35

Анонимен

преди 4 години

Две години преди това тези от църквата избиват хиляди земеделци и комунисти. Започва се с преврата от девети юни 1923 година и отрязаната глава на законно избрания министър-председател на България Александър Стамболийски.

34

Анонимен

преди 4 години

Това е то, голямото постижение на компартията!Покрай най-големия терористичен акт,загинаха или бяха избити куп невинни и набедени! Поне за тях да бяха поискали прошка техните дебелоочи наследници от БСП. Ама.. Друг път!

33

Ееееехххх....

преди 4 години

Ако след 09.09.44 комунистите си бяха свършили работата като хората, сега в България нямаше да ги има сегашните проблеми... Във всички области на живота....

32

Анонимен

преди 4 години

фашисти и 'царисти' не са извършвали атентати. какво е царист? :)а за вмро - къде точно са правили атентат в България и срещу кого?

31

Анонимен

преди 4 години

Къде са Радев и Корнелия Нинова (позната също и като детето станало директор на държавната Техноимпекс на 28 годишна възраст) да защитят партията си и да обяснят колко прекрасна партия е БСП - пряк наследник на терористите взривили Света Неделя?

30

Анонимен

преди 4 години

на нас ислямисти не ни трябват, *** взривяват църквите и избиват християните, а ако не успеят, пробутват интернационалните си лгбт вегано джендърски правила.

29

до 28

преди 4 години

`защо не го заклейми тогава`Защо ти не отиде да се бориш против комунизма? Както направиха другите народи?Защо днес, когато се говори за престъпленията на комунизма народът мълчи тъпо и се съгласява?Когато в учебниците споменаха за комунистическите жестокости се надигна страхотен вой, че как можело. А за техните пик.ливи партизани ни проглушиха ушите навремето.Същите, които когато взеха властта бяха много по-страшни от фашистите.

28

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът е по-страшен от фашизма.Но комунистите не бяха изправени пред съд, никой с перце не ги пипна.И затова сме виновни всички ние.Позволихме им да се преименуват и пак се вихрят и пак се натискат да управляват.А това което не е заклеймено /както беше заклеймен фашизма/ то може да се повтори.

27

Анонимен

преди 4 години

Нашата история е богата на убийства и атентати.Предлагам да ги чевстваме всички,да ги отбелязваме,даже ще има на ден по 3-4.И какъв е смисъла от всичко това?Едните избили другите,после тези им го върнали.В това няма добри и лоши,разберете.Всичко е въпрос на гледна точка.За своите идеи борби са водили и комунисти и фашисти и царисти и ВМРО и т.н.Абсолютно всички са вършили атентати и убийства.Всеки твърди че неговите идеи са най-добри.Да бягаме от този кръг,въртиме се в него от 100 години

26

Анонимен

преди 4 години

ама че лицемерие министър председателя бил бодигард на най- големия комунист в държавата а сега вече го заклеймявал. защо не го заклейми тогава а го вардеше велики партийни връзкари?

25

Анонимен

преди 4 години

Комунисти, терористи...

24

Историк

преди 4 години

питайте на Агов Деда ми той е заложил тротила на камбанатията внук му Седесар

23

До 20

преди 4 години

Да забранят БСП - наследниците на комунягитеКакто и всички бояджийски партии. Ами то тогава без партиен "елит" ще останем

22

Анонимен

преди 4 години

Забранете ГЕРБ, те са наследници на БКП!

21

не чакай

преди 4 години

До АНТИНяма нормално развитие!Гони се корпоративен личен интерес!В държавната администрация случайни хора няма!А за по-виоки властови позиции направо е изключено!Не случайно 90% от старите софиянци емигрираха!Те бързо разбраха какво ще последва!

20

Хемус

преди 4 години

Борис Трети е последният голям български държавник!Повече се е държал като обикновен светски човек,отколкото като аристократ!Бях говорил с едни възрастни жени,разказваха ми как е ходил сам в тяхното село и е разговарял с обикновените хора!Много земен човек е бил

19

Анонимен

преди 4 години

Забранете партия БСП това са наследниците на тези терористи.

18

АНТИ

преди 4 години

До не се чудиЗапознат съм.Но с такова командване, не виждам нормално развитие.

17

до 1

преди 4 години

Царя ли! Наистина при взривяването на църквата платените от Кремъл комунистически изверги не успяха да убият Н.В. Цар Борис III, но пък това злодеяние бе извършено в руското посолство, където той беше отровен от болшевиките. Това установи екип от историци от БАН, който в продължение на 15 години разследва смъртта на нашия цар. Неграмотните червени атеисти докато са тук на Земята никога няма да проумеят, че всяка душа, родена в този свят, ще дава отчет за делата си, когато и дойде края... бг

16

не се чуди

преди 4 години

До АНТИТова са най-подготвените хора на България!Бедна ти е фантазията през какво обучение са минали!Не случайно те командват България!