148

Анонимен

преди 4 години

Броят на жертвите в световен мащаб вече е 150 000, масовите убийци-китайските комунисти и лидера им Си Дзи Пин- сатанист искат да наложат на целия свят Китайска Комунистическа ДИКТАТУРА. Това е новият световен ред.Следва имплантиране на чипове за да знаят глобалистите къде сте, сърдечните ви ритъм,Кръвно налягане и дори емоциите във всеки един момент. Ако имате негативна емоция спрямо диктатурата им от каквото и да било естество ще бъдете арестувани и превъзпитавани-препрограмиране.

147

Анонимен

преди 4 години

Чипът ти с форма на морков ли е?Ако да. знаеш къде да.....

146

Анонимен

преди 4 години

Това не трябва да се случва повече иначе ще се върнем в средновековието когато е имало инквизиция

145

Дж. Сорос

преди 4 години

Който не желае да е подложен на ежегодна 2-3 месечна карантина трябва да си имплантира медицински проследяващ чип с който състоянието му ще се следи онлайн и да си татуира QR код с който ще удостоверява за секунда кой е. Така за него блокадите на градове и институции няма да са проблем!!

144

Анонимен

преди 4 години

До VГЕРБ владее целия Свят...Ти сега ли го разбра?

143

баа Пена

преди 4 години

Пикът щял да е на 22 април , по икиндия.Сметнали го с компютъри. И тогаз ще Омрем .

142

До 136

преди 4 години

Изкупвачо на х'апартаменти,круизният кораб по нищо не се отличава от един съвременен много милионен мегаполис,сметката какво показва. "Принцесата"персонал и пасажери-3700 човека. След карантината на кораба 713 човека или 20% заболели. Смъртност 13 човека или-1.9% от тях. Ха сега всичко това го приложи за всички мегаполиси(с карантина и евентуално без карантина) и свят ще ти се завие!

141

Анонимен

преди 4 години

До Имигрант 138Ти наистина си кръгъл ЕдЕот !!!Хората с един *** вирус не могат да се оправят тоя ми говори за заселване на други планети.Леле колко *** народ има, прсото не е истина.ТУК на зеемята ще изсъхне човешката семка.Това рано или късно ще го разберат ВСИЧКИ.

140

до 137

преди 4 години

Те чиповете са готини, няма нужда да носиш ключове повече - ХАХА. Гледай колко хипстъри ще се вържат, защото нямат сила да си вдигат ключовете дневно. Глупаците винаги ще страдат от своите действия.

139

Анонимен

преди 4 години

Само Бай *** разбира от конспирация. Затова Путин пусна за месец Русия в отпуска и отмени парада на 9 май,затова Луфтханза губи по 1 милион евро на час,затова Япония пръсна вятъра 12 милиарда за Олимпиадата и я отмениха,затова спорт в момента няма никъде по Света и т.н.Щото са пропуснали да искат акъл от Бай ***.

138

V

преди 4 години

Добре че ми го казаха от Харвард.Ние да не сме прости??? Вируса ще се развива както всичко в природата. Чакайте версия 2.0 Ковид 20 . То е ясно че ще трябва да се мине през това ,а по възрастните ако трябва да ги изолират . Да видят до каква възраст се кара леко .Цялата икономика ще спира години наред заради герб .Ади то е хубу да гледаш отстрани как търговци и ,,туризма,, фалира заради гербавите ,ама то няма да има край .

137

Имигрант

преди 4 години

Не започне ли масова миграция към други планети усвояването им и разслеване краят на човечеството ще бъде много бърз.

136

135

преди 4 години

От целия свят само зомбираните българи (генетични роби) ще чакат на опашка за чипа!

135

До 131

преди 4 години

Не ми говори на "ве или бе", защото след три месеца ще ми се молиш да купя апартамента, че от глад и страх си започнал да ядеш тапетите. Пускай сега Боко и униформата, и не си хаби очите.

134

Дж. Сорос

преди 4 години

Това е истина. и единственото спасение е имплантиране на подкожен чип, който в реално време ще предава информация на световната здравна организация, за вашето здраве и местоположение!! Така ще се предотвратят бъдещи пандемии като тази!!

133

До133

преди 4 години

Интересно какъв ли ще е Редът(световният)след като се разпадне всичко?

132

Анонимен

преди 4 години

От всичко става ясно , че се правят модели и някой мисли как да наложи нов световен ред.В него ще сте в матрицата .Само че при всички варианти накрая ще се случи взрив.

131

м...да

преди 4 години

Подготвят ни за масовата ваксинация.

130

Мда за кораба

преди 4 години

Круизния... Значи е нормално за круизен кораб 17 трупа на курс... Така ли, ве?

129

Анонимен

преди 4 години

положението хич не е розовобогатите ще плащат на част от бедните да ги защитават от останалите беднии който оцелее оцелееще се запазят държавите с по равнамерно разпределение на богатстватаи стабилен държавен апарат - и най-важното армияние не сме в тая категория - защото сме колония като африка лат. америкаподобно е и с големите държави в европа - но те имат шанс- като се откачат от колониализма - защото имат силни икономики