112

Анонимен

преди 4 години

Държаха заплатите навсякъде по-ниски, отколкото в София - и ето. Балончето пукна.

111

Анонимен

преди 4 години

в исторически план номер едно винаги е бил този,който е произвеждал най-много и най-качествено...но не блокове за пърдящи новодомци,а промишлени стоки с добавена стойност а пък ние пратихме бай *** да търка билетчета и нямаме грам производство...

110

Анонимен

преди 4 години

брокерчето взе да реве време е балона наречен квартири да се спука

109

Анонимен

преди 4 години

брокерчета това едни *** които не заслужават и стотинка комисиона

108

БУУУМ!

преди 4 години

Сега Софето ще гръмне като големия взрив.Всяко изкуствено нещо е временно.Дайте да обезлюдим България,щото София да станела 2 милиона,а Пловдив и Варна не знам си колко.Може,ама ако преброят мухите,комарите и хлебaрките.И всичко напук на всички икономически и най-вече природни закони.София-град с куха икономика,с третичен сектор без първичен и вторичен.Големи заплати от бюджета и перачниците на пари.Въздух-отровен,гнездо на зарази и при кризата-трудови борси и по поляните.А за тия с кредити...

107

Батко Асен

преди 4 години

Ей мухи, земеделието не е само трактори и комбайни! Има култури,за които още няма машини дори в Европа

106

Анонимен

преди 4 години

До Антонио РесиоAми хубаво, пусни обява щом така си се надъхал. Тъкмо ще разбереш, колко са ти празни надеждите и сам ще си копаеш и поливаш. И като мине кризата, пак ще тръгнеш към градО да си търсиш работа и квартира под наем. И ще направиш оборот на брокерите, които така и не са дошли на село, за да ти работят ангария.

105

Анонимен

преди 4 години

Балонът май се спука.Всичко това е плод на неадекватната,просташка,бих казал направо криминална демографска политика у нас през последните години.Никой не може да ме убеди,че обезлюдяването на цели райони и фаворизирането на София и още 2-3 града стана случайно.Това е напълно целенасочено медийно облъчване с дежурните"експерти",оцветили картата с всички цветове на дъгата и обяснявайки как"за съжаление"еди къде си било зле.Демек махайте се оттам.И какво спечелихме от това-отровена София и пустош.

104

Анонимен

преди 4 години

До 116Защо ме обиждаш? Това само показва ниския ти морал и жалкия ти произход!Колко души според теб, трябват за да с еобрабивтвст няколко 10000 декара земя?Десетки хиляди, хиляди, стотици или десетки?Хора има. Не се притеснявай. А вече тракторите стават и автоматизирани. Пак казвам - не са нужни толкова хора, за д се подържа земеделиеето. Защо коментарите предлагат, че многобхриа, щели да работят земя. Безмислено е!

103

Антонио Ресио

преди 4 години

Скоро с бащата си насадихме градината със зеленчуци, от вкусни по-вкусни. Мисля да пусна обява, че търся брокер да ходи да полива, копае и да бере.

102

Анонимен

преди 4 години

Пак ви казвам:наемодателите не ги мислете! Мислете за себе си, ако нямате дом и добри доходи. Ние наемодателите сме захлебили и ако сега намаля наемите пак ще взимам някой лев, за да си поддържам сравнително добър стандарт. Идва есен,тогава има най-много търсене и пак ще има, з-щото заплатите в големите градове са по-високи и пак ще бъдат и разбира се има повече възможности за развитие. Студенти пак ще има. Мислете за себе си и на който му се кОпа нека, няма лошо.

101

До 116

преди 4 години

Няли някой трябва да кара тия трактори, бе ***!

100

Анонимен

преди 4 години

Защо някой ще с евръча на село да копае и сее с лопати и мотики, при положение, че един трактор върши работа за 2-3000 души?!?!?

99

Анонимен

преди 4 години

До 104Мечтай си. Ако икономиката се срине с 50%, пак градовете ще са далеч по-скъпи.

98

Анонимен

преди 4 години

До 109Еее! Стига си обиждал така, бе!

97

Анонимен

преди 4 години

До 110Глад за този, който няма пари, имоти и дялове във фирми ;)Това е важно, да се спомене! Не плаши всички хора, моля те!

96

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Аз съм от Пазарджик.При тези Цени на Нафтата.Ще си пътуваме с Буса 8 човека сме Арматуристи..не ви Искам Гипс-картонките..100+100200км * 0.12лв/км 24 лева..3лв. На човек...65 лв/ месец.. за Ко да Ви Плащам..ЗаКо???Имам си и двор с Чесън и Картофи...И канал за смяна на Масло..

95

Анонимен

преди 4 години

Гответе се за 4 годишна криза. Как си мислите се възстановява нещо което е разрушено до основи. Вашата икономика е зависима от външни фирми. Кога ще се възстановят и ще заработят на пълни обороти. Утре или в други ден. Спомнете си рецесията преди няколко години и ще ви станат ясни много неща. Световната икономика е тотално унищожена. Изгуби милиарди с които се подържаше света. Очаква ви глад. Най добре ще са тези които имат земя и започнат да я обработват. Те поне няма да умрат от глад.

94

до 107

преди 4 години

"Според мен ще има 3-4 месечен спад, който ще се компенсира, когато страхът утихне."Да не си имал предвид 3-4 годишен спад? Щото страхът може и да утихне след 3-4 месеца, но очакваш след 3-4 месеца всички безработни да се върнат на работа, всички фалирали дето пуснаха кепенците изведнъж пак да се напълнят с работници... само пълен лаик може да се надява на подобно нещо. Разбирам, че като наемодател трудно ще приемеш реалността, но колкото по-рано се осъзнаеш, толкова по-добре.

93

експерт

преди 4 години

Очаквам поевтиняване на услугите на 'най-древната професия' сега, когато много брокерки ще им се наложи да сменят бранша...