166

Анонимен

преди 4 години

До Казах тиАми аз какво да направя,че във вашия град са били ***?Или си от София,щото те са все терсерне и обратно на другите,.В нашия град даваха парцели кой колкото иска и дори прекарваха ток и вода!

165

Анонимен

преди 4 години

До typ milicionerБалкантурист организираше почивки по цял свят през соца,записваш се и заминаваш,също като Некерман

164

Казах ти

преди 4 години

До Анонимен НЕ ЛЪЖИ!!! ВИЛАТА Е ДО 30м2, 2 етажа. Ти разбираш ли какво ти се говори?!?! Аз купих вила около 64м2, строена от висш функционер и узаконена със ЗОР директно от ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ на София. Ако е къща на село - да, но вилен имот - нема начин!

163

typ milicioner

преди 4 години

До Абена теб не знам - на мен ми е ЕКСТРА. Е по-приятни са ваканциите е в развитите държави, ама преди не можеше и да си помислиш за навън, камо ли за почивки!

162

Анонимен

преди 4 години

До ПсихиатърБаща ми беше крайно честен и никога не е взимал нищо от държавата и не искаше да вземе дори заем от държавата,но построи и вила на три етажа,около 100 квадрата 1 етаж,а горните 2 по-малка квадратура с ТРУД,собствени пари и приятели.

161

ЦК

преди 4 години

До Анонимен Абе имаше и утрепани милиционери и Председатели на селски съвети... Па и се виждаше, че нема да го биде КОМУНИЗЪМЪТ. Те затова бутаха галфончетата си в "Карл Маркс" и после аре по Австрия, та до Япония.

160

Анонимен

преди 4 години

До НеукСтига си ревал и завиждал,вече ще се пръснеш от завист и злоба,ше си разкъсаш ризата от мъка и завист какво били направили другите,айде холан!

159

Психиатър

преди 4 години

До Анонимен Ти добре ли си? Важното е че купихме вилите на генералите от Тошово време, МОЙТО МОМЧЕ. И все по-зле ще става. Вила на 3 етажа баща ти НЯМА КАК ДА ПОСТРОИ, ако не е висш кадър, защото допустимата квадратура бе 30 кв. Дори на Агаин вилата бе малко над 30м2 с външно стълбище, за да има що-годе стаи. Ако на село е построил къща - може, но това не е вила, а къща(с краден бетон от некой бетонов възел :)

158

ууу

преди 4 години

До НеукОхлювът колкото и да пълзи по клона нагоре, винаги *** си остава.

157

Анонимен

преди 4 години

До 150 За Белене важи до към края на 60те ,след това най-ужасните ,,практики" на издевателства над затворниците са прекратени!Просто комунистите виждат ,че не е добре за имиджа на партията народа да си шушука за зверства каквито не е имало и през турско време!Поне аз не знам турците да са хранили животни с хора!

156

Анонимен

преди 4 години

До НеукСтига лъга,винаги вишистите първо ги разпределяха от 3 до 5 години в провинцията да практикуват по села и градове,дори и за средното професионално образование имаше задължителни договори по 3 години!Накарали го били да ходи на село,голяма трагедия братче!Просто ще си разплета чорапите от мъка,че хидил на чист въздух! А направо ще се разрева от трагедия и цяла нощ няма да мога да спя,че бил завършил баща ти висше образование, ати си работил обикновена работа като останалите.

155

Анонимен

преди 4 години

Компаньонката и компаньонът на водача са съпричинители и допустители. В спешен порядък да се вземат мерки, докато не отпрашат за ЮАР и им се размине,дори и само заради паметта на покойния засега.

154

Неук

преди 4 години

До 150Почивка не съм виждал. Четях по цяло лято книги. Сега синът на професора ми се точи за неговото място. А същият професор си издейства пенсия по заслуги, без да е направил и незначимо нещо, камоли значимо - ама е комунист и връзкар. Та да ми пишете лъжи за комунизма при положение, че все още има живи хора, които са изпитали на гърба си връзкарщината и комплексарщината на комунистите е меко казано нагло. Е сега съм учен въпреки тях, но без тях щях да съм на много по-високо ниво.

153

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо пък нашето семейство,като не бяха равни с партийците,баща ми построи къща,купи апартамент 90 квадрата и построи вила на 3 етажа,боли ме г.за за партийците от БКП, важното,че хората бяха добре през социализма,много по-добре от днес.

152

виШиС

преди 4 години

До Анонимен 152 Не лъжи - тогава вила нямахме, сега имаме няколко! Всички имаха вили, ама ДРУГ ПЪТ!!! Едни бачкяха яко - други живееха като ЦАРЕ, БЕЗ ДА БАЧКАТ!!! затова митинга на СДС КРАЯТ МУ НЕ СЕ ВИЖДАШЕ!!!! Грешката на Американското посолство е, че ДС-тата не ги разстреляха... И такива като Боко - неуспели ДС-та.

151

Неук

преди 4 години

До 150Дядо ми и прадядо ми са лежали в концлагер,защото са говорили по три и повече чужди езици и са имали малко повече средства от комунистите дошли на власт в провинциалното ни градче. Баща ми е бил трудовак, защото завършил с отличие и златен медал гимназия. След това с диплома 5.90 от университет е разпределен "на село". Аз не можех да уча висше, въпреки че бях отличник на класа и имах доста извънкласни занимания, защото съм наследник на горните трима, а трябваше да бъда общ работник.

150

Тео

преди 4 години

Познавах навремето една такава мисирка, дето и плащаха 4 000 лева заплата да си разхожда кучето из парка, да си лакира ноктите и да говори цял ден по телефона. А ние, за по 1500 да конфигурираме Razor сървъри за небезизвестна банка. Когато видиш, че некадърни хора се назначават на високи позиции,това действа (де)мотивиращо. Де-то е да останеш в България. Мотивиращо-навън!Да му мислят татитата от ДС. Щото на запад такива мацки като тая с "жипа" не се котират.Навън взимам колкото тая с кучето х2!

149

Анонимен

преди 4 години

бяха добре,облечени, нахранени,щастливи,със собствени домове и вили и ходеха минимум два пъти на почивка в годината.Че сега зле ли са? Джипки, мятане на пачки от балконите и Северна Гърция ни е като колония лятото.

148

?

преди 4 години

Напусналите произшествието пътници са пренасяли ДРОГАТА..

147

Анонимен

преди 4 години

До ДемократИ доколкото знам,точно пазачите в лагера в Белене са били роми,те са били най-жестоки към хората затворени в лагера,има запазени разкази от хората,които го разказват.стига си дрънкал лъжи за бай Тошево време,тогава всички хора бяха добре,облечени, нахранени,щастливи,със собствени домове и вили и ходеха минимум два пъти на почивка в годината.