106

До 107

преди 4 години

До Анонимен 107Откъде тази агресия, леко, че и тя разболява. Селско текезесарче. хахахахааххах Разсмя ме. По принцип като има защо се радвам. И ще видим след мерките какво ще остане и стане. Това също е интересно.

105

Коснтантин

преди 4 години

До АнонименАз не казвам да се изхарчи бвп то, просто казвам, че резултатите могат да се манипулират според интереса.

104

Анонимен

преди 4 години

До Да 107Ти много ли ще се радваш селско текезесарче?

103

123

преди 4 години

До Анонимен 93Всъщност процентите са почти 5, а не 2. 884 заразени - починали 42, колко процента е?

102

Анонимен

преди 4 години

До КонстантинКолко повече да се изследват бе Коце?В Словакия - 44к.В България - 26к.Не е кой знае колко повече.бедна държавичка сме, не можем да си позволим да изхарчим половината БВП за тестове.

101

Константин

преди 4 години

И пак има цензура тук на коментарите. ахахаха Иначе статистиката може да се манипулира, което според мен се прави. И е важно и на база какво се прави тази статистика. Може в Словакия да са изследвали определен брой хора повече от изследваните в България и обратното и т.н.

100

Да

преди 4 години

До Анонимен 100Не се радвай, изчакай да видим във времето какво ще се случва, че никой не е по-силен от глада. Може първите да станат последни.

99

Анонимен

преди 4 години

Стига нихилизъм, срамувате, че сте българи, или не искате да признаете, че България се справя?Празник е.Отпуснете душите.

98

Анонимен

преди 4 години

Населението на Словакия е около 5 млн. Нормално е държава като тях, да е с по-ниска смъртност, плюс е че са европейски цивилизовани и с по-висока медицинска култура!

97

Анонимен

преди 4 години

А защо не са включили в бройката на заразените и тези които откриха в римските махали? Нали там заразените били 50% от всички? Това означава още хиляди нови случаи, които не са отразени в официалните данни.

96

Анонимен

преди 4 години

"до 98. Пий си хапчетата и погледни в гугл колко е смъртността в държавите, които изброяваш."Мани го Гугъл. Гледай официалните данни на държавите. Ама не знаш къде да гледаш.Исландия които са 360 000 човека имат 1760 заразени официално и само 9 смъртни случая. Това е 0.5%.

95

Анонимен

преди 4 години

Червените *** получават задух от критикарстванеТествайте се другари

94

Анонимен

преди 4 години

Ние сме много добре в сравнение със съседите и с много други държави.Не знам какво е това желание да се самооплюваме.Или е политическа поръчка?Доказахме се, че можем да си опазим народа.

93

Анонимен

преди 4 години

до 98. Пий си хапчетата и погледни в гугл колко е смъртността в държавите, които изброяваш.Аман от ***.

92

Анонимен

преди 4 години

Стига сте лъгали: В България смъртността е 4.75%. Русия, Турция, Япония, бившите съветски републики, балтийските страни, Финландия, Норвегия, Исландия, Португалия и още стотици държави по цял свят са с по-ниска смъртност от нас. Ние сме някъде по средата, а можеше да се справим много по-добре ако имахме лекарства и раздаваха безплатни маски както в много други държави.

91

Анонимен

преди 4 години

Браво! Всички се гордеем с българската здравна система, дето успява да излекуват всички болни, а не ги морят като например в една Швеция. Или Германия.

90

Анонимен

преди 4 години

Според учени от Гьотинген реалния брой на заразените от вируса е десетки пъти по-голям от официалния. За България може да очакваме, че при 878 официално регистрирани случая, реалният им брой е примерно между 8000 и 100000 човека. Има си статистически методи на базата на представителна извадка да се определи относително точно броя на заразените, но такава извадка не се прави.

89

До 88 Киро

преди 4 години

Македония с 24 починали на 1 милион население, България с 6 починали на 1 милион население. Прав си, не е двойно, четворна е разликата.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Всъщност процентите са 2. Което е изключително постижение.От почти 900 заразени, по-малко от 45 смъртни случая е направо невероятно за мен.Особено при положение, че почти не познавам човек над 55 години, който да не е с перманенто високо кръвно, диабет, инсулт или някое друго заболяване.

87

Истината

преди 4 години

В последните седмици все по-често се появяват по новините известни учени и лекари, които признават, че има огромна разлика между официалния и реалния брой на заразените от вируса и че има и разлика между държавите в начина на отчитане на причината за смъртта. Даже и в България едни от този щаб признаха, че относително най-достоверната информация е броят на починалите и броя на населението. Въпреки това се намират едни носачи на торби с цимент, които смятат, че само те разбират от статистика.