33

Анонимен

преди 4 години

По брой на заразените след Русия с 42853 случая е Белгия с 38496 случая. Брой починали от вируса на един милион население - в Русия 2 човека, а в Белгия 490 човека. Та така. ..

32

Анонимен

преди 4 години

41, руснаците са преживели години крепостничество, а наглосаксите и днес са крепостни поданици на короната. Те не са граждани, а поданици на самодържец, на когото Борко от Даунинг стрийт 10 всяка седмица се отчита с подане на колене.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Никой незнае колко са там, те реално започнаха изследванията към 20 март, дотогава си играеха мачлета и се правеха на непобедими, факт е че в далечния изток има бум на починалите от пневмония през 2-та половина на януари и февруари, а тогава никой не преавеше изследвания там и официално нямаха и заразени, което е доста смешно с оглед на факта че граничат с Китай, и до 15 февруари руснаци от Китай си се връщаха в Русия, и единственото което правеха е да им мерят температурата

30

Анонимен

преди 4 години

Факт че в Русия има пъти по-добро здравеопазване от целият ЕС !-------Доколкото си спомням, Кобзон преди да умре драпаше за виза, за да се лекува в ЕС.

29

Анонимен

преди 4 години

Общо смъртните случаи са 361, което в проценти е 0.8% Един от най-ниските в света.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Глупости БЦЖ в Русия се прилага от 1962 година, и само по отношение на новородените в болнични условия, формално е било задължително да се прилага на новородените, но никога това не се е спазвало, и доказателство за това е ,че ежегодно там откриват десетки хиляди нови активно болни от туберколоза, а за реимунизация там даже не трябва и да се говори

27

Анонимен

преди 4 години

Така.В България и навсякъде другаде умират възрастни хора от естествена... причина. Обаче никой няма да прави аутопсия или изследване на човек починал в домашни условия и е много вероятно сред тези починали да има такива които са убити от вируса. Нищо чудно да са и доста на брой. Така, че тези данни на щаба също не са абсолютно точни.

26

Анонимен

преди 4 години

До онзи дето казва, че в Русия не е имало БЦЖ. Хаха - именно там от 30-те години насам е задължителна и така и до днес. И други ваксини - също, като например против едра шарка в СССР е задълж. до 1967 година.

25

Анонимен

преди 4 години

Само Северна Корея са ненадминати в стакмистиката.Няма как да се заразяват по 6000 на ден и да умират по 60 човека, тея ще излезят някакви машини.Затова пък дрогаря Ким направо е превъртял статистиката.0 починали, 0 заразаниНяма щабове, няма чудесии и всичко е точно

24

Анонимен

преди 4 години

В Русия по традиция се признава за не повече от 10 %, така че тия цифри ги умножете по 10 минимум

23

Анонимен

преди 4 години

До СпокоРусия никога не е имала задължителна имунизация с БЦЖ, да не говорим за реимунизация.Единствено у нас в Европа е задължителна и имунизацията и реимунизацията, и причина за това е, че след 1944 година у нас има бум на заболелите от туберколкоза, което пък се дължи на неадекватната здравната политика на другарето от онова време, които набързо обявяват видни специалисти в буржуа и ги натръшкват по лагерите, та някъде през 1949 вече проумяват глупостите които са сътворили

22

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза - в Русия 2,5 починали на 1 милион жители, а в България 6 умрели на 1 милион. Това показва сухата статистика, а вие си дращете, каквото си искате...

21

Анонимен

преди 4 години

Последните 100 години , русия пръска към света само лъжи , демагооги , отрова и смът.Какво се случва с 75-80% от населението на русия , което живее все още в ерата на СССР едва ли някога ще разберем ( мен лично не ме и интерисува )

20

чукчи

преди 4 години

Май в Русия избухна една молекулярна лаборатория, за бактериологична война.

19

Анонимен

преди 4 години

До Занаблюдавало се покачване.И до колко се е покачила?До 62.Браво.Коя е старата система за здравеопазване?С живачни пломби от сърце за всички, пък дано доживеят до 60.

18

За

преди 4 години

До АнонименВ последните години се забелязва покачване на средната продължителност на живота в Русия. А какво е като е по-малка. Сега на запад да не си възрастен, не те лекуват. То и у нас е така. Ако си пенсионер от тебе няма пари и не те лекуват.А Русия връщат старата сттема на здравеопазване.

17

Анонимен

преди 4 години

Умират 80 годишните.В русия тия дето трябва сега да са 80 годишни са измрели още преди 20 години.

16

сокол

преди 4 години

А туберкулоза,сифилис,спин,хепатит,рак,наркомания,алкохол,суицид-как са?Пишат само за нещо измислено.Реалността не е такава..

15

Анонимен

преди 4 години

В НАТОвските държави - средна продължителност на живота - 80+ години.В Русия - 62 години.

14

Никога

преди 4 години

До Анонимен имах възможност, но се отказах. Там моя приятелка с 2 образования и 4 езика работи като продавачка. От 1991 година е там. В началота не мизерстваше, но сега си мизерства. Стои заради децата. 5% от българите на вън са просперирали. Останалите бачкат като луди, за да си изплащат ипотеките.