22

Путуващ

преди 4 години

Супер си е на морето, панелните плъхове да си седят и дома и да се пенявят.Излезнах с декларация, че отивам до Айтос по лична карта. В понеделник си идвам в София на работа със служебна бележка.

21

Анонимен

преди 4 години

До МунчоМутафчийски да се готви да прави компания на еко министъра, щото накрая Боце по стар обичай, ще си измие ръцете с него

20

Анонимен

преди 4 години

До изнервени какво като не живеят там, те са го купили за да го ползват, плащат си му данъци, такса смет, винетна такса за да стигнат до там, какъв е проблема, разбирам ако в някой от двата града има обявена карантина, ама няма

19

Мунчо

преди 4 години

Мутафчийски спешъл да направи палатков лагер край София за завръщащите се софиянци,с 14 дневна карантина!

18

Sata NATO

преди 4 години

Не са гости на общината, а хора, които имат собственост и плащат заплатата на общинарите с данъците си.

17

Положението е такова

преди 4 години

Вируса не прави разлика от шопи и морски селяни.Никой не е застрахован.

16

Анонимен

преди 4 години

А бе кмете,какви ги говориш,че да новодошли.Та тя цяла България е на шопетата.Където и да отседнат,то е тяхно,закупено с наши окрадени пари.

15

изнервен

преди 4 години

До 13. Ами хубаво че имат имот по морето, но сега в ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, пич, и те НЕ ЖИВЕЯТ ТАМ. Точно затова не трябваше да ги пускат и да си хващат пътя обратно за София.

14

Анонимен

преди 4 години

Само шопът може да отиде на море по време на карантина със личната си кола на служебен дизел, декларирайки че носи лекарства за умиращата си майка, а за пътуването да чака командировъчни, болнични и обезщетение за безработица.

13

Анонимен

преди 4 години

Ще дадат лекарствата на болните делфини и ще си тръгнат в понеделник!

12

Анонимен

преди 4 години

ама като им продавахте имоти, беше гот да им вземете парите, нали ?

11

Анонимен

преди 4 години

Наш Тошко,унука на бай Тошо пристигна ли в Лозенец,че съм заредил бара с марково уиски.Иначе тук от местните им се вижда скъпо и не се харчи.

10

Анонимен

преди 4 години

Десетки автомобили със софийска регистрация са преминали през КПП-тата на Община Созопол с посочена причина в декларацията - притежание на имот.____И какво е това КПП на общината, КПП-та трябва да има на областните граници, не на общините, и всеки който притежава имот има право да си го посети, нито в София, нито в Созопол има официално обявена карантина, така че невиждам никакъв смисъл от тези глупости

9

Анонимен

преди 4 години

И кво стана всички са с имоти...Откъде пък толкова много?

8

Анонимен

преди 4 години

Шопа е като брачедите, на снимка да го видиш удари му шамар, винаги има за какво!

7

бай Иван

преди 4 години

Ееее,кмете.Със софетата по внимателската,че всички с имоти по морето са от голямото добро утро! Умната,че ще ти вкарат камъче в чепика!

6

Анонимен

преди 4 години

Софиянеца е гадна ннапаст, затова навсякъде ги мразят и бият! Абсолютни мегаидиоти, имал съм досег с такива,гадини са отвратителни!

5

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден жена ми вика гледай по тв дават извънредни новини - блокират софия...и тъй като си знам стоката викам й - ама затварят или пак с условности-ако си 1,2,3 и имаш 4,5,6 то все пак излизаш..тя вика еми второто и аз й викам- еми значи нищо не блокират!!

4

Анонимен

преди 4 години

по една публична клизма пред Народно събрание и за Гергьовден няма да си помислят да ходят никъде. Много меко се държат управляващите и обществото, в Гърция с дронове наблюдават пътищата, свалят номера и т.н. но политиците им са единни. А при нас Фатмо до вчера определяше вируса като политически, в тази ситуация трябва да сме единни и всеки тарикат да си плаща с глоби, затвор и т.н.

3

Гошку

преди 4 години

В Созопол да мислят за летния сезон, че тази година май-май русенските легла по квартирките ще останат празни:)