107

Анонимен

преди 4 години

На всички всезнайковци и невярващи , че има зараза препоръчвам да отидат при някой болен и да не се заразят, като така ще докажат версията си. Да ама на компа е по лесно да псуваш и да си пиеш ракията в къщи.

106

ПроСоТо

преди 4 години

"Тя призова всички да проявят още малко търпение, за да не се налага да понасяме още ограничения"..убаво,ама КОЛКО "МАЛКО"?!...."Трай коньо за зелена трява" вика народа..Това НЕ може да бъде принцип за спазване!!..Защото на всеки две седмици тая същата и ония от Общежитието за синекури,наречено "МС",могат да го мултиплицират.И така "трайте още малко" ще стане безкрайно!.."Капка по капка"..Едно трябва да ви е ясно:-Хунтата РАЗЧИТА тая *** ситуация да продължи колкото може по-дълго!За д

105

нов щаб:

преди 4 години

За последните 44 минути :срещу мерките - още 25 плюсажелаещи да са доброволци на първа линия - още 2 плюса

104

Анонимен

преди 4 години

тiквите на есен ли се броят?

103

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Софиянци са вече в градчето.Засега са в центъра, ориентират се в положението.Скоро ще тръгнат да търсят обекти под наем за без пари.Няма да намерят !!Но ще разнесат заразата.

102

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли ако политик в Западна Европа си позволи подобен тон към гражданите????Ще я ИЗМЕТАТ на момента заедно с цялата партия която представлява.НА МИГА !!!

101

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Фандъкова да си носи маската и след...карантината,така е по...привлекателна.Освен това ще си изпълнява и по...стриктно задълженията,защото ще...стряска и насън...софиянци.Ще ги кара да се...терзаят;те си знаят...защо.

100

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да е трагично положението то е с пъти по-добро от това на съседите ни!Сърбия с над 5хил.,Македония 800 /от 1,8млн. население/ и т.н.Голямата заплаха идва отново от Далечният изток,държави като Ю.Корея,Япония, Сингапур които уж почти се бяха пребори ли с вируса, трети ден бележат голям брой заразени!Явно вируса мутира и удря отново дори хора които уж имат изграден имунитет!

99

Анонимен

преди 4 години

Даскалицата ни подрежда, за да провери дали са ни изрязани ноктите. Аз вече не съм четвъртокласник, другарко!Можем и сами да мислим, не сте ни необходими с пожарникаря!

98

Анонимен

преди 4 години

До LeleleleАко нямаше "луди" глави щеше да носиш турско име и да се казваш Хасан !! Знам че руската армия ни е освободила, но то е заради отзвука който са предизвикали "лудите" глави в Европа, така че трай си в изказванията.

97

не само

преди 4 години

царя е гол и ***!

96

Анонимен

преди 4 години

Права е госпожа Фандъкова. Потърпете още малко, в името на вашата собствена безопасност, после имате цяло лято да ходите където ви видят очите!

95

Анонимен

преди 4 години

Герб е политически умряла партия вече (аз съм бивш привърженик, даже гласувах за тази на последните).

94

Анонимен

преди 4 години

Сега по радиото казаха че заболелите в България от вчера до сега се били увеличили с над 5% ???Колко са 5% на 7милиона а ? - хептен па ни взеха за залухави и неграмотни.

93

Shshs

преди 4 години

До 89 - би ли споделил какво робство си преживял лично ти, за да го избегнем ние. Аз например като малък пушех цигари пиех алкохол и употребявах наркотици, ходех по дискотеки и винаги ми трябваха пари. Сега на 29 съм чист и живея с по 300 лева на месец. Безработен съм защото не харесвам да работя в сняг и дъжд но знам че доходите ми са следствие на интересите, способностите и нуждите ми и бих могъл да се нарека свободен. На теб какъв ти е филма че слагаш всички ни под общ знаменател?

92

Анонимен

преди 4 години

От вирус няма да се предпазите, тъй като той няма да си иде поне година, докато не го минем повечето хора. Обаче тази тъпотия с маските по цял ден, вкл. на открито, по пътищата, по поляните и горите - това човек норамлон няма как да имдържи, особено през лятото. А не е и нужно. СЗО не е посочила също друго становище, остава вярно това, че за здрави хора маската е ВРЕДНА!Добре е вече да се напънат управляващите и да се направи истинско изследване на населението за антитела.

91

Анонимен

преди 4 години

При липса на професионално изготвен план за кризата и решаване на проблемите стихийно и на парче, се надваме ВАС поне да отмени незаконосъобразната заповед и хората, ако не други, то поне на дишат чист въздух. Защото вирусът няма да ни изтреби, но страхът и неадекватните мерки ни убиват бавно и сигурно.

90

Рая

преди 4 години

Безропотно приехте тирания за да се предпазите от вирус. Но, ще си получите и двете.

89

Яна

преди 4 години

Заслужавате си я тази! Да ви окрадат всичко и да останат стотици милиони дългове за общината ви пожелавам.

88

Анонимен

преди 4 години

Царят е гол!! Царят е гол!?Царят е гол!!