти дозата? Не?! Ужас!!!

73

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Свинете ги тръшна чума. Скъпите домати като гума. Ще се храним занапред икономично и ще оцеляваме биологично. Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните ,полицията ,медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).

72

Анонимен

преди 4 години

Стронций-90, с полу-разпад 28 години. Да, над половината го няма вече.

71

аналлизатор

преди 4 години

Около Припять замърсяването, е предимно стронций в почвата, който леко се вдига след незапомнено суха и топла година при пожар.

70

Анонимен

преди 4 години

Можете да проверите сами - изотопи на криптон, ксенон с полуразпад 5 дни. Изотопи на йод с полуразпад 8 дни. Цезий-137 с полуразпад 30 години. Имало е различни елементи в урановите пръчки, които са много тежки, изчислени са 6 тона радиактивен *** изхвърлен в атмосферата. Най- проблемен е бил йодът тогава, който вече е преживял много полуживот.