64

Анонимен

преди 4 години

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 36.Значи 30 човека са починали от короната като се прегледат и другите ,,престижни квартали'' Столипиново,Шекер махала.... ще излезе че вируса не е чак толкова смъртоносен за хората.

63

АНТИ

преди 4 години

Вие не гледайте къщите на ромите, щото вашите жилища ще ви изнудят да продадете.После на квартира ... или на улицата.Прости байганьОВЦИ.

62

Анонимен

преди 4 години

Нали бързите тестове не бяха верни според Годжи,затова не правели бързи тестове?

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонименговоря за повечето българи, я ми кажи с какво са се прекарали? Не вярват ,че ще дочакат пенсия , не им трябва некачествена здравна "грижа" .. с какво са се прекарали? Че не са нахранили някое от 12те деца на братчедите и не са им платили безплатна спешна помощ? Евалата им правя, аман от двойни стандарти в тая държава!

60

Партията

преди 4 години

Поне разбрахме кои са "българите", които ще бъдат тествани масово...

59

Анонимен

преди 4 години

До Майна - Сега говорих с познат от Чепеларе там от днес има 2 болни възрастни, и се говори че са заразени в болницата а не от познати.Напълно е възможно. Точно по тази причина и сутрин и вечер Мутафчийски ви говори, че трябва изолация. Не е проблем в 80-те процента безсимптомни, когато същите тези хора ще заразят всичко около себе си. Болниците няма как да имат ресурс за 20% със симптоми, ако тези 20% са от 7 милиона.Дано да го разберете накрая!

58

V

преди 4 години

Айдеее ..!!! Ши изтървем електората на герб .Бързо спасявайте електората .Тоз вирус е много добър и двата електората удря .И на герб и на бсп :))) А после китайските работи не били качествени. По качествен вирус не съм виждал :)))

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Точно заради това българите се осигуряват на минималнаИ като се осигуряваше на маргинална, опа - минимална, кого прекара? Май себе си, а?

56

Анонимен

преди 4 години

Това, че черните почват да намаляват не е лоша новина.

55

Анонимен

преди 4 години

т.е 7 здравно неосигурени, къщата кърти, сложил си решетки, ти я за 14 дни ще се окрадат един другиго

54

До 55

преди 4 години

Аз не мисля че нагметяваме нещо. Говорим реални неща . Не се пазеха . За 2 седмици 2 сватби направиха в махалата .. Сега ли беше момента ?

53

АНТИ

преди 4 години

Ще го търсите времето на бай Тошо, но нЕма да го намерите !Като станат ромовете мнозинство, пак ще говорим.

52

Анонимен

преди 4 години

Точно заради това българите се осигуряват на минимална , за да не са онеправдани в такива случай , някой който краде ток,вода и не плаща да го лекуват безплатно , за сметка на работещите.. не става

51

Анонимен

преди 4 години

Не бива да се нагнетява етническо напрежение в този тежък за всички моментРоми или не, това са български граждани,човешки съществаА и всеки човек може са се заразиНека бъдем добри един към другНека бъдем състрадателниНека поставим сега злобата ,,под карантина,, и да не я допускаме в сърцата сиДано се оправят тия бедни хораИ тях майка ги е раждала

50

Жоро

преди 4 години

И сега кой ще се лекува в болниците??? Неосигурените "братя"....

49

Анонимен

преди 4 години

до53! Хайде сега, и вие двама трима плащате осигоровки коиото вобще не отговарят на здравната система в Бг и вече големите надувки! Аз кьдето ги плам осигоровките в чужбина са над 400 евро!!!

48

ДОГАН

преди 4 години

КАКВИ ДАРЕНИЯ ТЕ МЪЧАТ БЕ ДРАСКАЧ ПОКАЖИ СЕ И КАЖИ ТИ КАКВО И КЪДЕ СИ ДАРИЛ.НИЕ ОТ.Д.П.С. СМЕ ДАРИЛИ ДОСТАТЪЧНО .И АКО МЕ ПИТАШ МЕН ТИ ОСТАВАШ НА ЗАДЕН ПЛАН ТОЧНО СПРЯМО РОМИТЕ.ТЕ СА НАШ ЕЛЕКТРОРАТ.И АКО ТРЯБВА ЩЕ ПОСЕЩАВАМ ТОЧНО ТЕЗИ БОЛНИЦИ И ЩЕ ИНВИСТИРАМ КОНКРЕТНО ЗА ТЯХ.......

47

До 56

преди 4 години

Да де бабаити от Люлин . И те са пламнали

46

Анонимен

преди 4 години

Много е лесно да се преписва ей така всичко вьрху ромовете! Малко ли Бг бабаити пребиваха лекари от бой?

45

Анонимен

преди 4 години

В Красна поляна веднага след блоковете започват първите къщи на Факултета.