247

Bul

преди 4 години

Хубаво , е че българите имат собствено жилище . Това им дава възможност да са независими . Проблемът за мен е поддръжката на старите сгради . Защо огромна част от хората нехаят за фасадите на сградите си , за стълбището и градинката наоколо ? Редно е след като човек има жилище в дадена сграда да се вълнува и от общото и състояние . Да не говорим за панелките и ЕПКтата . Можеха да ги санират много по- масово . Нека си имаме жилища - но да поддържане и сградите си, за всички ще е по- приятно!

246

Анонимен

преди 4 години

..Изобщо,дали некога ше стане народ от нас,поне на мен не ми е ясно.-----Ще стане. Аплодирай сега Барба Ганиос, той ще направи народ от гочоолувци и дочоолувци, начело с данкохаисъзиновците. Нали е ученик на твоя любимец от Правец.

245

Sata NATO

преди 4 години

В Италия и Просия например е имало безимотни, бивши крепостници, които са живели в земите на бившите им господари. В истински патриархат, по няколко семейства от три поколения. И това до началото на 20-ти век. В Княжество България още от началото сме почнали с равноправни и икономически самостоятелни граждани. Друг е въпроса какво им е било гражданското съзнание по времето на "Бай *** прави избори".

244

Sata NATO

преди 4 години

Българите имат собствени жилища още от турското робство, ако не ви е известно. А след Освобождението земите на изгонените турци са разпределени между безимотните и всички са започнали с минимум къща и ниви. Соца просто докара селяните в градовете, повечето още си пазят селските имоти.

243

строителен инженер

преди 4 години

Не че нещо, ама панелките имат живот повече от 100 години при правилна експлоатация и поддръжка. в Швейцария и Франция има къщи по на 200 и повече години които все още не са паднали и стават за живеене , вярно след реновиране. да не говорим, че има кирпичени къщи по на 100 години все още годни за обитаване из България.

242

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 240Мисли за новото строителство,реализирано от полулегални фирми,наели Хасан,Айше и пр."майстори".

241

Izvod. .???

преди 4 години

91% в собствено жилище, но болшинството са от соц-а...ot tova sledva,ce za blagosustoianieto,a ot tova i za blagopolucieto na bulgarskata nacia triabva spesno da vurnem soc-a.

240

ЗАЩО БЕ ОВЧАРЮ

преди 4 години

До Овце ПростиТОЗИ "ОВЧАР" НЕЩО СПЯЩ СЪНУВА КОШМАРИКОГАТО ПОЧТИ 93% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЖИВЕЕ В СОБСТВЕНИ ОТДАВНА ИЗПЛАТЕНИ ЖИЛИЩА НЯМА КОЙ ДА " МУ СЪБУЕ ГАЩИТЕ"РЕДКО ИМА СТРАНИ С ПОДОБЕН ПРОЦЕНТ СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА НА ЗАПАД СЪОТНОШЕНИЕТО Е ОБРАТНОТО - 90% ЖИВЕЯТ ПОД НАЕМ ОВЧАРЮСЪБУДИ СЕ.

239

Анонимен

преди 4 години

91% в собствено жилище, но болшинството са от соц-аМИ А ДОБЪР ВИ ДЕНДА БЛАГОДАРИМ НА ТАТО ЗА ДОБРУВАНЕТОКРАТУНАТА В ЗАТВОР

238

БЪДЕТЕ ПОЧТЕНИ

преди 4 години

ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ СОЦИАЛИЗЪМА ЗА ДА ИМАМЕ ЖИЛИЩА.ВСЕКИ ПОЖЕЛАЛ МОЖЕШЕ ДА СИ КУПИНЯМА ПО ЦЕННО НЕЩО В ЖИВОТА ОТ ЖИЛИЩЕТО И СПОКОЙСТВИЕТО КОЕТО ВИ ОСИГУРЯВАКОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ НЕ Е ВЯРНО Е НЕПОЧТЕН ЧОВЕК

237

Овце Прости

преди 4 години

сега като свърши карантината от 91% ще паднете до 1%то за това ви я наложиха тази карантинаще ви събуят и гащите този път

236

Анонимен

преди 4 години

Последният срок на панелите отдавна изтече.Не дай си боже при най малкото земетресение ще баде адски лошо.

235

Анонимен

преди 4 години

Гаден соц ей, почти всеки имал жилище.

234

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 4 години

НА ХАЙЛАЗИТЕ У СОФЕТО , НАШАТА ДЪРЖАВА---ПАРИ НЕ ДАВА!ЗАЩО АЗ ДА ПЪЛНЯ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ---А , РАЗНИ ГРАДСКИ ЛЕНТЯИ , ДА МИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ , КОГАТО МОЖЕ ДА СИ ХОДЯТ НА СЕЛО И ДА ПРОИЗВЕДАТ МАЛКО ДОМАТИ ПОНЕ...!ДОМАТА СТАНА ВЕЧЕ 4-ЛВ...А ВИЕ ШЕ МИ ИСКАТЕ БЕЗЛИХВЕНИ ЗАЕМИ ЗА КУПУВАНЕ НА ХРАНА!Я, У ЛЕВООООООООООООО.......!

233

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

АКО НЕ Е СГРАДНИЯ ФОНД ОТ СОЦ-а ...ОЩЕ ДА СМЕ У СЕЛО, БЕЕЕЕЕЕЕ....!КАТО ВИ ДАВАШЕ ТАТО , ТОЛКОВА БЛАГИНИ У СЕЛО .....ЩО НАДОЙДОХТЕ У СИФЕТО И ФИЛИБЕТО ,БЕ...ХА,ХАААА....ОТ ЗОР У ТКЗС-то ,ЛИ...??!ШЕ ТЕГЛИТЕ ЗАЕМИ СЕГА ....АМА КОЙ ШЕ ГИ ВРЪЩА , КАТО НЕМАТЕ СЕГА ДАЖЕ И КЪЩА!

232

Анонимен

преди 4 години

Тезиси на Тато Тошо едно време:"За все по-пълното задоволяване нуждите на населението"Тезиси на Баце днес:"Теглете 1500 лева кредити ако сте безработни"

231

Фея

преди 4 години

Ако не е сградния фонд от соца, ще сме като аборигени по поляните. От 50 семейства сега само едно може да си купи жилище и то със заем.

230

Ивайло

преди 4 години

С една дума всички сме добре,и да не се оплаква ме....

229

Не извратен тип

преди 4 години

ДС кккопелетата няма да спрат да смятат кой какво жилище има и колко пари има на влог.СМЪРТ ЗА ВАС МАМИЧАКАТА ВИ БИРНИЦИ,БЕСИЛО СЛЕД 13 МАЙ

228

Анонимен

преди 4 години

Дааа, лошия соц (кой знае защо избягват да го наричат с името му) осигурил независимостта на днешните българи, а това най-много бърка плановете на "демократите" - не можеш да принудиш човек с покрив и храна да ти играе по свирката!За разлика от "либералните" демокрации, където населението е тотално зависимо от банките и масово живее под наем или е заринато с дългове.Спираш им кредита и те сами идват да те молят, за каквото им кажеш!