163

Лично мнение

преди 4 години

Смятам,че не трябва дори на открито на Великден нашите свещеници да четат молитви пред хората. А литургията да се излъчи само по телевизията. Те не са с предпазно облекло,а за онзи гаф с общата лъжичка на Цветница,трябва да се търсят отговорни. Дори да се гарантира дистанция от 2 метра,вирусът по последни данни може да се прихване от 4 метра.

162

Я па ти..

преди 4 години

До Миро: 171 Сега ли намери да се хванеш за българския език на Мутафчийски ? Това ли е най важното, дето те вълнува ? Засрами се .

161

Дядо Соци

преди 4 години

До Българин 160 . Прав си. Българина от нищо не се плаши. Нали сме комунисти.

160

до факт

преди 4 години

Италия, Испания, Белгия, Франция и т.н. имат направени много тестове и още повече умрели на глава от населението, следователно броят на тестовете не помага.

159

Миро:

преди 4 години

Питам директно ,Мутафчийски:Познава ли българския език?Защо в ефир по Втора програма,днес,16.04.2020 от 19.ч,говори:ЛЪЖИМ-Е!!!ТОВА ЛИ Е ПРАВИЛНАТА ФОРМА НА ИЗКАЗА!МОЛЯ,ТОЗИ ПРОФЕСОР,ПРАВИЛНО ДА СИ НАУЧИ ВИД И ВРЕМЕ НА ГЛАГОЛА! Аз ако греша,късам си дипломата!Имам такава за....

158

тоя плешив гарван

преди 4 години

така ли си плаши и пациентите преди операция:тука на тая маса колко хора са умрели,в моргата долу в мазето няма места,свършват чувалите,но на двора на ВМА имаме хубаво гробище,но само с масови гробове.В тая държавица няма ли военни прокурори?

157

Анонимен

преди 4 години

Да знаеш, че заразените влизат от чужбина и да ги пускаш с декларация, да виждаш, че заразените под карантина масово я нарушават, да знаеш точно в кои махали е проблема и да ги прикриваш, а да обвиняваш хората, че са се разхождали меко казано тъпо.Щабът се провали, защото карантината на заразените се нарушаваше и за това не сме виновни ние. И сега от филиповци излизат с декларации- болен / здрав- няма значение, щом е с декларация.

156

ъъъ

преди 4 години

И все пак как стана тая работа? Как няколкотостотин недисциплинираници, отивайки на църква, успяха да заразят махалите?

155

Анонимен

преди 4 години

До ФактИскаш да сме по-зле ли? Скоро и това ще стане.

154

Анонимен

преди 4 години

До гогичднес 393 нови заразени в Австрия + 9 нови с фатален крайНавсякъде го пише

153

Анонимен

преди 4 години

Днес има 56% повече нови случаи в сравнение с вчера.С това темпо ще догоним за нула време Испания, Италия, Франция,...

152

Анонимен

преди 4 години

увеличава се броят на тестваните, а в официалния сайт на правителството за вируса бройката направени тестове е закована на 18500

151

Факт

преди 4 години

В България са направени най-малко тестове от всички държави в ЕС, както като брой тестове, така и като брой тестове на човек от населението. Затова и сме уж най-добре в ЕС.

150

Анонимен

преди 4 години

Който не се бои... прав му път да се зарази.После да зарази и семейството и приятелите си. Също и няколко деца.И после да им обясни, защо го е направил...Надявам се, че ще го разберат...

149

Бай 100ян

преди 4 години

Вируса е убил не повече от 15-20 човека .Което прави нищожна смъртност останалите 15-20 които ги преписват на ковид -19 са от рода- той почина от корона вирус със съпътстващи заболявания инсулт или черепно мозъчна травма

148

Българин

преди 4 години

Доста герберски *** има тук дето ни плашат какво щяло да бъде през юли и август.Не се плашим изобщо, не ни е страх, защото генът ни е здрав! Защото от векове сме с ген български, което значи майка и баща чисти българи! Който се е омешвал с други няма как да оцелее!

147

До ганьо

преди 4 години

Хората ни предупредиха на цветница, че ще стане така с тия разходки, сега след Великден очаквайте по 50умрели на ден и не 800,а 8000ще станат, ама *** е ербап, той е над нещата, той е много беден и много гладен, но пътува ли пътува, той няма пари за маска, но има айфони, той държи да прекоси цялата София и да иде на Кирков за една глава лук, *** не се бои от смъртта, той е над нея, но изведнъж *** се зарязва и почти умира в коридора на болницата, но продължава да се чувства велик

146

Ангел

преди 4 години

"Починалите лица при които е установен ковид-19 са 38 " Е съвсем различно от това ,че ковид -19 е убил 38 човека Нали се сещате ,че баба ми която от 20 г страда от паркинсон и белодрона емболия няма как да изкара грип или настинка . В смъртния акт кое от трите ще запишите като причинител ?

145

Ген Майтапчийски

преди 4 години

Добре, че има и такива дето ми се връзват, иначе исках да видя колко ви е акъла. Е, убедих, че нямате такъв!!!!!

144

SVETOETO

преди 4 години

Повече тестове повече открити болни !!! Така е и по другите държави!Мерките и спазването им няма да коментирам!Но да гледаме по -трезво на нещата!