39

ПроСоТо

преди 4 години

До Браво на Бойко !не разбрах дали са майтапиш или не,но :-Не ни пускат до сега в "чакална-макална" не за друго,а защото ЗА ДА ТУШИРА народното недоволство Хунтата са закле,че курса на лева не бил щял да са промени,ако влезнем в "чакалната"....От друга страна,ИЗИСКВАНЕТО на Чорбаджиите ни е да се ОСВОБОДИ курса на лева,за да може да се "балансират" нещата.Защото знаете-сега сме във "борд".Та:..-Очаквам "мотива",дали свързан с"короната" или с друго,Хунтата да се ОТМЕТНЕ от обещаното.

38

Браво на Бойко !

преди 4 години

И в Еврозоната ще влезем, за да не ни падат доходите при обезценяване на местната валута както се случи с рублата и турската лира ........

37

Анонимен

преди 4 години

Хитлер се обявил за ариец без да знае какво означава или съзнателно е намесил бог Арес - бога на войната от тук идва ариец думата няма нищо общо със никакви арии, като раси и етноси. Бриги, Фриги и подобни са тракийски племена, цялата немска митология е открадната тракийска митология. Когато траките са обработвали злато немците още са ходели увити във *** кожи.

36

ПроСоТо

преди 4 години

пак ще ни режат за нещо....Щом многодетната сай напънала да ни "хвали"...."БЕЗПЛАТНА ХВАЛБА НЯМА"!!!!!

35

Хм

преди 4 години

В Италия боб хвърлят за тая.

34

Анонимен

преди 4 години

Тракиеца Дионис е завладял Индия. Траките са истинските арийци, които са завладяли Индия със своите колесници Индийците са гледали на траките, като на богове. На санскрит ариец означава воин Немците ни мразят щото те нямат много общо с нинкакви арийци Свастиката е пренесена от траките във Индия и от там немците я свиват ама я обръщат.

33

Малка подробност

преди 4 години

Урсула не звъни на телефониста Радев а на Бойко !

32

Joko

преди 4 години

По време на проблемите Урсула се усули ! Не така бе лелке !

31

дедо Ташунко

преди 4 години

Освен да се усмихва и да кърши ръчички пред камерите, това некадърно джудже не става за нищо. Всички министерски постове, които заемаше в Германия, завършиха с батак и провал. Особено трагично се представи като министър на отбраната. Завършила е гинекология, знае перфектно 3 европейски езика, родила е 7 деца, това са нейните качества. С последният си пост счупи всички рекорди по некомпетентност. Иначе слушка и изпълнява, каквото и наредят. Стандартни приказки за прочутата бълг. "дисциплина".

30

Анонимен

преди 4 години

Тази не е лекарка, а медицинска сестра. Беше и военен министър на Германия. още не могат да и оправят бакиите дето ги забърка там. Калинка та дрънка !

29

Анонимен

преди 4 години

Някой да е видял американец да бере домати на полето в Германия. Трябва да сме със Херо Мустафа и Доналд Тръмп не със тая немска кукумявка. Дано Тръмп пусне бомба над Берлин. Искаме свобода, а не евроробство.

28

да не кажа друго

преди 4 години

Лекарка била, а допусна небивала по размери щета за добрата стара Европа.Какво пречеше да спрат полетите и безпричинното размотаване, а също да се помогне на Италия още в самото начало. Извиненията и поздравите са безсмислени.

27

Анонимен

преди 4 години

А мустафата где се дяна?

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Ние сме 3 сорт...

25

Анонимен

преди 4 години

Ужасен съм от ниското ниво на управляващите на ЕС ! Много малък капацитет, жалки са...

24

за глупа........

преди 4 години

ХАХАХХАХХАХАХХХАХАХХАХАХАХАААААААААААААА............

23

ира

преди 4 години

Чиновниците от Брюксел къде се скриха? От Доналд, Мишел, Мартин и сие не можеше да си поемеш дъх. В кой превод се загубиха? В кое стихче? Кога е следващото многоприятно, добре платено, и вдъхновяващо заседание? Тръпнем и чакаме похвали и препоръки.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Тя нали идва, даже цар Бойко и помагаше да слезе от хеликоптер с ръка.Направо беше кавалер за пример.Явно срещата е била плодотворна.Едно му признавам на Борисов, че умее да влезе под кожата на еврорептилите.Има си инстинкт за самосъхранение и оцелява човека...11 години уоооу признавам го...

21

Анонимен

преди 4 години

Свърши се с фамилиарниченето на Началниците. На 2 метра разтояние и онлайн любов ще правят. Коронавирусът носи нова култура на общуване и нови маниери, жестове и етикет. Свърши се със старите традиции. Обръщат се на 180 градуса и с главата надолу.

20

глашатая на Нинова

преди 4 години

и защо никой не отразява *** президент..ха.ха а търсят Бойко?