189

ПРИЗИВ

преди 4 години

Бойко,остани си вкъщи!Завинаги.

188

Mister Cro

преди 4 години

Боко казваш един път стойте си вкъщи, и в същия момент ние единствени в света не си затворихме църквите.....ти нормален ли си бе човек!

187

Анонимен

преди 4 години

Бюджет или БубоДжетЯвно бюджета е имал контакт скурана вирусаИ бати Бойко правилно се укрива в банкянския негов двор и по този начин той , партията и държавата се нанамира/ме в по висока степен на био-безопасност

186

Анонимен

преди 4 години

Айде пак тая /или тоя/, дето тръгнала да плаши.Няма да стане това, с което се опитваш да плашиш хората. И не знам къде спи прокуратурата, че не те издири за пръскане на подобни съчинени слухове.

185

една

преди 4 години

Аз от февруари дали съм излизала и десет пъти и то само до магазина.Строги мерки,не може всеки да прави каквото си иска.Приказки за дискриминация на фона на тази епидемия са нелепи.Взимай крайни мерки.За неразумен народ само това помага.Ще се сетят като започнат да си отиват цели семейства.

184

Анонимен

преди 4 години

""И аз като гледам как вървят приходите в бюджета с финансовия министър, изтръпвам, но знам, че трябва да ви пазим живи и здрави."Пак той, все той, той дал, той направил... Пазил ни живи.. АХаххахахаИзтръпнал за бюджета? Да. По-малко ще са мазнинките за крадене. Ама пък ако измрем нищо няма да има.

183

Ментора бай Иван

преди 4 години

Бойко , Бойко , вятър те вее на старо магаре!Не народа е от лош материал , а такива управници като тебе!Омитайте се по отрано защото лошо Ви се пише , всеки ден е провал лично за тебе , г-н Платен Рейтинг!

182

Инженер

преди 4 години

Пълен провал и на тръбата до Перник. Държавната самодейност е престъпление.

181

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам, някои мерки одобрявам, но много прекалиха с това поголовно насилствено затваряне на хората, затваряне на градини и паркове /човек няма къде да се раздвижи и да диша чист въздух, а това е със сигурност убийство/, слагане на маски дори на поляната или когато вървиш сам по пътя и никой няма наколо. Има граница между нужното и терора и тя се премина. Не е зле да се вкарат нещата в релси и да се премахнат излишните ограничения.

180

Анонимен

преди 4 години

Не съм "политически опонент" на този човек, но не мога да се съглася, че той има правото да спре български студенти да учат в чужбина; че останалите политически лидери правят "успокояваща терапия" /понеже нашите тотално ошашкаха хората/; че не отчитаме всеки ден и без друго "100-200-300 умрели" - едни от първите в света сме по смъртност от доста години, все пак; че "умолявал" - какво умоляват, разпореждат се еднолично, като суспендират маса закони; А като видя как самият той спазва карантината

179

Антонио Ресио

преди 4 години

За къщата в Барцилона не знам, ама дюкана за *** на държанката хлопна кепенците.

178

Анонимен

преди 4 години

На доста места се цензурират вече у нас изказвания и снимки - напълно реални, когато са против политиката на настоящото правителство.

177

Анонимен

преди 4 години

Бойко, поне с маската на очите приличаше повече на Буда, духовният водач всемогъщий.

176

До всички дарители

преди 4 години

Няма ли кой да дари средства за ущиването на една по голяма маска на боце, че ми дожалява да го гледам как му висят ушите.

175

4

преди 4 години

100% доказателство за произхода на вирусът.Документален филм които в момента се превежда на десетки езици.Origin of the CCP Virus by Epoch Times / Joshua Philip

174

Прост

преди 4 години

Докато ни спаси всички, ще му клепнат ушите като на каракачанка. Тъжно.

173

Прост

преди 4 години

И защо младата жена му се присмя с обидата ***. Защо направи така?

172

Анонимен

преди 4 години

До ???А вии тука мислите че живеете ли?

171

Някой си

преди 4 години

Тиквуний а къщата в Испания?

170

Анонимен

преди 4 години

Физиономията и погледа му както винаги издават нaглocт, ceляния, пpocтотия, алчнocт и дребен тapикaтлък