34

До 31

преди 4 години

Коментара ви ми напомня на една реплика от едноименен роман на Алеко Константинов-,,Имал си ,дал си.К,во толкова" :)

33

Баровец

преди 4 години

Както Калигула рече във филма "Аз, Клавдий": да го духат бедните... Нямаш фосфат... Духаш

32

Анонимен

преди 4 години

Ето кой бил спонсора на Арда Кърджали...

31

Ева

преди 4 години

А който не е депутат и не познава г-н Кирил Домусчиев ще се лекува с каквото има в наличност....

30

А бе скрий се!

преди 4 години

Обективно #27: и откъде ги има да раздава?! Аз не искам ли да дам! Искам ама нямам! Къде е държавата!?

29

Срамота

преди 4 години

Порко от прокуратурата да се самосезира и да привика Домусчиев за спекула, злоупотреба, олигарщина и т.н.! Малоу*на сбирщина!

28

муспи

преди 4 години

Вирусът му засегнал сполучливо мозъка, и се обявил пред турските медии за българския Султан Хасан I - Безсребърника! (не бъркай с ББ Безсребърника)

27

Анонимен

преди 4 години

някой вярва ли му на това?

26

обективно

преди 4 години

Защо плюете по Домусчиев. Веднага след като оздравя, той внесе за вътрешна употреба от лекарството за лечение на COVID19 ,въпреки ,че не е длъжен да го прави. Не си спомням точните бройки,но това не е негова работа ,а -на държавата.Колко от вас биха направили нещо подобно? Да не споменавам и за дарението му от четвърт милион. И освен това той е лекуван със фосфатния препарат ,чест му прави ,че не се затрая ,а предложи сулфата като по-добро.

25

Анонимен

преди 4 години

За богоизбраните винаги се намира лекарства, колкото и трудни за намиране са. Факт! Тъй че не сме се и съмнявали, че Адемов ще бъде бързо излекуван

24

ivailo

преди 4 години

Има и мнооого по-тежки болести ... Коронката и нейните пророци вече стават за смях.

23

J

преди 4 години

Това е болестта на добре живеещите хора. Погледнете в Африка колко са заболелите. Не и им завиждайде. Разхождайте се, но не контактувайте, не ползвайте метро, автобуси, самолети. Пазарувайте от малки и проветрени магазинчета. Да бъдем добри. Велики Четвъртък е!

22

Вътко

преди 4 години

Човека ясно казва, жена му и сина му не са и разбрали. При него също не е било кой знае какво, а с тези лекарства против малария... Като развиеш вторична пневмония си има супер антибиотици, не ти трябват маларийни лекарства. Отделно постоянно пишете статии с нови и нови симптоми, реално по глупостите които се изписаха излиза, че каквото и да почувства човек е магичният корона вирус.

21

вирус

преди 4 години

Измама

20

Анонимен

преди 4 години

Защо не го е лекувал по телефона личния лекар с парацетамол.И така до почти края...

19

Анонимен

преди 4 години

В САЩ коронавирусът мори афроамериканци, бедни, бездомни, латиноси. Богатите се излекуват успешно.Успешното лечение иска на пари, здравна политика, която е достъпна само за богатите.

18

Анонимен

преди 4 години

Значи Баце затова не го е страх да обикаля като заблуден турист. Ако пипне нещо, Домусчиев ще го оправи.

17

Анонимен

преди 4 години

Аз се радвам за този човек, че е успял да се пребори с болеста , така както бих се радвала за всеки друг в тази ситуация. Като чета коментарите си мисля , че много завист има в хората. Защо ? Това е лошо чувство и на никой с нищо няма да помогне.

16

Анонимен

преди 4 години

Кирчо нали го определи като леко грибче, този едва не умрял. Явно първият си направи една реклама!

15

Анонимен

преди 4 години

Трябват връзки за всичко. Ще върне жеста, когато може. Един на друг трябва да си помагат. Народът нека да чака лечение. Официално на народа му се казва от телевизора, че лечение няма и нищо не е доказано, хининът бил вреден и опасен. На народа се казва, че тестовете са излишни, че не са точни и са запазени за избраните избраници.