23

Анонимен

преди 4 години

Ако е така тези вирусолози,които казаха,че тази зараза ще стане като сезонния грип са прави. Минеш ли го първия път,ако го хванеш после го караш лекко,или не го усещаш. Като със свинския,тази година мина пак през нас,а 2009 колко хора умряха от него.

22

Ямболски цървул

преди 4 години

Журналистите,още ще продължавате ли да раздвоявате хората и да ги психирате?!?!

21

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да публикува ПКК, урина, рентгенови находки на доказан случай с COVID-19?Или дайте линк, ако някой е попадал на такъв материал.Щото да обясняваш, как човек развивал хипоксия при рентгенова находка и доказана дихателна обструкция, но то не било от влошената вентилация на белите дробове, но това било от анемия, е малко смешно.

20

Анонимен

преди 4 години

Верваме само на "Мангъров и 7-те чалгарчета".

19

Бил Гейтс

преди 4 години

Брех, що милиарди наляхме за ваксина, добре, че ни открехна тоя дофтор ! Утре се самоуволнявам !

18

Анонимен

преди 4 години

От БАН пак откриха топлата вода. Има стотици публикации по въпроса - cellular imunity and covid-19

17

Анонимен

преди 4 години

НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!

16

Вирусолог

преди 4 години

Никаква хипоксия не създава вируса, а води до прогресивно затъпяване. Доказахме го в нашия институт .

15

той, той

преди 4 години

Заглавието кърти!

14

Анонимен

преди 4 години

Нали никой не вярва, че хиляди лекари по света в Китай , Италия, САЩ, Германия не са забелязали този факт ?? А са лекували пациентите си като бунаци от пневмония?Ако наистина не е било известно в научните среди подобно поведение на вируса, а и на стария САРС , който е известен отдавна - то светът си заслужава съдбата, понеже лекарите му са много *** и за 10 години не са се сетили да изследват подобна вероятност. Е - не вярвам, освен ако наистина лекарите да са просто едни касички и банкомат

13

Киро

преди 4 години

До ядосанияПовечето починали по света и най-вече в италия са амбулантни, те са били в болница, като са се заразили, а в болница здрави хора не лежат. Отделно и в България нали имаше един дет умря от корона, със съпътстващо заболяване, тежка черепно мозъчна травма.

12

ядосан

преди 4 години

това ако беше вярно нямаше да има над 500 000 налъно възстановени и над 1 300 000 със много леки симптоми, дефакто за тези 5-6 месеца са загинали около 140 000 СЪС корона вирус не е ясно дали ОТ него, и в момента има около 57 000 в малко по тежно състояние, като пак не е ясно дали то е ЗАРАДИ вируса само или е заради други болести.Така, че разглеждате някакви частни случаи които могат да варират много

11

Анонимен

преди 4 години

Очакваме Мутафчийски да направи откритие за вируса.Вече всеки доктор прави откритие за този вирус

10

Анонимен

преди 4 години

Теорията на "доцент" Мангъров отиде на кино...Добре, че никой от правителството не му се върза.

9

бай Онзи

преди 4 години

Теория на вероятностите - 2-ра част !

8

Гешеф?

преди 4 години

Няма ли къде да се сигнализира за фалшиви новини, или сега са празници и всеки си прави каквото иска??

7

Киро

преди 4 години

Това е при 1% от заболелите, дето имат усложнения, а при останалите 99% с настинката, какво правим. Ето така написани статии създават паника, доктора говори за усложненията, а вие пишете общо. Създава се впечатление у хората, че вируса се предава по телепатия и е нещо средно между Ебола, Едра Шарка и куршум в мозъка.

6

Анонимен

преди 4 години

До Handel 3Много точно !!!"европейски пари""европейски пари"*** е СХЕМАДЖИЯ и ще се възползва от тегобите на човечеството ВЕДНАГА.

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя kлoун пишман-доктор явно е открил марсианците щото от всички западни медии, институти и т.н. чета съвсем различни неща.А именно, че имунитет ИМА.А също така и пневмония.Симитчиев ли е Зарзаватлиев ли да си трае че в последните дни много глупости изръси.В Джон Хопкинс не зная ама Кювлиев от Ганьово знаЙ.............айде ниц бе!!!Поредния кандидат за държавното кюфте.

4

Анонимен

преди 4 години

Разбира се ,че няма да кажат ,че е пипнат и създаден Ама ние се сещаме.