106

Цецо Мен

преди 4 години

Трагедията се е случила в събота привечер и за 48 часа разбраха, че е имало още двама. Адмирации жуеналисти, адмирации...

105

Анонимен

преди 4 години

Някой сериозно ли мисли, че ще има последствия за убиеца, по-тежки от тези, които излязоха на разходка в парка?

104

Анонимен

преди 4 години

Да не стане като кръвната проба на Джинбазки ?

103

Анонимен

преди 4 години

Вчера минах точно до мястото на катастрофата. Много ме е яд че не минах от там по-рано да му размажа главата на това наркоманче в паважа.

102

тя

преди 4 години

Ще видим как ще осъдят УБИЕЦА !

101

Анонимен

преди 4 години

До 66Много умините те, няма що. Неграмотни тарикати и тук там някой специалист.

100

Анонимен

преди 4 години

Абе помните ли през първия мандат на гербавите уволниха един полицай, защото изнесе пред медиите, че има списъци на коли, които си плащат и никой не ги спира. Това ауди да не е било в такъв списък? Еди приятел пита.

99

ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА НА ЧУДЕСАТА,НА ВЛИЯНИЕТО И НА ПАРАТАНЕ БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ : " ПАРИЦА - ЦАРИЦА "

98

Анонимен

преди 4 години

Мъртвия е виновен в БГ бе не се ли научихте вече?Пак ще си говорим по-натам по тая тема.Сега ще вземат на Милен да му намерят алкохол,после,че стоповете не са му светели,после,е е нямало видимост от някой тир или куче е пресякло и за да го избегне,и скоросста ще се твърди,че е по-ниска,и,че преди месец е изпушил една трева тоя младеж,че е болен и му е станало лошо в мига на катастрофата,че е невменяем.Такива причини ще измислят,че няма да лежи накрая.Това е България не бъдете наивни.Щом има пари

97

тя

преди 4 години

Ако беше пострадъл обикновен , неизвестен , щяха да потулят случая и " горкия младеж " щеше пак да джитка със скъпите возила ! ДА ама НЕ - тоя път в затвора за 20 години !

96

Анонимен

преди 4 години

Наказание от 3 до 15 години затвор е възможността ако го осъдят де.Може да се окаже и невменяем,у нас всичко е възможно.Което не се купува пари се купува с мнооого пари!

95

Анонимен

преди 4 години

А нали има и забрана за събиране на повече от 2ма възрастни, които не са от едно домакинство??? Къде е отивал с тях по време на карантина? Да му лепнат и това на гнус.ното ши.б.ано нарко.манче и максималната присъда за убийство при шофиране след употреба на наркотици. Но трябва и "бизнесдамата" да го отнесе - пъево, явно е обявила за фирмена кола, която се ползва от сина й, второ, предоставила е автомобила на употребил наркотици...и двамата са за панделата

94

Карагуй

преди 4 години

Тея са се дрогирали и щели да ходят някъде да снимат домашно порно и затава са бързали, пък може и в движение да са си бъркали по дупките и да не са видели колата на Цветков?

93

тя

преди 4 години

Най-тежко наказание - доживотен затвор ! Всички думи са излишни !

92

Северозапад

преди 4 години

От статията разбирам, че кръвната проба още не е готова. И най-вероятно още не е взета, което предопределя крайния резултат.Сещам се за Московски, когато уби детето си - по думите на Гешев тестът за алкохол на министъра е направен...на четвъртия ден!

91

Анонимен

преди 4 години

Тука е куче влачи рейс.В държавата Шментикапелия нищо чудно да го изкарат Милен,че е карал на задна с 80 и,че друго момче е кароло джипа.Ще мине време,ще се забрави и край!Всеки от нас можеше да е на мястото на Милен...

90

Анонимен

преди 4 години

Бизнес Дама?!?!? Кой университет е завършила????? И как 22-годишен има тази кола????

89

тя

преди 4 години

Стига с това "младежът"! Става въпрос за убиец, който е мамино синче - задоволено ***!

88

Анонимен

преди 4 години

Българите и държавата купуват такива джипотанкове на олигарсите и техните деца, за да са в безопасност, докато мачкат обикновения народ. Такива са резултатите от плоския данък.

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93За жалост момчето ще лежи, а истинските виновни са родители, той е техен продукт....Момчето е пълнолетно така че отговорността си е негова! Родителите са до време ама при някои български *** - до живот!