302

Анонимен

преди 4 години

Здравейте български ***!Страх ви е вече, значи успях!Интернет имате, ама не е за едноклетъчни!Какво стана с Борис Джонсън умря ли, болен ли е или вече го изписаха!Не разбирате! Никой не може да ви помогне!

301

Полина

преди 4 години

Защо ги пускате софиянци да си ходят на ляво и дясно и после ще ревем, че извънредното положение ще продължи до 13.07.Всеки иска да празнува, ама мамка му може да отбележем празника и юни стига всички да сме живи и здрави.

300

Анонимен

преди 4 години

"Пред необходимостта и боговете настъпват"Военно положение, масови проверки и санкции.... този световен проблем достатъчно ни увери с какви *** е пълна иначе прекрасната ни родина..

299

Ти да видиш..

преди 4 години

Блокирани са с КПП сомо областните центрове. В останалата България всички си шъткат с колите съвсем свободно. Май няма логика.

298

Анонимен

преди 4 години

Който не се бои... прав му път да се зарази.После да зарази и семейството и приятелите си. Също и няколко деца.И после да им обясни, защо го е направил...Надявам се, че ще го разберат...

297

наказание

преди 4 години

Тшя с колите по празниците - като се върнат, не ги пускайте обратно в София. Вземете им колата, запорирайте им жилището в София, уволнете ги от работа в София. Арест или направо дстрелба за неподчинение и за отказ да се върнат в провинцията, дори и вече да имат Софийско гражданство. Своеволието им е опасност за общественото здраве.

296

Анонимен

преди 4 години

Който мисли, че не е опасен вируса да си поема риска, последствията иотговорността пред семейство, приятели и познати.Да се зарази и да направи същото за своето обкръжение. Защото точно това ще стане.

295

Бойко

преди 4 години

Отивате на село да пасете ли?Че овце,овце сте_ ама фрости овце.Казах ли ви че сте лош материал.

294

Баровеца-СФ

преди 4 години

Защо трябва да се моли едно семеиство за да си отиде на вилата направена с много любов ! А то е съвестно семейство , спазващо стриктно мерките за самоизолация и безопасно движение наложени от правителството!?? Защо това БГ.семейство е репресирано въпреки усилията си положени за хуманност към общността???

293

отговор

преди 4 години

До РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙПрав си, но практически трудно се получава. Настана мода - в чужбина, че всички ходят, или в краен случай в София. Защото по чуден и неясен за мен начин хората от провинцията смятат, че в Чужбина или в София на всеки ъгъл стои един и раздава пари ей така. Смятат, че заплатите в София са космически /в сравнение с техните по места/, но идея си нямат колко е висока цената на живота в София!

292

баба мара

преди 4 години

сега от градовете ще занесат заразата по селата не народ а мър-ша

291

видения

преди 4 години

Лошо стана - без нашата работна ръка ще им изгние реколтата по полето... а не искаха да ни видят!

290

видения

преди 4 години

Колко народ се изнесе към Австрия и Германия - стари хора да гледат и да прибират реколтата, че изнежените западноевропейци не можели! Та до село ли да не си отидат? Англия и тя моли, че аспержите нещо... Чудна работа, 90-те години се виеха опашки пред посолствата и не, и не, не дават визи, да не им омърсим богатата Европа, българите искаха работа и нищо друго. Бежанците им разказаха играта на свой ред, отидоха и работа не искат, а социални помощи и нищо друго. Как се обръщат нещата...

289

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 4 години

За пореден път се прави разделение на София и провинция! Няма смисъл, нито столичаните са софиянци, нито в провинцията са селяни! Всички сме Българи, идват тежки времена и трябва ДА СМЕ ЕДИННИ! Ако пък си мислите, че в провинцията няма коронавирус, много грешите - просто почти всички тестове са в София. А когато някой отива да се види с близки, той естествено е получил тяхното съгласие. Не НЕ БЪДЕМ СЪДНИЦИ!

288

.

преди 4 години

До АнонименДарвин е отречен от всички себеуважаващи се учени :)

287

Анонимен

преди 4 години

след екшъна около празниците, България ше бъде номинирана за награда Дарвин

286

Анонимен

преди 4 години

след Великден очевидно ще сме готови със стадния имунитет, затова към 1-ви май спокойно може да отпаднат мерките :)))

285

Анди

преди 4 години

Много *** народ, ей, първо от чужбина ни донесоха заразата, сега от София и навсякъде, да бяха я карантинирали тази столица, иначе мното важни там. Разумните хора не се виждат с най-близките си, дори сега на този светъл празник, но не, Бай *** се прави на велик. Много мизерни хорица в тоя народ, после управниците зле - народът е зле, масата, тълпата, простотията... Егоисти

284

тишина

преди 4 години

Нещо за сделката с фурмите?Другия път искаме банани.

283

Анонимен

преди 4 години

Тотална гавра с управляващите крадци и тапири.